پاسخ : Hetzner.de فروش ویژه سرورهای هتزنر(بدون پرداخت هزینه ستاپ)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
razavihost
3 عدد سرور تحویل شد .
با عرض سلام و خسته نباشید . استاد موسوی این 3 تا سرور برا من بینشون هست یا نه ؟؟؟ :114:
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما
جناب موسوی 5 روزی میشه بنده سفارش دادم اما شما می فرمایید 32 تا ip ندادن منم که به جز تیکت دسرسی به شما ندارم به خدا تمام user هام شاکی شدن خواهشاً پیگیری کنید ممنون می شم
با تشکر عطاردی
عزیز از طریق پرتال پیگیری کنید فکر کنم بهتر باشه چون من دیشب تیکت کردم جواب دادند شاید نرسند بیان انجمن ولی اونجا پاسخگو خواهند بود
معمولا سرور رو 24 ساعته تحویل میدن اگه مشکلی از طرف دیتا سنتر نباشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
porya_spy
معمولا سرور رو 24 ساعته تحویل میدن اگه مشکلی از طرف دیتا سنتر نباشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeed_m27
عزیز از طریق پرتال پیگیری کنید فکر کنم بهتر باشه چون من دیشب تیکت کردم جواب دادند شاید نرسند بیان انجمن ولی اونجا پاسخگو خواهند بود
با عرض سلام بله من منظورم از تیکت همون تیکت از طریق پرتال بود اما همکارشون پاسخگو بودن گفتن میان جناب موسوی
در کل حمل بر بی ادبی نشه چون ایشون پیشه همه دیگه شناخته شده هستند شاید کاری پیش اومده براشون .
یا حق
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ahmadreza1372
با عرض سلام بله من منظورم از تیکت همون تیکت از طریق پرتال بود اما همکارشون پاسخگو بودن گفتن میان جناب موسوی
در کل حمل بر بی ادبی نشه چون ایشون پیشه همه دیگه شناخته شده هستند شاید کاری پیش اومده براشون .
یا حق
سلام.بابت تاخیر من از شما عذر میخوام اما برای من یه مشکلی پیش امد که یک هفته ای به نت دست رسی نداشتم کلا یه وسیله ارتباطی یک طرفه داشتم که تما نمشد به جایی بر قرار کرد.سرور شما آماده هست لطفا از طریق سیستم پشتیبانی تیکت رو به روز کنید تا سرور تحویل بدم.
بابت تاخیر بهتون یک تخیف در ماه اول میدم.در تیکیت دز ارتباط باشید.
من شرمندم باز هم.اگه ضرری به شما رسیده من این مورد رو قبول میکنم.
فروش سرور همچنان پابرجاست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
razavihost
سلام.بابت تاخیر من از شما عذر میخوام اما برای من یه مشکلی پیش امد که یک هفته ای به نت دست رسی نداشتم کلا یه وسیله ارتباطی یک طرفه داشتم که تما نمشد به جایی بر قرار کرد.سرور شما آماده هست لطفا از طریق سیستم پشتیبانی تیکت رو به روز کنید تا سرور تحویل بدم.
بابت تاخیر بهتون یک تخیف در ماه اول میدم.در تیکیت دز ارتباط باشید.
من شرمندم باز هم.اگه ضرری به شما رسیده من این مورد رو قبول میکنم.
ممنون از لطفتون
2 عدد سرور ex5 موجود هست آماده تحویل