قصد بی احترامی ندارم ولی مشکل از خودتونه که دوباره با اون مشکلات این درگاه برگشتید روش
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان خواهش می کنم با این درگاه ها کار نکنید
این درگاه ها فقط اومدن یک کاری کردن
اونم اینه که وقتی ثبت نام میکنی ازت زیاد اطلاعات نمی گیره و بلافاصله به صورت اتوماتیک درگاه فعال می شود
این امر باعث شده افرادی که اکانت های غیر مجاز می فروشند به سمت اینجور سایت ها کشیده شوند
مهرپی یکی از این سیستم هاست که به مرااااتب از شتاب بدتره
مهر پی واقعا مال مردم خوره و یک آن غیبش میزنه و پولارو برمیداره میره یک سیستم درگاه واسط دیگه میزنه
بله سر مارو هم کلاه گذاشتند هم مهر پی هم شتاب
من که مشکلی با سرویس دهی شتاب ندارم
1.شتاب =تا به الان نشده که واریز نکنه و یا بیشتر از 2 روز طول بکشه زده 2 درصد و لی 4 درصد کارمزد +1000 تومان کارت به کارت می گیره
2. مهر پی = واریزی بین 1 تا 2 روز 3 درصد کارمزد + 500 کارت به کارت پشتیبانی ضعیف
3. میهن پال = کارمزد تا شنبه 21 اردیبهشت 0 درصد و لی از تاریخ 21 اردیبهشت 1 درصد کارمزد میگیره و واسه واریز در صورتی که پایا بزنید هزینه دیگری ندارد و واریزی کمتر از 24 ساعت
4. پارس پال = کارمزد 1 درصد . پشتیبانی عالی . همه چی خوب .فقط مسدودی سه روز تراکنش .فقط حیف که خیلی گیر میده ودامین tk جواب گو نیستند و خیلی مدارک میخواد
5. جهان پی = 0 درصد کارمزد . امکانات زیاد (ارسال اس ام اس و ایمیل تراکنش و ....) لوگو تایید و.. در گاه های زیاد چون تازه باهاش کار کردم نمیدونم عیبش چیه
تشکر یادتون نره
بابت اشتباه در کارمزد جهان پی عذر میخواهم.
شتاب کلاهبردار هست
الان 320 هزار تومان پول دارم.درخواست تسویه دادم اما 20 روز هست واریز نکرده.نه جواب تلفن میده و نه جواب ایمیل.
میخوام ازش شکایت کنم.
تشکر یادتون نره[/QUOTE]
دوست عزیز کلیه امکانات جهان پی رایگان هست و هیچ کارمزدی نداره پست خود ویرایش کنید
جهت اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجعه فرمایید
سیستم پرداخت اینترنتی جهان پی | Jahan Pay - تمامی امکانات سایت تا اطلاع ثانوی رایگان می باشد.
عذر میخوام درست شد