پاسخ : ثبت دامنه com با 18 تومن in با 6 تومن (به همراه کنترل پنل و امکان انتقال و تمدید)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
taksis
نه خب بعضی نمایندگی ها چون سابقه فروش بالایی دارند و معتبرند از طرف شرکت اصلی دامنه افر یا تخفیف ویژه بهشون تعلق میگیره و دامنه رو با قیمت پایین ثبت میکنند
ببین برادر من ؛ این بعضی ها کمترین قیمتی که میتونن ثبت کنند باید آخرین اسلب ریسلو باشند ؛ که توی اون اسلب هم 8 دلاره ؛ هر دلار هم 3500 کم کمش در میاد ( اگر پی پال باشه ! وب مانی که بیشتره! )
پاسخ : ثبت دامنه com با 18 تومن in با 6 تومن (به همراه کنترل پنل و امکان انتقال و تمدید)
لطف تایپیک رو به بی راهه نکشید .... بحث ما فعلا پاسخ ندادن پشتیبانی و ثبت نشدن دامنه ها هستش ...
این تایپیک فروش هستش ، استفاده از کلماتی مثل هیچ ارزانی بی دلیل نیست و نمایندگی فروش و... کار درستی نیست ... رعایت کنید لطفا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farmanrava
لطف تایپیک رو به بی راهه نکشید .... بحث ما فعلا پاسخ ندادن پشتیبانی و ثبت نشدن دامنه ها هستش ...
این تایپیک فروش هستش ، استفاده از کلماتی مثل هیچ ارزانی بی دلیل نیست و نمایندگی فروش و... کار درستی نیست ... رعایت کنید لطفا
دقیقا بحث شما هم همینه دوست گرامی ؛
اگر یه کمی به مشتری اهمیت میدادن و احساس مسولیت کاری میکردن در قبال پولی که گرفتن الان جوابتون رو میدادن !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mhiizadi
اگر یه کمی به مشتری اهمیت میدادن و احساس مسولیت کاری میکردن در قبال پولی که گرفتن الان جوابتون رو میدادن !
منم یه نمایندگی داشتم ازشون که گویا در پنل اصلی شارژی ندارن و نمیشه دامنه ثبت کرد؛ البته بنده پیگیر موضوع خواهم بود ؛
بنده ه چند دامنه درخواست داده بودم که خبری ازشون نشده تا الان
بنده از همون اول میدونستم که چنین سایت هایی پایه و اساس درستی ندارند و نباید دامنه ثبت کرد؛ باره اولشون هم نیست که ول میکنن میرن و مشتری باز هم میره سمتشون و دامنه ثبت میکنه ؛ تقصیره خوده مشتری هست ؛ مشکل جامعه ی مجازی ما اینه که نمیتونن انتخاب درستی داشته باشند .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mhiizadi
درسته ، اما دلیل نمیشه ندونسته تهمت بزنیم و حرف ها بی ربط بهشون بزنیم
- - - Updated - - -
دامنه بنده ثبت شد ... ممنونم از ایشون
دوست عزیز نمایندگی میدید؟والا ما سایت عضو شدیم قسمت تیکت که میریم 404 نات فوند میده
ای بابا من همین الان 5 تا دامین ثبت کردم الان تاپیک رو دیدم
پشتیبانی سایت هم غیر فعاله
تکلیف چیه ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ir2seda
ای بابا من همین الان 5 تا دامین ثبت کردم الان تاپیک رو دیدم
پشتیبانی سایت هم غیر فعاله
تکلیف چیه ؟
صبور باشید دوست گرامی!