پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی انگلیس | پورت 10 گیگ | دیتاسنتر : Redstation | منابع اختصاصی | قیمت مناسب
میگم مگه میشه 20 روزه سرور بفروشن این دوست مون داره دروغ میگه
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی انگلیس | پورت 10 گیگ | دیتاسنتر : Redstation | منابع اختصاصی | قیمت مناسب
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shitoonn
طی صحبتی که با ایشون داشتم .و طی تحقیقات متوجه شدم این سرویس اصلی 20 روزه خریده بودند و کلاه برداری کردند:51: .و گفت هیچ کاری میتونید بکنید :50:.من الان دارم شکایت نامه تنظیم میکنم .هرکی خواست بگه که جزو شاکیا باشه .=d>
دوست عزیز از کجا دارید می گید این مطلب رو؟
دوستان دیگه هم بهتره صبور باشند ممکنه مشکل ماها ظرف یکی دو ساعت حل بشه اما بالاخره آبروی کاری ایشون میره وکسی که میاد اینجا نظرات مشتری رو بخونه خرید انجام بده پشیمون میشه.
بهتره چند ساعتی تا حل مشکل صبر کنیم.
ای بابا ما خسته شدیم . از قطعی هرجا رفتیم . به همین شکل بوده ... اینجارو نمیگم .. حالا یک ساعته قطع شده ... ولی چرای باید قطع بشه .. هرجا میریم یا باید قطع بشه با ورشکست بشه ... که بخاطرش جمع آوری کنند .. اکثرا این شرکتها به سرور اصلی بدهکارن ... #-o بخاطر تاخیر ساپند میشن.
دوستان هیچ دیتا سنتری نمیاد سرور 20 روزه بده که تمدید مشکل خورده باشه کسی هم نمیاد سرور به این گرونی رو بخره 10 روز نگه داره بعد بفروشه به یکی دیگه
100% مشکل حل میشه نگران نباشید
یکی میاد یه چرت و پرتی میگه چرا باور میکنید آخه ؟
مطمئنن درست میشه :)
خدا کنه درست بشه
نشه که بیچاره میشیم میره
من هم امید دارم که درست میشه
سرور 20 روزه اونم با این مشخصات
دروغ که شاخ و دم نداره
بابا اینارو ول کنید
بچسبید که کی سرورهای بالا میان#-o
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ehsansystem
بابا اینارو ول کنید
بچسبید که کی سرورهای بالا میان#-o
شما هم خیلی ترسیدی بدطور همش میگی کی سرور بالا میاد باید من که عین خیالم نیست چون هنوز هیچ اطلاعاتی روی این سرور نیوردم و زیاد هم مهم نیست ولی اگر این سرویسی که میداد رو بالا بزاره خیلی خوب میشه