پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی ارزان | 50 درصد تخفیف دائمی | رم 1 گیگ 15 هزار تومان | رم 2 گیگ 25 هزار تومان | ابرسرور
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
da6276
خیر مبلغ 15 هزار تومان برای سال قبل است و این مساله بارها در تاپیک عنوان شده است که پست اول قابل ویرایش نیست ، بعد از افزایش چند برابری نرخ ارز هزینه پلان رم 1 گیگ امریکا 35 هزار تومان شد.
این مدیزان انجمن کجا هستند..
چرا این انجمن اینقدر بی خاصیت شده
خوب بابا بزارید پست اول اصلاح بشه
یا حداقل به جای بالا اوردن تاپیک برید یه تاپیک جدید بزنید
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی ارزان | 50 درصد تخفیف دائمی | رم 1 گیگ 15 هزار تومان | رم 2 گیگ 25 هزار تومان | ابرسرور
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ak313
این مدیزان انجمن کجا هستند..
چرا این انجمن اینقدر بی خاصیت شده
خوب بابا بزارید پست اول اصلاح بشه
یا حداقل به جای بالا اوردن تاپیک برید یه تاپیک جدید بزنید
اگر امکان ادیت رو فعال کنند خیلی بهتر میشه به هر حال همچنان فروش ما در این تاپیک ادامه دارد...
2 عدد رم 2 گیگ ssd المان موجود شد.
سرور مجازی آمریکا رم ۱گیگ چه تعداد موجوده؟
سرور مجازی آمریکا رم ۱گیگ ماهی 15 تومن برای آخر هفته موجود دارید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alirezabaghi
سرور مجازی آمریکا رم ۱گیگ چه تعداد موجوده؟
درود
3 عدد قابل ارائه است.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ahmadjanam98
سرور مجازی آمریکا رم ۱گیگ ماهی 15 تومن برای آخر هفته موجود دارید؟
درود
15 هزار تومان ارائه نمیدیم ، این قیمت برای سال قبل بود و پست اول قابل ویرایش نییست نمیتونیم اپدیت کنیم.
قیمت الان 35 هزار تومان است و الان 3 عدد موجود است ، شما همون اخر هفته خبر بگیرید تا بهتون بگم.
سلام . ۲ عدد vps سفارش دادم . اگه هنوز ram 1gb موجودی هست اطلاع بدین
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alirezabaghi
سلام . ۲ عدد vps سفارش دادم . اگه هنوز ram 1gb موجودی هست اطلاع بدین
درود
در حال اماده سازی سرویس های شما هستیم به زودی اطلاعات برای شما تیکت خواهد شد.
سلام برادر خوبی؟
یه سرور ۲ گیگ رم داری فوری من پرداخت کنم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hostfire
سلام برادر خوبی؟
یه سرور ۲ گیگ رم داری فوری من پرداخت کنم؟
درود
متشکرم
بله سفارش بدید اماده میکنیم.