سلام جسارتن من کامل نخوندم اما یه سوال دارم الان چند روز هست گذرگاه اصلا جوابی میده ؟ دلیل این قطعی باز هم مالی هست ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام جسارتن من کامل نخوندم اما یه سوال دارم الان چند روز هست گذرگاه اصلا جوابی میده ؟ دلیل این قطعی باز هم مالی هست ؟
منه بد بخت 48 تا سایت مردم تو دستم بود الان 2 روزه اینجوریه ( شیوا هاست ) !!! برای خیلی از سایت های من که رنک 3 گوگل و به زور به دست اورده مهمه که تا الان 0 شده !
چرا باید از جایی سرور خریده بشه که برای پرداختش همیشه دچار مشکل بوده!!! گویا پارسال همین موقع هم این مشکل وجود داشت . چرا وقتی میبینید دچار مشکل بوده دوباره با همون کار میکنید؟
بدبخت شدیم رفت!
شمایی که حتما 8 روزم نشده توی این انجمن ثبت نام کردی به نظرت خوبه که بیای سرور پارسی که حرفه ای ها اصلا تایید نمیکنند رو تعریف کنید؟
به این میگن از آب گل آلود ماهی گرفتن
ای کاش مسئولان گذرگاه بیان اصلا ببیننن شما مشتری ایشون هستین یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟
چون اینجا هر کس به فکر خودشه شما هم به فکر منافع خودت هستی
کسانی بودند که توی قضیه فرانتورک میگفتن سرور دارن اما در صورتی که اصلا نداشتند الان شما هم همین طور . . .
شما 7-8 روزه اومدین توی انجمن فکر میکنم بهتره جز در نظر گرفتن منافع خودتون حرف دیگری نزنید و از آب گل آلود ماهی نگیرید
اینجا استارتر گفته کسی رو معرفی کن که شروع کردی واسه خودت همس معرفی سانیران رو میکنی؟
بهتره برای این که بن نشی حواست به خودت باشه
خب این اتفاق با این مجموعه برای ما اولین بار هست که افتاده و تا این لحظه خدمات خوبی از آقایان حیدری و یارمحمدی دیده بودیم. فقط امیدواریم هرچه زودتر حل بشه تا بعد در آرامش بتوانیم برای ادامه راه تصمیم گیری کنیم. در حال حاضر همه دغدغه ما باز شدن سرورهای ما و دیگر دوستان است.
دوستان jaypal.ir هم روي اين سرور ها هست درسته؟
خوب درورد بر شما
آیا باید بیان سانیران رو تعریف کننند؟
ایشون که اطلاعاتشون در باره گذرگاه فقط محدود به کلمه گذرگاه جهانی وب یا پرشین هو ایز محدود هست چرا باید بیان اینجا در باره اش نظر بدهند و زیر سوال ببرند
خود ما هستیم که اجازه میدهیم فردا هم با ما هم همین کار رو بکنند . . .
برای هر کسی مشکل پیش میاد نباید این همه یکی که داره از دور ترین نقطه نگاه میککنه جو رو متشنج بکنه
نمونش خود شما چندین سایت رو دارین میزبانی میکنید ایا به میزان ایشون جو رو به هم ریختین؟
دیگه به خدا ایشون شورش رو در اوردن من کمتر این حد عصبی میشم اما ایشون کارشون فوق العاده اشتباه هست
در سایت پرشین هویز گفتگو زنده آنها فعال هستند یکی از دوستان صحبتی کند ببینه چی شد ؟
من صحبت کردم
جوابشون این هستش که در حال پیگیری هستیم
همین