مطمئن هستید؟
بنده همین امشب براشون تیکت ارسال کردم!
نمایش نسخه قابل چاپ
دلیل دارم که میگم فکر نمیکنی 4 ساعت بوده برایتان طبق عکس اثبات شد دیگر بیش از این نمیدونم چی بهت بگمقدیمی ترین تیکتی که داخل سایت بود هم 4 ساعت و 27 دقیقه بود که همه پاسخ داده شد
پس وظیفه پست زدن و گفتن اراجیف را دارید؟ چطور بیکاری بیایید اراجیف بگید و این وقت شب دنبالش بکنید اما وقت نداشتید ای دی بسازید؟؟؟ واقعا به حرف های خودتان خندتون نمیگیره؟؟؟؟نقل قول:
بنده نه وظیفه دارم نه بیکارم ایدی یاهو بسازم بیام مسنجر
نه اینکه تماس بگیرم
خدمتتان گفتم ی ان اس ها را ست کردم که سایت بیاد در دسترس تا ایمیل ها در دسترس قرار بگیرد و بشه ایمیل دادنقل قول:
پول گرفتی باید اطلاع رسانی میکردی
چشم فقط یک سوال دارم وقتی سایتی بسته است و منتظر تغییر دی ان اس است شماره کار برا را از کجا داره ؟ نکنه انتظار داری شماره چند هزار کاربر را توی دفتر خاطرات ذحیره بکنیم؟؟ و مورد بعدی اینکه بر فرض محال شماره ها را داریم به چند هزار تا کاربر باید زنگ بزنیم ؟؟؟نقل قول:
سایتت دان بود تماس میگرفتی با کاربرا
مشکل اینترنت شما را هم ما باید حل بکنیم؟ ساعت 7 ما از شرکت خارج شدیم و در دسترس بودنقل قول:
ساعت ۵ قبل از اینکه من برم سر کار سایت داون بود بعد میگه ۴ ساعت
راست گفتن شما از 12 ساعت و عدم درکتان معلوم است ما قبول میکنیم شما انسان راست گویی هستیدنقل قول:
اگه از عقلم استفاده نمیکنم از مردونگی استفاده میکنم و راست میگم
4 ساعت را اثبات کردم اینم روش :نقل قول:
حداقل از شما که مردیت رو با ۴ دروغ نشون میدی خیلی بهتره
فایل پیوست 17362
ما کاربری مثل شما به این شدت دروغ گو را نمیپذیریم طبق قوانین سایت با شما عمل میشود با توجه به اتهاماتی که به ما زدید و دلیلی برایش نداشتید و درکی باهاش نداشتیدنقل قول:
بحث با شما فایده ای نداره
بعد از انتقال کامل سایت یوزر رو اعلام میکنم
میدونم مردونگی نداری و ساس میکنی
خوش حال میشیم اگر انتقال بدهید
عزیزم حالا چی داشتی که انقدر ناراحتی؟
سایت؟
بله حتما انتقال خواهم داد و تجربیات تلخ رو در اختیار دیگران قرار میدم
این آقا میدونه چه گندی زده تا نره از روی سرور ایمیلی نمیدهد اما خوب با رفتنش هم ما هستیم وکیل شرکت ما هست ایشون و آی پی ها و... که باهاش لاگین شد هست ما اصلا مشکلی با ابلیک کردن نداریم خوش حال این موضوع هم میشیم
بفرمایید اینم یک تیکت دیگر از یک کاربر ساعت 7 و 45 دقیقه امشب :
فایل پیوست 17363
دوست عزیز طبق توضیحاتی که جناب عیسی لو دادن مشکل از سمت دیتاسنتر بوده و زمان نیز 4 ساعت می باشد(در عکس تیکت دیتاسنتر + ایمیل نیز موجود می باشد)
لطفا اگر حرفی میزنید با دلیل مدرک بزنید....سند جناب عیسی لو که مشخص شد ولی هنوز شما حرفتون رو با مدرک نزدید....
در مورد کانفیگ سرور ایشون که باید بگم تیم configserver.com انجام دادند که ماژول های مثل CSF و CXS رو ساختند و در زمینه کانفیگ حرفه هستند....
در مورد اطلاع رسانی توسط ایمیل باید بگم که وقتی ایشون به WHMCS دسترسی نداشتن چطوری اطلاع بدند؟!
بعد نکته قابل توجه اینجاست که شما که مشتری ایشون هستید با ایشون تماس گرفتید؟! مشکل رو پرسیدید؟! در ضمن اگر سایتوون واقعا مهم بود پیگیری میکردید و اینجا پست نمیزدید...
مورد بعدی اینکه سایت ایشون میشه به ایران بیاد ولی طبق توضیحات خودشون در مورد ماژول کنسول سرور مجازی + اتصال اون به WHM این مورد رو نمیشه آورد روی سرور ایران...
مورد اخر اینکه در همکاری های که دوستان و همکاران ما با جناب عیسی لو داشتند ایشون از نظر دانش فنی هم بصورت کامل تایید میشوند.
متاسف هستم که شما مشتری ایشون هستید.
بهتره کمی بیاندیشید و مغزتون رو به کار بیاندازید...
حتما انتقال بدید 1 نفر مشتری درست و با اخلاق و درک به 30 مشتری بدون اخلاق می ارزد....
موفق باشید.