پاسخ : شراكت در سايت فيلم آينده دار
واقعا 250 هزار تومن خرج این قالب کردید ؟ :))
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamedmj
واقعا 250 هزار تومن خرج این قالب کردید ؟ :))
درود
250 تومان براي قالب و سئو
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...%D8%B1-seo-png
موفق باشيد
پيشنهاد همكاري فقط تا ساعت 24 امشب پابرجاست و بعد از اين مدت ديگر تمايلي به شراكت ندارم
كالكشن كامل 10 بازيگر مطرح دنيا با حجم 450 گيگابايت در طول 3 ساعت به سرور افزوده شد
حجم كلي فايل هاي سرور : 1.2 ترابايت
دوست عزیز دنبال تیم قوی هستم برای یکی کردن (در اصل شراکت) اگر علاقه مند بودی با من در تماس باش. موفق باشی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rules
دوست عزیز دنبال تیم قوی هستم برای یکی کردن (در اصل شراکت) اگر علاقه مند بودی با من در تماس باش. موفق باشی
درود
دوست عزيز من نسبت به توانايي خودم شك ندارم و ميدونم كه كمتر از 1 ماه ميتونم سرور 6 ترا رو پر كنم. حالا به شريكم بستگي داره كه پابپاي من بياد يا وبال باشه!
اگر واقعا تمايل به همكاري داري تا 24 امشب با آيدي من تماس بگير
اگر 1% تو كاري كه ميخواي بكني شك داري لطفا سمت من نيا
آيدي : info_mihanvid
موفق باشيد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
i-w2
درود
دوست عزيز من نسبت به توانايي خودم شك ندارم و ميدونم كه كمتر از 1 ماه ميتونم سرور 6 ترا رو پر كنم. حالا به شريكم بستگي داره كه پابپاي من بياد يا وبال باشه!
اگر واقعا تمايل به همكاري داري تا 24 امشب با آيدي من تماس بگير
اگر 1% تو كاري كه ميخواي بكني شك داري لطفا سمت من نيا
آيدي : info_mihanvid
موفق باشيد
از کی پر کردن سرور شده جز توانایی ها ؟ :D من 100% هستم اما یک شرایطی هم دارم که روی دایرکت باز کار میکنیم چون تمامی فیلم ها و سریال های سایت تگ دارن و کلی سریال ریلیز کردیم. seo قالب هم اگر 2 تا frame داخل قالب برداشته بشه با اطمینان میگم 100% seo کردیم و تمامی استراکت های گوگل داخل تم پیاده سازی شده حالا سایت مارو یک نگاه بکنید اگه پایه بودید یک پ خ بدید من اددتون کنم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rules
از کی پر کردن سرور شده جز توانایی ها ؟ :D من 100% هستم اما یک شرایطی هم دارم که روی دایرکت باز کار میکنیم چون تمامی فیلم ها و سریال های سایت تگ دارن و کلی سریال ریلیز کردیم. seo قالب هم اگر 2 تا frame داخل قالب برداشته بشه با اطمینان میگم 100% seo کردیم و تمامی استراکت های گوگل داخل تم پیاده سازی شده حالا سایت مارو یک نگاه بکنید اگه پایه بودید یک پ خ بدید من اددتون کنم.
حاضر به همكاري با سايت ديگري نيستم.
شما اگر مايل به همكاري اطلاع بدين
آرشيو فيلم هاي معروف در حال تكميل
كالكشن 30 بازيگر مطرح تا شب روي هارد ;)
اپديت امروز : 21 فيلم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rules
....
دوست عزیز بنده مایلم سرور دانلودتون رو تامین کنم فقط در حال حاضر چقدر دیتا دارید؟