پاسخ : برای اولین بار رم 48 گیگ سیپو 24 کور پورت 1گیگ فضا 100 گیگ -مجانی-معرفی سرویس magicvps.com
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fathipours1
سلام.
هر زمان که امکان پذیر شد ، یه یوزر تست برای بنده ارسال کنید
تست 50 گیگ ارسال شد
پاسخ : برای اولین بار رم 48 گیگ سیپو 24 کور پورت 1گیگ فضا 100 گیگ -مجانی-معرفی سرویس magicvps.com
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persianboy
سلام
یه تست هم برای من بفرستید
تست 50 گیگ ارسال شد
30 عدد تست اکانت امروز برای کسانی که سفارش دادن ارسال شد
یه تست هم برای من بفرستید ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MagicVps.Com
تست 50 گیگ ارسال شد
سرعت سرور ... نمیدونم چی بگم :d انگار رم 256 با 300 مگاهرتز پردازنده هستش ! :-p الان بیشتر از 20 دقیقه شده که داره نرم افزار سبک ampps رو نصب می کنه .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
danitfk
سرعت سرور ... نمیدونم چی بگم :d انگار رم 256 با 300 مگاهرتز پردازنده هستش ! :-p الان بیشتر از 20 دقیقه شده که داره نرم افزار سبک ampps رو نصب می کنه .
شوخی مکنید یا این حرف جدی میگید تا جای که میدونم فقط میتونید استفاده کنید اجازه نصب با ادمین هست و اگر برنامه خاصی مد نظرتون هست ادمین ستاپ میکنه حالا شما دارید نصب مکنید خیلی جالبه
فکرکنم جای این مدل شوخی ها نباشه تاپیک که مگید رم 256 و 300 مگاهرتزه
سرعت سرور رو تست کردم از سرور مایکروسافت 8_9 مگ بود که خیلی خوبه باز . سرعت آپلود روی سرور Asus هم خیلی خوب هست .
ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
دوستان وب
یه تست هم برای من بفرستید ...
شما و دیگر دوستانی که درخواست داشتند بعداز 24 ساعت یا48 ساعت اینده مجدد ارسال میشود
امروز 30 عد تست اکانت ارسال شده
سرعت دانلود و آپلود بسیار خوب از سرورهای قوی تا 100 مگ در ثاینه دانلود داشتم و آپلود هم در سرور های قوی تا 40 مگ
کاش یا مدیا پلیری kmpler هم نصب می شد. یک موقع یک فایلی میخواهیم باز بینی کنیم. بشه
حالا اینو نمیدونم که سرور کشش همچین کاری داره که برنامه های ادیت فیلم روش نصب بشه مثل CyberLink PowerDirector
فقط موقع زیپ کردن سی پی یو درگیر میشه و اگر سرور شلوغ باشه ایا کشش خواهد داشت؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
p30speed
سرعت دانلود و آپلود بسیار خوب از سرورهای قوی تا 100 مگ در ثاینه دانلود داشتم و آپلود هم در سرور های قوی تا 40 مگ
کاش یا مدیا پلیری kmpler هم نصب می شد. یک موقع یک فایلی میخواهیم باز بینی کنیم. بشه
حالا اینو نمیدونم که سرور کشش همچین کاری داره که برنامه های ادیت فیلم روش نصب بشه مثل CyberLink PowerDirector
فقط موقع زیپ کردن سی پی یو درگیر میشه و اگر سرور شلوغ باشه ایا کشش خواهد داشت؟
برنامه Media Player Classic نصب هست توی استارت لیست برنامهای نصب شده چک کنید هستش
به این اسم پوشه بازش کنید و اجرا کنید
MPC-HC x64