پاسخ : فروش ویژه vps - vds رم 512 9900 تومان - آمریکا - فرانسه - آلمان - پورت 1گیگ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
H.O.S.S.E.I.N
الان روی سرور المان میشه استفاده کرد
من واسه نت ماه .. میخوام
روی آلمان و فرانسه کسایی که گرفته بودند جواب نگرفتند
ولی روی آمریکا احتمال ۸۰ درصد جواب میده
پاسخ : فروش ویژه vps - vds رم 512 9900 تومان - آمریکا - فرانسه - آلمان - پورت 1گیگ
روی این وی پی اس ها میشه کلوکسو نصب کنید برای هاست دانلود ؟ پهنای باندشم نامحدوده ؟ اگه ممکنه هزینه هاست دانلود 55 گیگ و مقدار پهنای باند رو بگید ممنون میشم
روی این وی پی اس ها میشه کلوکسو نصب کنید برای هاست دانلود ؟ پهنای باندشم نامحدوده ؟ اگه ممکنه هزینه سرور دانلود 55 گیگ و مقدار پهنای باند رو بگید ممنون میشم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pourya74
روی این وی پی اس ها میشه کلوکسو نصب کنید برای هاست دانلود ؟ پهنای باندشم نامحدوده ؟ اگه ممکنه هزینه هاست دانلود 55 گیگ و مقدار پهنای باند رو بگید ممنون میشم
سلام
امکان نصب کلوسکو هست
ولی فقط نصب میکنم براتون کانفیگ و نحوه استفاده از کلوسکو با خودتون هست ( سرویس های ما منیج نشده هست )
ترافیک حداکثر ۱ترابایت روی سرویس های آلمان و آمریکا هست ( روی فرانسه لینوکسنصب نمیشه )
رم ۵۱۲ آلمان بگیرید ۶۰ گیگ هارد داره و با کلوسکو میتونید ازش استفاده کنید
ترافیک آلمان ۱ ترابایت هست
دسترسی کنسول وی ام ویر ارائه می کنید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
armanforghani
دسترسی کنسول وی ام ویر ارائه می کنید؟
سلام
اگر بخواهید میتونم بتون بدم
ببخشید یه سوال داشتم این پهنای باندی که میگید چیه؟چجوری مصرف میشه؟؟؟؟؟
بعدشم خودم نمیدونم کدوم سرورو سفارش بدم لطفا خودتون یکیشون بگید تا سفارش بدم.میخوام هم سرعت دانلود هم آپلود خوبی داشته باشه برای سایت دانلود فیلم و سریال.
ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bacho
ببخشید یه سوال داشتم این پهنای باندی که میگید چیه؟چجوری مصرف میشه؟؟؟؟؟
بعدشم خودم نمیدونم کدوم سرورو سفارش بدم لطفا خودتون یکیشون بگید تا سفارش بدم.میخوام هم سرعت دانلود هم آپلود خوبی داشته باشه برای سایت دانلود فیلم و سریال.
ممنون
سلام
پهنای باند میزان ترافیکی هست که شما مصرف میکتید
یعنی یک میحدودیت برای میزان اطلاعات ترانسفر شده
شما میخواهید به عنوان سرور دانلودتون باشه؟
یعنی از سرور لینک بدید؟
دوست عزیز گفتم که سایتم موضوعش فیلم و سریاله ..هم واسه آپلود کردن میخوام هم دانلود ...
ممنون میشم ی سرور خوب پیشنهاد بدید که هیچ مشکلی نداشته باشه...
من با این سرورا هیچ آشنایی ندارم ..
راستی سرعت آپلودشون چجوریه؟؟؟؟