سرور فرانسه تا رسیدن آی پی جدید چند ساعتی صبر کنید
از آمریکا فروش ادامه دارد .
برای خرید با آی دی loginvps در تماس باشید
نمایش نسخه قابل چاپ
سرور فرانسه تا رسیدن آی پی جدید چند ساعتی صبر کنید
از آمریکا فروش ادامه دارد .
برای خرید با آی دی loginvps در تماس باشید
اگر نرخ دلار به همین روال فقط بالا بخواد بره افزایش 15 تا 20 درصدی قیمت سرویس ها اعمال میشه (افزایش قیمت برای اولین بار)
دوستانی میخواهند سفارش دهند به این موضوع واقف باشند .
اینجا هم خواستم یک اطلاع رسانی کنم ، دولت کلیه پورتها از جمله ریموت رو هم بسته اپر در بعضی از isp ها قادر به باز کردن ریموت نشدید مشکل از اینترنت هست نه از سرور
سلام RAM: 256 DDR3
ميخوام به همراه نصب و راه اندازي cc البته رايگان
هزينه ماه اول و تمديد چقدر ميشه؟ چقدر زمان ميبره تحويل بديد؟
2 نکته
جدیدا دیده شده که خیلی از دوستان از اخلاق ما و از همکاری که ما داریم ، سو استفاده می کنند . باز هم من اینجا میگم سرویس ها بصورت unmanage یعنی مدیریت نشده در اختیار مشتری قرار داده میشه
و نصب و راه اندازی یا مشکلات نرم افزاری که پیش میاد به هیچ وجه بر عهده ما نبوده و نیست و نخواهد بود . حجم ترافیکی که چنین دوستانی برای چنین موارد و کارهایی که ایجاد می کنند با عث میشه کسانی که واقعا مشکل دارند معطل بشوند
این کار این دوستاد در درجه اول وقت ما رو میگیره و مهمتر از همه باعث میشه که به مشکلات نرسیم. مثال میزنم : «مشتری برنامه ntt...ac نصب کرده میگه بیا رجیستر کن نمی تونی سختته کنسل می کنم ». خوب ببخشید رک هستم آدم باید شعور داشته باشه که نخواد چنین رفتاری داشته باشه که باعث اعصاب خورد کنی ما هم نشه . من همینجا برای اولین بار و آخرین بار اعلام می کنم اگر مشتری به حالت طلب کارانه بخواد با من یا همکاران من صحبت کنه از این ماه به بعد تمدید نکنه چون هم به نفع خودشه هم به نفع ما .
نکته دوم اینکه تا فردا 20 تا 25 درصد کلیه سرویس ها رو ناچارا بخاطر قیمت بالای دلار و ادامه سویس دهی ما در زمینه سرور مجازی بالا می بریم . چون واقعا چاری نمونده .
من دیگر در مورد نکته اول اطلاع رسانی نمی کنم و واقعا از یوز خودم توقع دارم که سطح درک خودشو بالا ببره (چند نفری که باعث این اختلالات هستند) و از اخلاق ما سوء استفاده نکنند .
با تشکر بهلولی
اره حمید باید تو بند قوانین اینهارو بنویسی و یه اطلاع رسانی کلی به همه مشتریات بکن که فردا روز نفر جدید نیاد بگه
! [-(نقل قول:
«مشتری برنامه ntt...ac نصب کرده میگه بیا رجیستر کن نمی تونی سختته کنسل می کنم »
خیلی ها اینجا سر نمیزنند.
بهلولی دوست داریم. انصافا پشتیبانیتون عالیه .
فروش همچنان به قوت خود ادامه دارد. قیمت ها و تعرفه های جدید در سایت قرار داده شده .
موجود از آمریکا و فرانسه ، می توانید از سایت سفارش خود را ثبت کنید:55: