پاسخ : لطفا همه شرکت کنید :برای تعیت ای پی ازادتون چیکار میکنید
به راحتی می توان اسکریپتی با php و mysql نوشت که کارمند ها را با رمز به آن دسترسی داد.حالا هر کارمندی که آی پی رو استفاده کرد ، از دیتابیس به آی پی های مصرف شده اختصاص پیدا می کنه و بقیه آی پی ها هم در همان قسمت آی پی های آزاد میمونه
با توجه به اینکه می توانید این اسکریپت رو آنلاین کنید ، تمام کارمند ها هم در شبکه داخل شرکت و هم در بستر اینترنت می توانند این لیست را مرجع قرار دهند.
فکر می کنم توانسته باشم الگوریتم را عنوان کنم.می ماند برنامه نویسی که برای کسی که php و کمی sql بلد است و فرمان اتصال و وارد کردن داده ها در mysql را می داند ، به راحتی می تواند برنامه نویسی کند.
در صورت تمایل من خودم هم می توانم بنویسم.
آی دی اسکایپ من : sarinainc
شماره من : 09375443163
دوست عزیز میتونید هزارتا ایپی هم باشه یک فایل اکسل یا اکسس یا نوتپد باز کنید.
ایپیهارو زیر هم لیست کنید بعد نام مشتری بعد یک چک مارک یا owner بزارید.
میخواهید فایلهارو بین همکارا سینک کنید ؟ده ها نرم افزار برای این کار هست.که به صورت آنی تغییرات رو اعمال میکنه.
از نازشست هموطنتون میتونید استفاده کنید که خیلی هم خوب نوشتتش (dropbox)
سلام
و خداوند آفرید آن Excell را تا شما بندگان در پروژه ها و برنامه های خود استفاده کنید، همانا رستگار شوید.
دوست عزیز همیشه که نباید برای کارهاتون از بهترین و پیشرفته ترین برنامه و اپلیکیشن ها استفاده کنید، با همین اکسل می تونید کارهای خیلی خفنی هم انجام بدید در حد خدا.
ولی متاسفانه خیلی فکر می کنن این آفیس امکاناتی نداره.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
spark3r
سلام
و خداوند آفرید آن Excell را تا شما بندگان در پروژه ها و برنامه های خود استفاده کنید، همانا رستگار شوید.
دوست عزیز همیشه که نباید برای کارهاتون از بهترین و پیشرفته ترین برنامه و اپلیکیشن ها استفاده کنید، با همین اکسل می تونید کارهای خیلی خفنی هم انجام بدید در حد خدا.
ولی متاسفانه خیلی فکر می کنن این آفیس امکاناتی نداره.
کاملا موافقم
حتی میتونید یک فرمول خیلی ساده براش تعریف کنید
و تعداد ای پی های ازاد را به راحتی محاسبه کنید
شاید پانزده دقیقه هم وقت نبره
اسم سرور مجازی ها رو در VMware با آی.پی میزارم و تو یک Excel اطلاعات مشتری به همراه آی.پی ذخیره میکنم...
Google Docs - SpreadSheet
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HugeServer
Google Docs - SpreadSheet
فرق حرفه ای با مبتدی اینه دیگه
واقعا کسی توی انجمن با ip manager یا همون ipam آشنایی نداره ؟!
IP address management - Wikipedia, the free encyclopedia
عجب ... مگه داریم؟! :D
بنده میام روی روتر همه ای پی هام رو میبندم و ای پی هایی که نیاز دارم رو یکی یکی باز میکنم ، اینکار چندین حسن داره !
اول اینکه چون ای پی های خالی زیادی دارم ممکنه یوزر بیاد ای پی سرور رو تغییر بده که با این روش فقط ای پی ازادی که مخصوص خودش تعیین شده میتونه استفاده کنه و جلوی خیلی خرابکاری های دیگه هم گرفته میشه
استفاده دومش اینه که همیشه لیست ای پی های خالی رو دارم و سریع یک ای پی روی روتر باز میکنم و میدم به یوزر جدید ! البته اسم گزاری وی پی اس ها هم خیلی کمک میکنه
کلا اینکار رو با روش های زیادی میشه انجام داد ، ip manager هم که دوستان اشاره کردن راه مطلوبی هست