پاسخ : اسکریپت رایگان فروش کارتهای شارژ و محصولات مجازی Virtual Freer
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
98patogh
دوست عزیز الان شما هنر می کنید همچین چیزی طراحی می کنید ؟
مشکل ما ایراتی ها همینه کپی کار هستیم
روزی که این اسکریپت فرا گیر نشده بود من ازش برای فروش چیز پی ان استفاده کردم و چون میدونم مشتری گرافیک رو دوست داره . از لحاظ گرافیک روش کار کردم . از همون روز هر سایتی رو می بینم یه قسمت از سایت و یا قالب سایتی که طراحی کرده بودم رو کپی کرده و اسم freer رو از زیر اسکریپت برداشته و بزرگ زده طراح فلانی . در صورتی که خود من اسمم رو زیر سایت نزده بودم چون نویسنده و زحمتکش این اسکریپت Freer بوده و هست من فقط کار گرافیکی کرده بودم
به جای اینطور موارد بیشتر به فکر توسعه این اسکریپت باشید هر کدومتون که بتونید یه قالب متفاوت واسه این اسکریپت طراحی کنید کار جالبی کردید
من هم موافقبم ولی دوستان اگه همت کنند هر چی که می توانند این اسکریپت رو ارتقا بدهند و در اینجا اعلام کنند تا در ورژن های بعدی نیز توسعه پیدا کنه ! خیلی خوب است .
اگه بشه قالبهای گوناگون ایچاد کرد خیلی خوب می شود !
همه ما باید به نظر من از دوست عزیزی که این اسکریپت رو طراحی و به رایگان در اختیار ما گذاشتن حمایت کنیم !
ماهیانه تعدادی از ما دوستان که از این اسکریپت استفاده می کنیم شاید بیش از 1 میلیون از این اسکریپت درآمد زایی می کنیم ! پس بهتر نیست اگر هزینه ای را برای این اسکریپت نمی دهیم به جای اون با اطلاعاتمون کمک به ارتقا پلوگین ها و ... کنیم ؟
من این سیستم را نصب کردم و از منوی لینک آور در جوملا آن را در iframe آوردم.
تست خرید
حالا می خواهم که وقتی طرف پرداخت رو میزنه یک پنجره جدید برای درگاه پرداخت باز بشه و وقتی پرداخت را تکیمیل کرد به همان پنجره قبلی برگرده! میشه!؟
سوال قبلم رو که کسی جواب نداد. منم رفتم براش قالب تو مایه های سایت اصلی درست کردم و بهترش خواهم کرد: مرکز پیامک فوتبال - خرید سرویس
اما یک چیزی که به نظر خیلی مهم میاد! اگر بخواهیم به فرم خرید فیلد اضافه کنیم! مثلا خریدار استان یا شهر خودش را زیر ایمیل و شماره همراه هم برامون وارد کنه چه باید بکنیم؟
---------- Post added at 03:05 AM ---------- Previous post was at 01:46 AM ----------
یک کار مهم دیگه هم لازم دارم بشه!
صفحه اول این سایت رو ببینید: مرکز پیامک فوتبال
می خواهم مثلا وقتی مشتری روی تراکتور سازی تبریز کلیک کرد به این صفحه خرید freer بره: مرکز پیامک فوتبال - خرید سرویس
و در آن می خواهم تراکتور سازی انتخاب شده باشه!!!!! یا اگر روی بارسلونا کلیک کرد بره به صفحه خرید که بارسلونا انتخاب شده باشه! یعنی براش پارامتر تعریف کنیم..... میشه!؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shivahost
سوال قبلم رو که کسی جواب نداد. منم رفتم براش قالب تو مایه های سایت اصلی درست کردم و بهترش خواهم کرد:
مرکز پیامک فوتبال - خرید سرویس
اما یک چیزی که به نظر خیلی مهم میاد! اگر بخواهیم به فرم خرید فیلد اضافه کنیم! مثلا خریدار استان یا شهر خودش را زیر ایمیل و شماره همراه هم برامون وارد کنه چه باید بکنیم؟
---------- Post added at 03:05 AM ---------- Previous post was at 01:46 AM ----------
صفحه اول این سایت رو ببینید:
مرکز پیامک فوتبال
می خواهم مثلا وقتی مشتری روی تراکتور سازی تبریز کلیک کرد به این صفحه خرید freer بره:
و در آن می خواهم تراکتور سازی انتخاب شده باشه!!!!! یا اگر روی بارسلونا کلیک کرد بره به صفحه خرید که بارسلونا انتخاب شده باشه! یعنی براش پارامتر تعریف کنیم..... میشه!؟
نبود!؟
سلام
من بعد از نصب به این خطا بر می خورم :
Fatal error: Call to a member function fetchAll() on a non-object in /home/u291479140/public_html/index.php on line 105
مدیریتش کار میکنه
کسی می دونه ایراد از کجاست؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shivahost
سوال قبلم رو که کسی جواب نداد. منم رفتم براش قالب تو مایه های سایت اصلی درست کردم و بهترش خواهم کرد:
صفحه اول این سایت رو ببینید:
مرکز پیامک فوتبال
می خواهم مثلا وقتی مشتری روی تراکتور سازی تبریز کلیک کرد به این صفحه خرید freer بره:
یکی نیست بگه شدنی هست یا نه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shivahost
یکی نیست بگه شدنی هست یا نه؟
باسلام.موارد ذکر شده شدنی است و با دریافت هزینه میتونام براتون انجام دهم.پایدار باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m.hoseynpur
باسلام.موارد ذکر شده شدنی است و با دریافت هزینه میتونام براتون انجام دهم.پایدار باشید
ممنون ولی ترجیح میدم به نسخه عمومی اسکریپت افزوده بشه که همه استفاده کنند. مطمئن هستم این موارد برای همه مفید است.
با سلام
لطفا یک نفر راهنمایی کنه این خطای Can't open files برای چی هست ؟
فقط در پنل kloxo این خطا را میده .
لطفا راهنمایی کنید .
سلام
جناب حسین پور رو بنده تاید میکنم و هزینه دادن برای اینکار ارزش داره دوست عزیز