پاسخ : آموزش ساخت ربات تلگرام از صفر تا 100
خیلی اقایی ولی مشکل من اینه که این ربات که من ساختم ربات ویرایش تگ Mp3 و تبدیل اهنگ به ویس و ساخت پست برای کانال ها هست . مشکل این هست که وقتی mp3 را ارسال میکنیم تگ mp3. را میگیره میخوام از همون تگ استفاده کنه و خودش به عکس اضافه کنه . شاید منم از کش استفاده کنم بهتر باشه . نمیدونم . چون هرطور getupdate. کردم هیچ id یا چیزی پیدا نکردم که بتونم بعد در کوئری هام ازش به عنوان کلید اصلی استفاده کنم . از Id مسیج استفاده کنم به مشکل میخورم . چون Id هر مسیج فرق داره. از یوزر استفاده کنم هر یوزری حدود 7 8 تا اهنگ ارسال میکنه . پس به مشکل بر میخوریم. باید یک راهی پیدا کنم مثلا تا ارسال کرد نگه داره اطلاعات را بعد تا کامل پست را ارسال کرد کش یا یک مقداری از Table را حذف کنه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
siyavashmc
سلام دوستان راه حل ساده برای نوشتن کیبورد تلگرام بدون استفاده از laveral و.... در php
کسی راه حل داره؟؟؟؟
سلام
این هم مفید هست
https://irazasyed.github.io/telegram...sage/keyboards
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Rezash
شما به یک جور دیتابیس نیاز دارید
مثلا یک table در mysql بسازید و پیام ها رو insert کنید. در پیام شناسه کاربر هم وجود داره، و می تونید با توجه به یک سان بودن شناسه و معیارهایی مثل تاریخ پیام های قبلی رو شناسایی کنید.
البته بستگی به نوع پروژتون داره. در یک مورد که دیتا خیلی اهمیت نداشت من به جای دیتابیس از phpfastcache استفاده کردم و آخرین پیام هر کاربر رو به مدت 30 دقیقه کش میکردم که با توجه به اون تصمیم بگیرم. اما در کل پیشنهاد من استفاده از یک تیبل و دیتابیس هست.
از راهنماییت خیلی ممنونم خیلی کمک بزرگی کردی ولی من هرچی با Json این
تلگرام نگاه میکنم باید یه چند تایی کلید اصلی ثانوی و... بگیری تا بشه ساخت .
و یک سوال فنی من این دیتا بیس را ساختم باید ی کاری کنم تا هم فایل photo باشه هم audio
تا هر سطر از دیتا بیس من کامل بشه
یکم مغزم گیرپاچ کرده :d
کارت حرف نداره اخوی
سلام ممنون از مطلب مفیدتون
اینجا که گفتید : به جای استفاده از تابع file_get_contents می تونید از کد زیر استفاده نمایید:
دقیقا باید کجا جایگزین کنیم ؟؟؟ یا کجا کپی کنیم
وسوال دوم اینجا : مقدار متغیر $token رو باید token
یعنی کل $token های موجود در کد رو باید با توکن دریافتی از بات فازر جایگزین کرد حتی $token اولی ؟/
سلام امزش ساخت ربات که بشه تو گروه انداخت و موقع لینک هشدار بده یا با افراد حرف بزنه رو هم اموزش بدین
ربات مثل جرج
دوستان اگه بخوایم رباتی رو به زبان جاوا پیاده کنیم ، برای میزبانیش تو نت باید چیکار کنیم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kouroshDesigner
با سلام
دوستان من زیاد در مورد ربات اطلاعاتی ندارم
فقط یک سوال داشتم اگر ما یک ربات درست کنیم که در یک کانال ادمین باشه ! می تونیم تعداد ممبر های اون کانال رو با پی اچ پی بفهمیم ؟
سلام بله این کار از طریق متد getChatMembersCount امکان پذیره ، نمونه :
https://api.telegram.org/bot<token>/getChatMembersCount?chat_id=@<channelID>
من تمام موارد رو اکی کردم ولی متاسفانه ربات جواب نمیده
متن php نمظیمات سرور و اس اس ال اکی هست هر چی دستور پی اچ پی هم بود زدم ولی باز کار نکرد که نکرد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ashkankamangar.ir
من تمام موارد رو اکی کردم ولی متاسفانه ربات جواب نمیده
متن php نمظیمات سرور و اس اس ال اکی هست هر چی دستور پی اچ پی هم بود زدم ولی باز کار نکرد که نکرد
وب هوک ـش رو ست کردید ؟ آدرسی که برای هوک دادید دستی باز کنید سپس چک کنید ارور php نداشته باشید.
اکی شد فقط دو تا سوال
و دستوری که وقتی ازش یه سوالی که توی دایره لغاتش نیست میپرسن بگه هنوز یاد نگرفتم چیه؟
یا مثلا نمیخوام دقیقا عین کلمه باشه جواب بده مثلا یک کلمه مشابه سوال بود جواب بده (مثلا بنویسن ... لفت گروه) اگر لفت رو دید جواب بده
ممنونم
من نیاز به کدی دارم مثل این
if($text == 'text1')
$text_reply = 'text2';
ولی نمیشه تمام کلمات فارسی رو نوشت
مثلا میخوام کسی نوشت خوبی جواب بده مرسی
حالا چه باشه تو خوبی چه شما خوبی چه خیلی خوبی
نمیخوام دونه دونه این کلمات رو بنویسم میخوام جوری if ساخته بشه که مثلا مینویسم خوبی جوابش هست مرسی هر سوالی طرف بپرسه که توش کلمه ی خوبی باشه این جواب رو بده نه اینکه کاملا متنش شبیهش باشه
و اینکه کسی اومد توی گروه یا لفت داد عکس العمل نشون بده