پاسخ : فروش سرور های مجازی امریکا * انگلستان xlhost-redstation هارد ssd |پرشیا سرور
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nars_Vps
شما لایسنست تحویل داده شد .حالا با تاخیر تحویلتون دادیم چون عید بود.
ببین جناب شما فکر کن لایسنس رو دادی و درست دادی که اینطور نبوده و نیست ! پس چرا میای میگی پول پس دادم ؟!! این هم بگذریم من 6 ماه پیش یه اشتباهی کردم اودم از شما لایسنس گرفتم و اونم به درخواست مشتری که مشتری هم همین الان آنلاین هست میتونم بیارمش جوابتون رو بده رودر رو شین که کی دادید که ما اطلاع نداریم ! شرمم میاد بگم تو هم همکارمی و همین الانم معذبم اومدم تو تاپیک کسی مثل تو دارم پست میذارم !!
دوستان هم موفق باشند انشالا که به پولتون برسید
پاسخ : فروش سرور های مجازی امریکا * انگلستان xlhost-redstation هارد ssd |پرشیا سرور
دوستان اینجا مگه چاله میدونه ؟
یکمی اروم باشید و مادبانه صحبت بفرمایید
در ضمن خواهش می کنم از این بعد حرف بدون مدرک نزنید اگر مدرک دارید رو بکنید
همین !!!
این همه داد و هوار نداره که !!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
دوستان اینجا مگه چاله میدونه ؟
یکمی اروم باشید و مادبانه صحبت بفرمایید
در ضمن خواهش می کنم از این بعد حرف بدون مدرک نزنید اگر مدرک دارید رو بکنید
همین !!!
این همه داد و هوار نداره که !!
1نفر هستا !کل تاپیک رو ریخته بهم مدیران هم فقط بلدن تایید های کاربران رو پاک کنن.!
بخش انتقادات هم برداشتند خودم یه تاپیک بزنم واسه خودم هرکه مشکلی داره با مدرک و دلیل اونجا حرفش رو بزنه !
تاپیک قفل شد.
این کاربر هم اجازه فعالیت تجاری در سایت را ندارند. درصورت دیدن فعالیت تجاری یوزرشون برای همیشه بن میشود تا زمانی که رضایت کاربرانی که از ایشون شاکی هستند جلب نکنند!
کاربرانی که شاکی بودند و مشکلشون رو ایشون حل کرد به ایمیل من جهت تایید ایمیل ارسال کنند.
موفق باشید