سیستم لایسنس در حال پیاده سازی روی سرور vipsystem.ir هست
و در صورتی که حداکثر ال آخر این هفته مشکل پشتیبانی و آپدیت اول سیستم رفع نشه سورس سیستم در اختیار سیستم قرار داده میشه
نمایش نسخه قابل چاپ
سیستم لایسنس در حال پیاده سازی روی سرور vipsystem.ir هست
و در صورتی که حداکثر ال آخر این هفته مشکل پشتیبانی و آپدیت اول سیستم رفع نشه سورس سیستم در اختیار سیستم قرار داده میشه
سورس سیستم را بگور ببریم!!!!
اقا پول ها را برگردانید
این پول ها خوردن ندارد
سلام. روز بخیر. امروز بخش لایسنس من کار نمیکنه و امکان دانلود کاربر ها نیست ایا مربوط به پیاده سازی روی سیستم vipsystem هست؟ من با اسکریپت مگاپلاس مشکلی نداشتم و درحال استفاده از این سیستم هستم ایا با انتقال سورس مشکلی برای اسکریپت مگاپلاس پیش میاد؟ تشکر
[QUOTE=riranet;1704506]این باگ تغییر یوزرنیم و پسورد کی قراره رفع بشه؟!!
پلاگین اس ام اس هم ک وقتی فعال میشه، باعث افت در شروع دانلود میشه! ( این مورد رو هفته اولی که اسکریپت منتشر شد، اطلاع دادم)
گیریم شما سورس رو هم دادی، ما باید یه هزینه کنیم ک یکی بیاد باگ های ابتدایی رو برطرف کنه
- - - Updated - - -
کی قرار می گیره؟! خواهشا برگردید عقب ببینید ک چقدر وعده روز بعد رو دادی و هنوز ک هنوزه خبری نیست!نقل قول:
مشکل خیلی از کاربران حل شده. لینک دانلود آپدیت ها به صورت عمومی در سایت vipsystem.ir قرار داده میشه
باز هم تاکید میکنم. قرار نیست معجزه بشه. رسیدگی به این حجم درخواست زمانبر هست و تا پشتیبانی مثل سابق بشه کمی زمان میبره
بعد الان با کمال وقاحت میاین میگید، توقع معجزه نداشته باشید!!!
این حجم درخواست اگر هست هم، بخاطر پشتیبانی ظعیف شماست. اگر قبل از انتشار اسکریپت، مجاب می کردید خودتون رو که نسبت به پولی که می گیرید، متعهد باشید، الان این حجم درخواست رو نداشتید!
به عنوان مثال، باگ فایل های زیر یک مگ هنوز رفع نشده. یک اپدیت به من دادید ک اونم رو بعضی فایل ها جواب میده!
بنظرتون رفع چنین باگی واقعا توقع معجره ست؟!!!
کاش جای این غرور بیجا، حداقل عذرخواهی بلد بودید.
برید برای شکایت
این اسکریپت از پایه مشکل دارد
کلا مشکلات زیاد دارد
هر جاش را درست کنید
یکیجای دیگرش میزنه بیرن
------------------------------
شما ها فکر کردید کسی بیکاره بیاد مثلا 5 تومان بگیرد مشکلات را حل کند و بعدش روزی 100 تا پیام را جوب بده، اصلا مگه میشه؟
اخرش هم هیچی
مردم بیکار که نیستند
الگوریتم این اسکریپت کلا درست پایه گذاری نشده
برنامه نویس ناشی بوده و کاملا دورغگو هستند
به احتمال زیاد این اسکریپت توسط شخص دیگری نوشته شده بوده و این کلاهبردار امده خریده ،حالا مانده چکارش کندحرامت باد ، اقای کلاهبرداردوستان توجه کنید، بنده یک برنامه نویس فول حرفه ای میشناسم، گفت تعداد زیاد بشه ، میتونه بنویسد و گسترش بده
ایشان تا به حال بیش از 5 تا محصول موفق تولید کردند و پشتیبانی هم خوب انجام میدهند
بیاید با هم جمع بشیم ، بدهیم از صفر برنامه نویسی بشه
درود
چرا خودت نمیری شکایت ؟ تو دادگاه و فتا با آدم های درست کاری ندارند
اونقدری که اینجا داری داد و بیداد میکنی و فریاد میزنی و برای بقیه کف مرتب میزنی خوب بلند شو برو شکایت کن
صبح تا شب کارت شده داد و بیداد ، یک روز کانال میزنی بعد کانال حذف میکنی بعد عربده میکشی بعد مدارک ارسال میکنی برای بقیه تا برن شکایت کنند و ...
من فکر میکنم شما جزوه اون دسته هستید که جرات رد شدن از کنار سرباز نیروی انتظامی را هم ندارند و نمیدانم شاید کار شما قانونی نیست شاید هم کلا ترس از قانون دارید وگرنه نیاز به داد و بیداد اینجا نیست چون هیچ فایده ای نداره و جای احقاق حق هم دادگاه هست نه وب هاستینگ تاک و اگر قصد شما اطلاع رسانی از عدم پشتیبانی درست این دوست برنامه نویس و مشکلات اسکریپت هست به خدا خواجه حافظ شیرازی هم فهمید و نمیخره ولی اگر هدف شما گرفتن حق توسط بقیه هست یک کم فکر کنید
ماندم چطور مدیرها تاپیک های مشابه را میبندن و پیام میدن برید دادگاه احقاق حق کنید ولی با این تاپیک اصلا کاری ندارند ؟
کار شما شده مثل اونی که گفت : بیاید جمع شیم بعد شماها برید جنگ و شهید بشید !
اونوقت خودت چی ؟
دوستانی که در حال حاظر دارن از اسکریپت استفاده میکنن الان مشکل لایسنس ندارن چون تو پنل مدیریت اطلاعات لایسنس من نیست و امکان دانلود فایل ها نیست. ؟ کاربر ها هم اوار شدن سرم
فکر کنم شما خود برنامه نویس هستید!!!!!
این ای دی های جدید بی پست و بی تشکر و بی مطلب ، همیشه مشخص هستند، کافی از یک ای پی جدید ، یوزر جدید ساخت و پیام گذاشت
من 5 تا مشتری این اقا را که به من پیام داده بودند، را منصرف از خرید کردم،همین برایم کافی است-250 پرداخت کردم- 1،500 مشتری را منصرف کردم
2- من بیخال شدم، بقیه را راهنمایی میکنم ،وقت بیخودی نذارند
3-شکایت دردسر دارد و بنده اصلا وقت ندارم و به شدت روی اعصاب است
چون بقیه هم ، همکاری نمیکنند
4- ترس هم برای بچه ها است،نه من که بالای 30 سال سن دارم
نه دوست عزیز من خود برنامه نویس نیستم و سالهاست اینجا عضو هستم ولی تا حالا کسی مثل تو را ندیدم
من اگه جای برنامه نویس بودم الان لایسنس تو را باطل میکردم بعد هم گزارش مشخصاتت را با تمام تخلفات سایتت را برای فتا میفرستادم و از فردا اثری از تو توی نت دیده نمیشد
جرات داری ، فکر میکنی حقت را خوردن به بقیه چیکار داری خودت برو شکایت کن و بقیه هم همراهت میان ولی خوب کسی که خودش خلافکار باشه و صاحب سایت خلاف کشور معلومه جرات نزدیک شدن به پلیس را نداره
به نظر من دارید از نرمش برنامه نویس سو استفاده میکنید وگرنه کسی که تو تاپیک هست و داره تلاش میکنه مشکل را حل کنه باید ازش تشکر بشه نه اینکه بیاید تو تاپیک توهین کنید بهش
والله ایشانه که داره جواب میده وگرنه هر کی بود لج میکرد اول لایسنس تو یکی را باطل میکرد و خودت هم میدانی اگر این کار را بکنه دستت به هیچ جا بند نیست و حتی میتونه گزارشت را برای فتا هم ارسال کنه
وقت یک ساعت رفتن برای شکایت نداری روزی چهار ساعت تو این تاپیک فعال هستی ، ملت را هم گوش مخملی فرض کردی
خواهش میکنم جناب مالدار سایت ایشان را اینجا بزارند تا ببینیم واقعا سایت قانونی دارند یا نه ؟