پاسخ : فروش اسکریپت اشتراک vip مخصوص سایت های فیلم و موزیک و ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nima72
نه دوست عزیز من خود برنامه نویس نیستم و سالهاست اینجا عضو هستم ولی تا حالا کسی مثل تو را ندیدم
من اگه جای برنامه نویس بودم الان لایسنس تو را باطل میکردم بعد هم گزارش مشخصاتت را با تمام تخلفات سایتت را برای فتا میفرستادم و از فردا اثری از تو توی نت دیده نمیشد
جرات داری ، فکر میکنی حقت را خوردن به بقیه چیکار داری خودت برو شکایت کن و بقیه هم همراهت میان ولی خوب کسی که خودش خلافکار باشه و صاحب سایت خلاف کشور معلومه جرات نزدیک شدن به پلیس را نداره
به نظر من دارید از نرمش برنامه نویس سو استفاده میکنید وگرنه کسی که تو تاپیک هست و داره تلاش میکنه مشکل را حل کنه باید ازش تشکر بشه نه اینکه بیاید تو تاپیک توهین کنید بهش
والله ایشانه که داره جواب میده وگرنه هر کی بود لج میکرد اول لایسنس تو یکی را باطل میکرد و خودت هم میدانی اگر این کار را بکنه دستت به هیچ جا بند نیست و حتی میتونه گزارشت را برای فتا هم ارسال کنه
وقت یک ساعت رفتن برای شکایت نداری روزی چهار ساعت تو این تاپیک فعال هستی ، ملت را هم گوش مخملی فرض کردی
خواهش میکنم جناب مالدار سایت ایشان را اینجا بزارند تا ببینیم واقعا سایت قانونی دارند یا نه ؟
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اقای محترم من بیخیال سایت شدم
14 ماه پیش از ایشان خرید کردم از روز اول مشکل داشت، فهمیدم کلاهبرداری است
من 15 سال نت کار میکنم، همه را می شناسم، تا به حال 10 مودر مثل ایشان را دیدم ،که مثلا میایند یک اسکریپت را نال میکنند ویا تغییر میدهند و می فروشند، شکایات سایتهای برنامه نویسی توی انجمن زیاد است
یک ادم کلاهبردار امده، نزدیک حداقل 40 تا 50 میولن تومان پول مردم را خورده ، بعد شما حمایت میکنید!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟خوبید!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2 سال است این اقا دارد می فروشد ،هنوز هم مشکلات دارد،تهمت نزنید
من قبلا 3 تا سرور ایران داشتم حتی یک مورد هم شایت نداشتم،توی پنل کاربری مشخص است،
کلا بحث جمع می شه ،من مثل شما بچه نیستم بشینم صبح تا شب بحث کنم
تهمت هم به بنده نزدید ؛که می ترسمو ...
کلا این جور نون خوردن از گوشت سگ هم نجس تر است
ایشان باید حداقل پول مردم را برگرداند، اتلاف وقت وانرزی و ضرر و زیان خریداارن هم ،باشد به کنار
شما تازه کارید و 2 تا ویندوز نب کردید ، فکر کردید همه چیز بلدید
مثلا
6]این باگ تغییر یوزرنیم و پسورد کی قراره رفع بشه؟!!
پلاگین اس ام اس هم ک وقتی فعال میشه، باعث افت در شروع دانلود میشه! ( این مورد رو هفته اولی که اسکریپت منتشر شد، اطلاع دادم)
گیریم شما سورس رو هم دادی، ما باید یه هزینه کنیم ک یکی بیاد باگ های ابتدایی رو برطرف کنه
کلی وقت و انرزی و هزنیه پرداخت کرده ، سایت راه ندازی کرده ، الان همش مشکل دار
هزینه ضرر این اقا بیش از 10 الی 100 برار قیمت این اسکریپت است
از اول می گفتند مشکل دارد، کسی نمیرفت بخرد
سلامت باشید
بزارید یک مورد را بگم و علت دفاع خودم از ایشان را بگم
سالها قبل بود که سایتی برای فروش لایسنس راه اندازی کردیم و برای اون سیستم vipersian را خریداری کردیم
این اسکریپت توسط یکی از مدیران پرشین اسکریپت نوشته شده بود روی اعتبار اونها خریداری کردیم
نه سیستم تیکتی بود نه پشتیبانی آنلاین و کلا یک ایمیل داشتن که از دامنه خودشان بود و یک روز بلند شدیم دیدیم همین آقا دامنه را هم تمدید نکرده و اسکریپتی که فقط خودش میتونست تنظیم کنه به درد یک ریال نمیخورد
http://vipersian.ir/
اما من نیامدم تو تاپیک فروش مدیر پرشین اسکریپت توهین کنم با وجودی که به اعتبار اونها اسکریپت را خریداری کرده بودم و امروز حتی نمیدانم به کجا باید ایمیل بفرستم یا چطور تماس بگیرم
اما ایشان داره جانانه تلاش میکنه مشکلات را حل کنه و با وجود توهین شنیدن باز عکس العمل خاصی نشان نمیده
حق با شماست ولی رفتار شما هم نادرست هست
ضمنا دوست عزیز اگر بالای سی سال داری و تخلف کنی وای به حالت تو فتا چون اونوقت نمیگن بچه هستی و نفهمیدی بلکه پوستت را میکنن و میگن عامل خارجی هستی
من جای جناب مالدار بودم اینجوری حرف میزدم پس بدانید که مولتی یوزر نیستم و بالای هزار کیلومتر هم از ایشان فاصله دارم
نفعی ندارم ولی امیدوارم کمک ایشان کنید تا مشکلات را رفع کنه نه اینکه تمرکز ایشان را هم بهم بزنید
رفتار ایشان در حاضر بودن و همین پاسخگویی خودش ارزش داره وگرنه میتونست روز اول بگه مدیرها تاپیک را ببندن و در تیکت مشتری ها پیگیر باشند ولی در زمان مشکل تو جمع حاضر بودن خودش به نظر من ارزش داره برعکس بعضی ها که فقط زمان فروش تو تاپیک ها هستند و زمان مشکل به تیکت ارجاع میدن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirreza0
دوستانی که در حال حاظر دارن از اسکریپت استفاده میکنن الان مشکل لایسنس ندارن چون تو پنل مدیریت اطلاعات لایسنس من نیست و امکان دانلود فایل ها نیست. ؟ کاربر ها هم اوار شدن سرم
----------------------------
بسفارشی بدهید بنویسند
قیمتهم از 500 بیشتر نمیشه---------البته با امکانات اولیه
شما کلا باید سیستم ثبت نام و مدیریت کاربر داشته باشید
بقیه اش اصلا به کارتان نمی اد
از این موارد که بی خودی در معرفی اسکریپت است،نهایتا با 10 مورد اصلی ، کار شما راه میافتد،بقیه اش کاربری نیستند و زیاد بودن و نبودنشان فرقی ندارد
مثل این سایت
خودش نوشته
http://www.parsgraphic.ir/
کاملا کارت راه می افتد
و از طرفی هر چی بخواهید برنامه نویس ،انجام میدهد
و برای خودتان است
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nima72
نفعی ندارم ولی امیدوارم کمک ایشان کنید تا مشکلات را رفع کنه نه اینکه تمرکز ایشان را هم بهم بزنید
رفتار ایشان در حاضر بودن و همین پاسخگویی خودش ارزش داره وگرنه میتونست روز اول بگه مدیرها تاپیک را ببندن و در تیکت مشتری ها پیگیر باشند ولی در زمان مشکل تو جمع حاضر بودن خودش به نظر من ارزش داره برعکس بعضی ها که فقط زمان فروش تو تاپیک ها هستند و زمان مشکل به تیکت ارجاع میدن
ساده ای برادر من!
ایشون اگه داره ج مردم رو اینجا میده، بخاطر حسن نیتش نیست. که اگر داشت بعد چندین ماه، حداقل یه اپدیت نصفه نیمه داده بود بیرون.
یا ج تیکت ها رو ماهی یک مرتبه نمی داد.
اگر جواب رو داره اینجا میده واسه اینکه می دونه، هر کی بخواد اسکریپتش رو بخره، یه سرچ تو نت بزنه... اولین جایی ک باز میشه وب هاستینگ تالک هست. و با این همه نظر منفی طبیعتا کاسبی شون کساد میشه.
نقل قول:
ولی در زمان مشکل تو جمع حاضر بودن خودش به نظر من ارزش داره
شعار ندید لطفا... شما در جریانی ک کی حاضر بوده کی غایب؟! برنامه نویس یه اسکریپت وی ای پی باید بیش از اندازه متعهد باشه. چرا ک با کوچکترین باگی، کاربرهای خریدار اسکریپت، سرش هوار میشن.
وقتی مشکلی پیش میاد، باید حاضر باشن. و بابت حاضر بودنشون نیاز به تشکر نیست. وظیفه کسی ک اسکریپت رو فروخته به ما اینکه حداقل تا یک سال پشتیبانی درست داشته باشه.
حالا شما سر ما غر میزنی که چرا از ایشون بخاطر وعده های سر خرمنش تشکر نمی کنیم!!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
riranet
ساده ای برادر من!
ایشون اگه داره ج مردم رو اینجا میده، بخاطر حسن نیتش نیست. که اگر داشت بعد چندین ماه، حداقل یه اپدیت نصفه نیمه داده بود بیرون.
اگر جواب رو داره اینجا میده واسه اینکه می دونه، هر کی بخواد اسکریپتش رو بخره، یه سرچ تو نت بزنه... اولین جایی ک باز میشه وب هاستینگ تالک هست. و با این همه نظر منفی طبیعتا کاسبی شون کساد میشه.
شعار ندید لطفا... شما در جریانی ک کی حاضر بوده کی غایب؟! برنامه نویس یه اسکریپت وی ای پی باید بیش از اندازه متعهد باشه. چرا ک با کوچکترین باگی، کاربرهای خریدار اسکریپت، سرش هوار میشن.
وقتی مشکلی پیش میاد، باید حاضر باشن. و بابت حاضر بودنشون نیاز به تشکر نیست. وظیفه کسی ک اسکریپت رو فروخته به ما اینکه حداقل تا یک سال پشتیبانی درست داشته باشه.
حالا شما سر ما غر میزنی که چرا از ایشون بخاطر وعده های سر خرمنش تشکر نمی کنیم!!!!
آقا اینای که یهو میان تو این تاپیک و طرفداری میکنن رو بیخیال بشید بحث نکنید باهاشون اینا یا کلا نمیفهمن ما تو چه مشکلاتی گیر کردیم یا هدفشون فهماندن چیزی دیگری هست !
این آقا بیاد بگه من پشتیبانی نمیکنم دوستان برید جای دیگه خیلی بهتر از اینه که ملت و سرکار بزار و توهین کنه به شعورشون کنه بگه امروز پارت اول و فردا پارت دوم ورژن جدید منتشر میشود که از آن امروز و فردا هفته ها بعد بگذره !
کلاهبرداری دو نوع داریم یک اینکه طرف میخوره و در میره دوم اما اینکه طرف میخوره اما باز میمونه که باز بخوره با پرویی میمونه و با ظاهرسازی سعی میکنه خودش رو حفظ کنه ....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
riranet
ساده ای برادر من!
دوست عزیز الان به نظر شما یکی بیاد تو این تاپیک و این اوضاع را ببینه برای ایشان تبلیغ هست ؟!
والله به نظر من اگه ایشان درخواست حذف پست های داخل تاپیک و بسته شدن تاپیک را طبق قوانین انجمن بدن به نظر من خیلی بیشتر به سود ایشان هست تا این اوضاعی که درست شده
دارم میگم من اسکریپت خریدم 350 هزار تومان طرف کل راه ارتباطیش یک ایمیل از سایت و دامنه خودش بود نمانده و نیست و کارم هم فروش لایسنس آنتی ویروس ها بود و دستم به جحایی بند نیست و بهتر کاری نکنید ایشان هم سایت و تاپیک و ... را بیخیال بشه یک دامنه جدیدئ ثبت کنه و شروع به فروش کنه بدون اینکه اصلا براش مهم باشه شما چیکار میکنید
شماها کاری نکنید ایشان دلسرد بشه و برای آپدیت ها و رفع مشکلاتی که داره ارزش قائل بشید تا تشویق به کار بشه
اون دوستی هم که میگن ما نمیفهمیم شما که میفهمی بگو اگه ایشان الان دامنه جدید ثبت کنه و اسم اسکریپت را با کمی تغییرات بزاره برای فروش و این تاپیک را هم ببنده شما چیکار میخوای بکنی جز خوردن آب سرد ؟
ضمنا بنده کار ایشان را که تو تلگرام برای خریدار جدید جواب میده ولی برای خریداران قدیم جوابگو نیستند اصلا درست و اخلاقی ندانستم ولی حضور ایشان تو تاپیک را اصلا تبلیغاتی نمیبینم چون با دیدن این تاپیک مثلا اگر خودم خریدار بودم اصلا سمت این اسکریپت با این همه ناراضی نمیرفتم ولی شاید اگه تاپیک بسته بود و ناراضی ها و مشکلات را نمیدیدم میرفتم و میخریدم
اطلاع رسانی در مورد مشکلات و عدم توان ایشان در رفع مشکل یک مورد هست این نوع اعتراض و مسخره بازی یک چیز دیگه چون انجمن برای اطلاع رسانی هست که شماها زحمتش را کشیدید نه برای احقاق حق که جاش تو دادگاه هست
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=189980
به این پست مراجعه کنید... اسکریپت مشابه هست حداقل پشتیبان درست و پاسخگو داره و اوپن سورس هم هست... پست گذاشتن اینجا بیخودیه!!!
آريالای مالدار به بنده گفتن رو فاکتور رو پرداخت کن برای انجام پروژه ای... هنوز انجام ندادن که هیچ... پول من رو هم نمیدن!
تو ***ی ایشون از افرادی مثل ما شکی نیست ولی بیخود اعصاب خودتونو بخاطر همچین آدم های بی ... خورد نکنید.