پاسخ : ثبت دامنه com با 18 تومن in با 6 تومن (به همراه کنترل پنل و امکان انتقال و تمدید)
http://upload7.ir/uploads//c444107f3...0325bbae71.png
دوست عزیز می تونید این ارور رو بفرمایید دقیقا چند وقت هست :@
دیگه واقعا خسته شدیم لطف کنید رفع کنید
در نمایندگی
پاسخ : ثبت دامنه com با 18 تومن in با 6 تومن (به همراه کنترل پنل و امکان انتقال و تمدید)
خیلی جالبه دومین من داخل پنلم نیست!
من نیاز فوری دارم به تغییر دی ان اس و از پنل hostcontrol هم دسترسی ندارم
سلام
اطلاعات ما هم وارد پنل نمیشود، با فورگت پسورد هم هیچ ایمیلی برامون نرسید، ممنون میشم پیگیری کنید
یوزرنیم رو پخ کردم چون تیکتینگ سایتتون آف شده بود
داخل سایت نمیشه تیکت گذاشت.میخوام دامنه ام را تمدید کنم.
ما ازتون نمایندگی داریم
50تومن هم شارژ کردیم
اما نمیزاره دامنه ثبت بشه
Error
Insufficient balance to perform domain registration.
کقسمت تیکتینگ سایت هم اررور403میده
بهتون تو یاهو هم پیام دادم جواب ندادید
زنگ هم زدم جواب ندادید
اسمس هم دادم جواب ندادید
ثبت دامنه های بین المللی خودتون رو دست هرکسی ندین خداییش
یه وقت هست شما یه اسم زیبا و مناسب پیدا میکنید و هویز میگیرید و در کمال تعجب میبینید ثبت نشده
اینجا درست نیست ثبت دامنه رو دست هرکسی بدید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
taksis
ثبت دامنه های بین المللی خودتون رو دست هرکسی ندین خداییش
یه وقت هست شما یه اسم زیبا و مناسب پیدا میکنید و هویز میگیرید و در کمال تعجب میبینید ثبت نشده
اینجا درست نیست ثبت دامنه رو دست هرکسی بدید.
الان دقیقا منظور شما چی بود؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SamaN DL
الان دقیقا منظور شما چی بود؟
منظورم اینه که دامین های رند و زیبا رو برای خودشون ثبت میکنند
یک صفحه ایندکس برای درست میکنند و چون دامین رنده به قیمت چند برابر بالاتر میفروشند
از این موارد زیاد دیدیم ما
که طرف دیگه مجبور شده اسم برنامه و سایت یا...... رو کلا عوض کنه
هیچ ارزانی بی دلیل نیست !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mhiizadi
هیچ ارزانی بی دلیل نیست !
نه خب بعضی نمایندگی ها چون سابقه فروش بالایی دارند و معتبرند از طرف شرکت اصلی دامنه افر یا تخفیف ویژه بهشون تعلق میگیره و دامنه رو با قیمت پایین ثبت میکنند