-
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
page5
چقدر ریلکس هستی!!
به راحتی میگی ساپورت اما الان 2 روزه که قرار به من وی پی اس تحویل بدی اما ندادی هنور.
ترسم از اینه که اگه مشکلی پیش بیاد باید چه کنم؟؟
سریعا آماده کن وی پی اس رو.
وی پی اس فارس - مشاهده درخواست
هروقت اماده بشه تحویل داده میشه
مشکل پیش بیاد پنل داده میشه میتونید خودتون هرکاری بخواهید با سرور کنید
تا ۲۴ ساعت اینده همه سرویس ها تحویل داده میشه
قبلا هم ذکر شده توی همین تاپیک تحویل ها+ ۲۴ ساعت هست
لطف کنید صبر کنید و منتظر سرویس باشید
-
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
سلام آقا شایان لطفا بیا یاهو من آیدیم azar_hostهستش کارتون دارم ممنون!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RaminServer
سلام آقا شایان لطفا بیا یاهو من آیدیم azar_hostهستش کارتون دارم ممنون!
یاهوم رو دی اکتیو کردم
اینجا هم جوابی داده نمیشه
تیکت کنید
تماس بگیرید اگر به تماس جواب داده نشد اس ام اس بدید به خدا خسته شدم انقدر تکرار کردم
-
آقا شایان بیاین یاهو کارتون دارم بخدا
azar_host@yahoo.com
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RaminServer
پستهای بالاتر رو بخونید
لطف کنید اسپم ندید
-
اقا سرور مثل اینکه خاموشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yazd-host
اقا سرور مثل اینکه خاموشه
ساپورت:
سایت تماس اس ام اس
به جون خودم کل ضفحه های این تاپیک هم اینو بنویسم بازم توجه نمیکنید
-
ببخشید آقایون آقا شایان که نوشته تو سایتش نوشته زمان تحویل رو ضمنن پشتیبانی 24 ساعته هیچ جا نداره هر کس گفت24ساعته غلط کرده یعنی من ساعت4صبح باید به تیکت مشتری جواب بدم این میشه24ساعته اما باید حداقل از طریق موبایل ساپورت بشه مشتری اینو قبول دارم آقا شایان جواب منو بعدظهر زنگ زدم بهش داد نمیدونم دلیل این همه شکایت چیه؟؟؟؟؟
-
کسایی که میخوان خرید کنند به نکات زیر توجه کنند
تحویل + ۲۴ ساعت هست
جواب تیکت ها بین ۱۵ دقیقه تا ۴۸ ساعت داده میشه
تماس تلفنی هروقت که در دسترس باشم داده میشه
اس ام اس همیشه جواب داده میشه
کنسول رایگان داده میشه
ساپورت نرم افزاری ۱٪ درصد هم نداریم
کیفیت سرور ها عالی هست اگر بد بشه پولتون ۲برابر برگشت داده میشه
بعد خوندن ین پست خرید کنید
لطف کنید این بحث هم تموم کنید چون باید به مشتری هام برسم تا با شماها بحث کنم
-
خوب بنده هم 48 ساعته که سرور رو تحویل گرفتم! :)
معطلی و الافی خیلی زیاد داشت و امیدوارم که در آینده این مورد برطرف بشه ولی از اون طرف از کیفیت سرور راضیم. امروز که از یوتیوب تست سرعت میگرفتم تا 30 مگابایت سرعت داشت و در کل با توجه به قیمتی که داره با این امکانات و کیفیت بعید میدونم جایی پیدا بشه! البته مثل اینکه قیمت یک مقدار اضافه شده ولی هنوز هم با این وضعیت ارز خیلی مناسبه
این نکته رو در نظر داشته باشید که هر سرویسی یک سری امکانات و کاستی هایی داره و این رو خودتون باید تشخیص بدید که چه آفری مناسب شماست
-
سلام آقا شایان هر یک ترابایت هارد اضافه روی سرور انگلستان رو چند هزار میدید؟
-
سلام برادر شایان بهترین سرورت برای کر**یو چیه ؟ و چندتا اکانتو پشتیبانی میکنه ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RaminServer
سلام آقا شایان هر یک ترابایت هارد اضافه روی سرور انگلستان رو چند هزار میدید؟
سلام
هر ۱ترابایت هارد ماهی ۸۰ هزارتومان ۵ ترابایت به باالا به ازای هر ۱ترابایت ماهی ۶۵ هزارتومان
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
soheil0
سلام برادر شایان بهترین سرورت برای کر**یو چیه ؟ و چندتا اکانتو پشتیبانی میکنه ؟
8- از ایجاد مباحث مربوط به v-p-n ، اکانتینگ ، پروتکل های تونلینگ و نرم افزار های مربوطه خودداری کنید (اعم از خرید و فروش سرویس یا سرور برای اینکار یا مباحث آموزشی یا سوالات در این مورد)
-
مصرف پهنای باند بالای 5 ترابایت قبول میکنید ؟!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dezz
مصرف پهنای باند بالای 5 ترابایت قبول میکنید ؟!
۵۰ ترابایت هم مشکل نداره
چون سرور های ما ترافیک کاملا نامحدود دارند
-
سرویس برای آپلودسنتر هست! و مواردی چون پورت شبکه،سرعت هارد، سرعت دانلود و آپلود + آپتایم ، پشتیبانی واقعاً مهم هست!
این موارد را تضمین میکنید ؟!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dezz
سرویس برای آپلودسنتر هست! و مواردی چون پورت شبکه،سرعت هارد، سرعت دانلود و آپلود + آپتایم ، پشتیبانی واقعاً مهم هست!
این موارد را تضمین میکنید ؟!
به جزو پشتیبانی باقی تضمین هست ( البته با دادن کنسول فول کنترل برطرف میشه)
-
رم 4گیگ
هارد 300 گیگ ساس و 10 گیگ اس اس دی
پورت 10 گیگ - redstation
ترافیک نامحدود
لطفاً قیمت ؟!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dezz
رم 4گیگ
هارد 300 گیگ ساس و 10 گیگ اس اس دی
پورت 10 گیگ - redstation
ترافیک نامحدود
لطفاً قیمت ؟!
ماهانه ۴۰ هزارتومان
-
سلام آق شایان kerio هم اوکی میکنی ؟
تا الان نصبیدی برا کسی رو سرور ها خودت ؟
مشکلی نداشته ؟ افت سرعت ؟ یا قطعی ؟
من الان یکی دارم خیلی سرعتش کمه میخواستم ببینم سرور ها شما چجوری اگه اینجوری نیست بیارم رو سرور شما
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
siingle_boy
سلام آق شایان kerio هم اوکی میکنی ؟
تا الان نصبیدی برا کسی رو سرور ها خودت ؟
مشکلی نداشته ؟ افت سرعت ؟ یا قطعی ؟
من الان یکی دارم خیلی سرعتش کمه میخواستم ببینم سرور ها شما چجوری اگه اینجوری نیست بیارم رو سرور شما
8- از ایجاد مباحث مربوط به v-p-n ، اکانتینگ ، پروتکل های تونلینگ و نرم افزار های مربوطه خودداری کنید (اعم از خرید و فروش سرویس یا سرور برای اینکار یا مباحث آموزشی یا سوالات در این مورد)
از راه های تماس بپرسید جواب میدم
مشکلی توی سرعت سرور باشه پولتون رو 2برابر بک میدم
-
سلام
قبلا از بعضی جاها که سرور میگرفتم توی پنل یه جایی داشت که میشد سرور رو ریست یا خاموش روشن کرد
خواستم ببینم این سرورها هم اینو داره؟
شرمنده که سوال مبتدیانه میپرسم چون من زیاد وارد نیستم
-
لطفاً به این تیکت رسیدگی کنید:
حداقل چیزی که از پشتیبانی میشه فهمید اینه که اگه کار ضروری پیش بیاد زیاد نباید امیدوار باشیم که سریع حل بشه. لطفاً همکاراتون رو بیشتر کنید. من دیدم اعلام کردید همکار استخدام می کنید. ولی با این شرایط سختی که گذاشتید من بعید میدونم کسی پیدا بشه با شما همکاری کنه. کار مردم هم روی زمین می مونه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
heshi
سلام
قبلا از بعضی جاها که سرور میگرفتم توی پنل یه جایی داشت که میشد سرور رو ریست یا خاموش روشن کرد
خواستم ببینم این سرورها هم اینو داره؟
شرمنده که سوال مبتدیانه میپرسم چون من زیاد وارد نیستم
سلام
داره توی سایت تیکت بدید پنل رو براتون ارسال کنم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
miladkiaei
لطفاً به این تیکت رسیدگی کنید:
حداقل چیزی که از پشتیبانی میشه فهمید اینه که اگه کار ضروری پیش بیاد زیاد نباید امیدوار باشیم که سریع حل بشه. لطفاً همکاراتون رو بیشتر کنید. من دیدم اعلام کردید همکار استخدام می کنید. ولی با این شرایط سختی که گذاشتید من بعید میدونم کسی پیدا بشه با شما همکاری کنه. کار مردم هم روی زمین می مونه.
چشم دارم تیکت هارو جواب میدم
پشتیبان جدید هم فردا اضافه میشه
-
سلام
مهندس دیگه بخدا اعصابمونو خراب کرده این سرور انگلیس !!!
1دقیقه پینگ 15 ثانیه پینگ نداره !!!
سرور خاموش نیست ولی پینگ شبکه سرور قطع میشه !!!
رو 4تا isp چک کردم همه به همین شکل بودن هیچ تفاوتی نداشتن
اگر این مشکل حل نمیشه الان 15روزه که اینطوره
اگر حل شدنی نیست مهندس جان بگو که مزاحم نشیم بدونیم حل شدنی نیست.
راستی خدا قوت . نگی هیچ کس تشکر هم نمیکنه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
niko-niko
سلام
مهندس دیگه بخدا اعصابمونو خراب کرده این سرور انگلیس !!!
1دقیقه پینگ 15 ثانیه پینگ نداره !!!
سرور خاموش نیست ولی پینگ شبکه سرور قطع میشه !!!
رو 4تا isp چک کردم همه به همین شکل بودن هیچ تفاوتی نداشتن
اگر این مشکل حل نمیشه الان 15روزه که اینطوره
اگر حل شدنی نیست مهندس جان بگو که مزاحم نشیم بدونیم حل شدنی نیست.
راستی خدا قوت . نگی هیچ کس تشکر هم نمیکنه.
تیکت کنید چک میکنم
تیکتی در این مورد نداشتم
به جای اینکه اینجا پست بدید مشکلتون رو توی سایت پیگیر باشید
-
من از ایشون سرور آمریکا گرفتم با قیمت مناسب . سخت افزار سرور هم بالا بود ، cpu : 2.8 و رم 4 گیگ و هارد 200
از نظر پشتیبانی و سخت افزاری هیچ مشکلی ندیدم اما برای کار من جواب نداد . من واسه هاستینگ میخواستم که متاسفانه سرعت بین ایران و سرور ایشون نوسان داشت ، سرعت دانلود رو سرور از سایتای دیگه زیر 6 مگابیت نیومد .
من سرور رو کنسل کردم ، طبق قوانین سایتشون هم بازگشت وجه نداشتن ( خوب سیاست کاریشونه و منم همون موقع خرید قبول کرده بودم )
در مورد ایشون تمام چیزهایی که تو این تالار دیدم کمی عجیب به نظر میاد . طبق گفته خودشون که پشتیبانی با اس ام اس و تیکت بود به درستی انجام شد طولانی ترین زمان هم برای پاسخگویی به تیکت فکر میکنم 30 دقیقه بود .
خیلی از دوستانی که انتظار دارن با خرید یه وی پی اس حالا هر چند تومنی طرف باید به صورت اختصاصی باید هر 5 دیقه جواب تیکت هاشو بده کمی منطقی تر باشن .
بیشتر نوشته های تالار در مورد ایشون کاملا غیر منصفانه هست .
من اخلاق ، پشتیبانی و شخصیت ایشون رو کاملا تایید میکنم
هر چند که سرور ایشون برای کار من و انتظار من مناسب نبود اما کیفیت سرویسشون رو در حد مناسبی واسه 99% افرادی که نیاز به سرور دارن دیدم و در نظر من تایید هستن و امیدوارم در آینده بتونم باهاشون کار کنم
من هم سرور اختصاصی دارم و هم چندین سرور مجازی .
یه مشکل دیگه هم که وجود داره اینه که باشلوغ کردن این تاپیک ایشون باید جوابگوی شما در این تاپبک به عنوان ساپورت باشن . در واقع زمانی که ایشون صرف پشتیبانی در سایتشون برای تیکت ها باید صرف کنن متاسفانه اینجا تلف میشه . مطمئن باشین که اینجا هم نتیجه ای نخواهد داشت .
همونطور که گفتم نه سروری که گرفتم از ایشون رو نگه داشتم نه بازگشت وجهی انجام شد ، طبق دیدگاه بعضی از دوستان باید جبهه بگیرم در مقابل ایشون اما اینطور نیست
من سالهاست سرور و vps دارم با خیلی از دوستان هم کار کردم .
ایشون هم از نظر من تایید هستن .
-
همین الان یک خرید از شما انجام دادم.
VPS 1GBRam US
-
به ما وی پی اس رو تحویل دادند.
-
سلام
برای شکایت و هرگونه انتقاد، از بخش انتقاد و پیشنهاد استفاده کنید.
برای پشتیبانی از سایت فروشنده اقدام کنید.
از این به بعد اگر کسی نظم تاپیک فروش رو به هم بزنه اخطار میگیره. حتی بن میشه.
استارتر عزیز لطفا این پست رو به مشتریان خودتون نشون بدید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Smart2012
یه ربع پیش کی بود اس داد؟
کی بود زنگ زد؟
شما جواب دادی؟
تیکت رو هم حالت عادی 24 ساعت یکبار جواب میدید
اولین شرط پشتیبانی تیکت هست
تماس هم بگیرید میگم تیکت کنید
هروقت تیکت کردید من هم مشکلتون رو برطرف میکنم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
اولین شرط پشتیبانی تیکت هست
تماس هم بگیرید میگم تیکت کنید
هروقت تیکت کردید من هم مشکلتون رو برطرف میکنم
اوکی
-
5 روز از تاریخ سفارش سرور انگلیس رم 2گیگ افر ویژه میگذره هنوز تحویل داده نشده ! امیدوارم بعد از تحویل سرویس از کیفیت خوب برخوردار باشه . میدونم که سرتون شلوغه ولی خوب کاش مثلا بگید که ممکنه تا این حد طول بکشه همون موقع خرید .
دیدم چند روزه خبری نشده اینجا پست دادم چون دبدم اینجا اکتیو تر از تیکت هست . باز هم ببخشید !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kamkar
سلام
برای شکایت و هرگونه انتقاد، از بخش انتقاد و پیشنهاد استفاده کنید.
برای پشتیبانی از سایت فروشنده اقدام کنید.
از این به بعد اگر کسی نظم تاپیک فروش رو به هم بزنه اخطار میگیره. حتی بن میشه.
استارتر عزیز لطفا این پست رو به مشتریان خودتون نشون بدید.
چنین چیزی با وجود این قانون تقریبا برای خیلیها مثل خود من که اینجا فعالیتی جز تهیه سرویس نداریم مقدور نیست: "حداقل پست برای ایجاد تاپیک در این تالار 100 پست می باشد"
برای همین امثال من که ایشون سرشون کلاه گذاشته، یا سرویس افتضاح داده، چاره ای جز انتقاد در همینجا نداریم. شماهم اگر واقعا قصد کمک کردن دارید، یا قانون بالا رو بردارید، یا اجازه بدید همه حرفهاشون رو بزنند.
وقتی ایشون متکلم وحده باشه، مطمئنا شاکی نداره!!
-
فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Teranom
چنین چیزی با وجود این قانون تقریبا برای خیلیها مثل خود من که اینجا فعالیتی جز تهیه سرویس نداریم مقدور نیست: "حداقل پست برای ایجاد تاپیک در این تالار 100 پست می باشد"
برای همین امثال من که ایشون سرشون کلاه گذاشته، یا سرویس افتضاح داده، چاره ای جز انتقاد در همینجا نداریم. شماهم اگر واقعا قصد کمک کردن دارید، یا قانون بالا رو بردارید، یا اجازه بدید همه حرفهاشون رو بزنند.
برای حل این مشکل با چند نفر از اعضای با سابقه یا حتی مدیران تماس بگیرید تا از طرف شما در اونجا تاپیک بزنند.
اینجا تاپیک فروشه.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nimajs
5 روز از تاریخ سفارش سرور انگلیس رم 2گیگ افر ویژه میگذره هنوز تحویل داده نشده ! امیدوارم بعد از تحویل سرویس از کیفیت خوب برخوردار باشه . میدونم که سرتون شلوغه ولی خوب کاش مثلا بگید که ممکنه تا این حد طول بکشه همون موقع خرید .
دیدم چند روزه خبری نشده اینجا پست دادم چون دبدم اینجا اکتیو تر از تیکت هست . باز هم ببخشید !
توی سایت تیکت باز کنید توی همون تیکت براتون ارسال میشه
-
میشه ip آدرسهای سروهای خودتون (انگلیس، فرانسه، آمریکا) رو در اینجا و در پست اول قرار بدید، تا دوستانی که میخوان سرویس بگیرند از وضعیت سرورهاتون مطلع باشند.
شاد باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Teranom
از بخش انتقاد پیگیر باشید با مدرک تاپیک بزنید
همیشه بی مدرک حرف زدید