منم 2 تا vps داشتم و متاسفانه down شده و اصلا هم پاسخگو نیستند!!!!
ظاهرا اصلا یوزر مهم نیست...
سرویس آمریکا فروختن الان میگن باید بری روی اروپا!!!
نمایش نسخه قابل چاپ
منم 2 تا vps داشتم و متاسفانه down شده و اصلا هم پاسخگو نیستند!!!!
ظاهرا اصلا یوزر مهم نیست...
سرویس آمریکا فروختن الان میگن باید بری روی اروپا!!!
اینطور که معلوم ه کلا دیتاسنتر آمریکا پریده !!
هر کی از ایشون از سرویس های آمریکا گرفته بود فاتحه ی همه ی اطلاعاتش و بخونه(مثل خود من که ازشون پنل سوم و داشتم و کلی روووش اطلاعات و غیره بود.)
به تیکت هم پاسخگو نیستن در عرض 48 ساعت 48 تا تیکت دادم اما دریغ از یه جواب به خاطر این مشکل سایتم رو هم که برای دانلود فیلم بود بستم !
معلوم نیست چی میشه آخرش !
از من میشنوین اصلا از ایشون چیزی نخرین.
الان میشه بفرمایین ضرر و زیان مارو کی میده؟
این یه نوع کلاه برداریه:-o
در حال حاضر کل اطلاعات بنده نیز پریده و وی پی اس بسته هستش.همچنان منتظر پاسخ گویی هستیم:-<
دلیل پست دادنمون اینجا اینکه ایشون به هیچ و جه توی تیکت پاسخ نمیدن
برای اطلاع مدیران عرض کردم.
بهتره ایشون هر چه زودتر بیان و تکلیف مار و روشن کنن اطلاعات من واسم خیلی با ارزشه.
دوستان بی انصافی نکنید
من الا تو سیستم فقط
3 Records Found, Page 1 of 1
3 تا تیکت میبینم که باز شده و پاسخ داده نشده ، شما چه طور میگید پاسخ ندادن به تیکت های شما بچه ها
جای تعجب هستش،
در مورد پریدن اطلاع شما
1- 2 تا از سرور های ما دچار تحریم شدند
2- بقیه سرور های امریکا سالم هستند و مشکل تحریم براشون اتفاق نمیفته
و البته توجه شمارو به قوانین شرکت جلب میکنم دوستان گرامی.
نقل قول:
15- : در صورتیکه مشکلاتی برای شرکت نوین وی پی اس پش آید و این مشکلات از عهده مسئولین این شرکت خارج باشد و موجب قطعی ارتباط و یا از کار افتادن خدماتی که شرکت به مشتری ارائه میدهد، گردد، این مورد از عهده مسئولین شرکت خارج میباشد از میان اتفاقات مزبور می توان به مواردی مانند آسیب دیدگی ماهواره های مخابراتی، پدیده های مخرب جوی، اشكالات خطوط مخابراتی، تاخیر در پاسخگویی شركتهای خارجی فراهم كننده خدمات درخواستی به هر میزان زمانی، ممنوعیت به كارگیری اینترنت در خارج یا داخل كشور، جنگ، تغییر در قوانین داخلی یا خارجی، اجبار شركتهای بین المللی جهت دریافت مبالغ اضافی جهت پایدار ماندن خدمات مربوط به میزبانی وب، تحریم های بین المللی ، تغییرات در قوانین و بوجود آمدن مشکلات ارزی، اقتصادی، واردات و صادرات، تغییرات نرخ ارز و مشکلاتی از این قبیل که خارج از عهده شرکت نوین وی پی اس باشد را اشاره نمود .
نقل قول:
7 : در اکانت های عادی پروسه پشتیبان گرفتن از اطلاعات سرور به عهده خود مشتری بوده و گروه هیچ گونه تعهدی نسبت به اطلاعات کاربران ندارد. در صورت نیاز به پشتیبان روزانه ، هفتگی یا ماهانه باید قرارداد مربوطه را با هماهنگی کارشناسان و با تایید مدیر مربوطه تکمیل نماید تا مراحل توسط کارشناسان ما انجام شود.
مثل اینکه داده ها پریده!
انگار جمعیت ناراضی هم زیاده!
هیچ ایمیلی هم ندادند که آقا بک آپ بگیرید.
بهرحال من همینجا اعلام میکنم که باید اطلاعات ما را برگردونید.
---------- Post added at 11:07 PM ---------- Previous post was at 11:02 PM ----------
میشه بپرسم این قوانین شما کجای سایت هست؟
جالب اینجاست که شما حتی نیومدید اطلاع رسانی کنید که باید منتقل شید!
نیومدید سرویس جایگزین برای اینکار بدید!
این قوانین هم صد در صد به نفع شما هست , طوری هست که هر طوری بشه از شما سلب مسئولیت شده!
مثل اینکه ایران خودرو بیاد بگه که وقتی شما تو ماشین هستید اگر یه دفعه منفجر بشید به ما ربطی نداره!
طوری حرف میزنید که انگار شما اگر سرویس رو به مشتری هاتون برگردونید لطف کردید و وظیفه شما نبوده؟!!!!
شما سرویس رو ارائه کردی و اینکه شما بی احتیاطی کردی و الان تحریم شدی ربطی به مشتری نداره...
در ضمن این قوانین شرکت رو من زمانی که آقای نظری بودن ندیدم نکنه این چند روزه گذاشتید که...؟!
در هر صورت شما باید پاسخگو باشید.
دوست من ، شما قبل از خرید ، باید این قوانین رو قبول کنید و بعد مرحله بعد سفارش می تونید برید و تکمیل سفارش کنید
وقتی نمی خونید و فقط تیک accept میزنید ، همین مشکلات پیش میاد ! اتفاقا امروز هم برای سرور دوم که احتمال تحریم روش بود ایمیل ارسال شده بود. می تونم نشونتون بدم تو کنترل پنل خودتون که ایمیل در تیکت شما هستش
---------- Post added at 11:11 PM ---------- Previous post was at 11:10 PM ----------
اتفاقا این قوانین اقای نظری خودشون وضع کردند
اگه فکر میکنید از قبل نبوده مراجعت شود به لینکی که سفارش داده اید اولین بار ببینید بوده یا نه
;)
دوست من شما لینک قوانین رو بزارید!
موقعی هم که من از آقای نظری خریدم ( و انصافا بهترین کیفیت و پشتیبانی رو داشت ) چنین قوانینی نبود و بلطبع من اون موقع " پذیرش " رو زدم.
مهم نیست تو پنل شما نوشته شده "ارسال شده"
مهم این است که در اینباکس من و همه ی این دوستان چیزی به نام " اخطار " وجود نداره!