به دلیل عدم پشتیبانی سایت متاسفانه ناچار به توقف فعالیت خود هستیم. کاربران گرامی می توانند تسویه خو را ثبت تا مانند روال سابق با انها تسویه شود.
نمایش نسخه قابل چاپ
به دلیل عدم پشتیبانی سایت متاسفانه ناچار به توقف فعالیت خود هستیم. کاربران گرامی می توانند تسویه خو را ثبت تا مانند روال سابق با انها تسویه شود.
منظور وقت کم بنده برای رسیدگی به مشکلات سایت و مسائل دیگر. تصمیم گرفته شده تا سایت دیگر فعالیتی نداشته باشد.
بنده سادگی درگاه شما رو خیلی دوست داشتم.
به امید فعالیت مجدد.
ظاهرا برای یک سری دوستان بد نشد از همون اول که میهن پال راه افتاد دشمن زیاد داشت خیلی ها نمی تونستند ببینند یک همچین درگاهی اومده رقیبشان شده است اومدن سایت میهن پال بردن زیر اتک ، خیلی کارهای دیگه کردن و..... من یک سوالی دارم از دوستان اگر یک سازمانی نامه قانونی بده به درگاه های واسط و........سامان ملت و........ به نظرتون نباید استعلام داد همه استعلام میدن همه و.................... پس یکسری که میان میگن استعلام ما رو دادی و ....... مگه بقیه استعلام نمیدن و.............. شما داشته باشی درگاه استعلام بخوان نمیدی ؟؟؟ خیلی از درگاه ها اومدن و رفتن جی پال - شتاب بیز - مهر پی و........... اما رفتن اونا چه جوری بود و رفتن میهن پال به چه صورت میهن پال ار نظر درگاهی به مشکل زیاد میخورد نسبت به یکسری درگاههای معروف و قدیمی ولی خیلی از دوستانی که از این درگاه استفاده کردند به خاطر سادگی و نخواستن یکسری مدارک و ......... بود فکر کنم همه فهمیده باشن که آقای صدرالدینی حلال و حرام سرش میشه بارها به مشکل خورد درگاه ولی پول همه واریز شد کسی هست اینجا میهن پال پولشو نداده باشه؟؟؟؟ اما خوب ظاهرا همون دوستانی که خوشحال شدن دست به یکسری کارها زدن .......
امیدوارم همیشه موفق و سلامت باشید
دوست عزیز چرا یک پشتیبان استخدام نمی کنید که کار هاتون راحت کنه که اشنایی با مسائل فنی سرور و غیره داشته باشه
دوستانی که لطف داشته اند و از راههای مختلف جویای حال ما شده اند واقعا سپاسگزارم.
از امروز سایت میهن پال هیچ گونه فعالیتی نخواهد داشت . تسویه انجام می شود به هیچ وجه نگران این موضوع نباشید.
دوستان لطف کنند با پرسیدن سوالات تکراری تاپیک رو بالا نیارند.