1 فایل پیوست
پاسخ : اسکریپت رایگان فروش کارتهای شارژ و محصولات مجازی Virtual Freer
دوست عزیز از صفحه ی فروشگاه عکس می ذارم فکر کنم اینجوری راحتر بتونم منظورمو بیان کنم :)
اسکریپت فروشگاه رو از سایت freer.ir دانلود و هونطوری هم که در عکس مشخصه 2 درگاه بانک ملی و سامان رو به بهش متصل کردم ولی از ابتدا و قبل اضافه کردن این دو درگاه جدید ، در قسمت " درگاه پرداخت " گرینه ای به اسم پرداخت آنلاین هم بود و هست که به صورت پیش فرض هنگام ورود به صفحه ی فروشگاه این گزینه انتخاب شده! من می خواستم این گزینه رو از باکس حذف کنم طوری که فقط اسم اون دوتا بانک دیده بشه....از داخل صفحه ی مدیریت و قسمت افزونه ها که راهی واسه غیرقعال کردنش نداره واسه همین سعی کردم از سورس اسکریپت فروشگاه اقدام به ادیت کردنش کنم که موفق نشدم
فایل پیوست 14870
خب شما باید از داخل افزونه ها غیر فعالش کنید دیگه که پرداخت آنلاین نباشه نیازی به دست کارری نیست
میشه غیر فعال کرد ولی نمیشه جا به جا کرد
مثلا اگه بخوای درگاهی درگاه اول باشه یا درگاه دوم
خودش بر اساس زمان نصب تعیین میکنه
2 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
caspiannets
خب شما باید از داخل افزونه ها غیر فعالش کنید دیگه که پرداخت آنلاین نباشه نیازی به دست کارری نیست
دوست عزیز اینو میدونم مشکل من اینه که نه داخل قسمت افزونه ها در بخش مدیریت و نه در پوشه پلاگین محل نصب اسکریپت بر روی هاست ماژولی به این اسم وجود نداره!
در داخل قسمت افزونه ها به غیر از ماژول هایی که خودم نصب کردم فقط چهار ماژول دیگه به اسم های ایمیل محصول ، پیامک محصول توسط Free SMS ، درگاه بانک ملت و زرین پال هست که اینام همراه با فایل اسکریپت دانلودی بودن..
فایل پیوست 14873
البته وقتی از قسمت افزونه ها وارد تنظیمات یه پلاگین میشم در قسمت سمت راست صفحه گزینه ی پرداخت آنلاین می یاد ولی با کلیک کردن روش به غیر از نشون دادن گزینه ی ذخیره چیز دیگه ای نشون نمی ده
فایل پیوست 14874
عکساشو گذاشتم که دقیقا متوجه مشکلم بشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masterphp
سلام برای جابجایی از دیتا بیس استفاده کنین اول همه درگاه های پرداخت که تو plugin هستن پاک کنین و دوباره به ترتیب دلخواه فعال کنین
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Moein-SH
دوست عزیز از صفحه ی فروشگاه عکس می ذارم فکر کنم اینجوری راحتر بتونم منظورمو بیان کنم :)
اسکریپت فروشگاه رو از سایت freer.ir دانلود و هونطوری هم که در عکس مشخصه 2 درگاه بانک ملی و سامان رو به بهش متصل کردم ولی از ابتدا و قبل اضافه کردن این دو درگاه جدید ، در قسمت " درگاه پرداخت " گرینه ای به اسم پرداخت آنلاین هم بود و هست که به صورت پیش فرض هنگام ورود به صفحه ی فروشگاه این گزینه انتخاب شده! من می خواستم این گزینه رو از باکس حذف کنم طوری که فقط اسم اون دوتا بانک دیده بشه....از داخل صفحه ی مدیریت و قسمت افزونه ها که راهی واسه غیرقعال کردنش نداره واسه همین سعی کردم از سورس اسکریپت فروشگاه اقدام به ادیت کردنش کنم که موفق نشدم
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...eer-sample-jpg
سلام شما هم میتونید اون پرداخت آنلاین که تو plugin هست از دیتا بیس خودتون پاک کنین فکر کنم اینطوری مشکلتون بر طرف بشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masterphp
میشه بیشتر توضیح بدین الان این درگاه پرداخت آنلاین که باهاش مشکل دارم از اول همراه با فایل اصلی دانلود شده اسکریپت و قبل از اینکه پلاگین دیگه ای رو نصب کنم بوده و تو صفحه ی فروشگاه که به کاربر نشون داده همیشه بالاتر از درگاه های دیگه ست و به طور پیش فرض هم انتخاب شده .می خواستم بدونم بقیه چطوری این مشکلو حل کردن چون تو فروشگاه های مشابه دیدم که چنین چیزی وجود نداره! اگه یه کامنت بالایی منو هم بخونید مشکلو دقیقتر توضیح دادم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Moein-SH
دوست عزیز اینو میدونم مشکل من اینه که نه داخل قسمت افزونه ها در بخش مدیریت و نه در پوشه پلاگین محل نصب اسکریپت بر روی هاست ماژولی به این اسم وجود نداره!
در داخل قسمت افزونه ها به غیر از ماژول هایی که خودم نصب کردم فقط چهار ماژول دیگه به اسم های ایمیل
محصول ، پیامک محصول توسط Free SMS ، درگاه بانک ملت و زرین پال هست
که اینام همراه با فایل اسکریپت دانلودی بودن..
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...l-freer-ax-jpg
البته وقتی از قسمت افزونه ها وارد تنظیمات یه پلاگین میشم در قسمت سمت راست صفحه گزینه ی پرداخت آنلاین می یاد ولی با کلیک کردن روش به غیر از نشون دادن گزینه ی ذخیره چیز دیگه ای نشون نمی ده
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...l-freer-2x-jpg
عکساشو گذاشتم که دقیقا متوجه مشکلم بشید
این اسکریپت خودتون از کجا دانلود کردین؟؟؟؟؟؟
واسه من که ی همچین گزینه ای نداره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mkh1372
سلام برای جابجایی از دیتا بیس استفاده کنین اول همه درگاه های پرداخت که تو plugin هستن پاک کنین و دوباره به ترتیب دلخواه فعال کنین
سلام شما هم میتونید اون پرداخت آنلاین که تو plugin هست از دیتا بیس خودتون پاک کنین فکر کنم اینطوری مشکلتون بر طرف بشه
ببخشید قسمت اول کاملاً مشخصه برام ، منظورتون اینه که از پوشه ی پلاگین واقع در محل نصب اسکریپت همه ی پلاگین های نصب شده رو پاک کنم
تو قسمت دومش گفتین واسه جابجایی از دیتابیس استفاده کنین ، منظورتون از دیتابیس دقیقا چیه؟ باید توسط php my admin این کارو انجام بدم یا فقط آپلود ماژول مورد نظرم تو پوشه ی پلاگین و فعال کردنش کافیه؟
به این نکته هم توجه کنین که اصلا ماژولی به اسم پرداخت آنلاین داخل پوشه ذکر شده وجود نداره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mkh1372
این اسکریپت خودتون از کجا دانلود کردین؟؟؟؟؟؟
واسه من که ی همچین گزینه ای نداره
اسکریپت رو از خود سایت ارائه دهندش freer.ir دانلود کردم
بعد از نصبشم از منوی سمت چپ تو فضای مدیریت گزارش یک باگ داده شده بود فایل اصلاحیه رو دانلود و با فایل گفته شده جایگزینش کردم! ولی فرقی نداره بازم،چون قبل از اونم همین مشکلو داشتم!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Moein-SH
ببخشید قسمت اول کاملاً مشخصه برام ، منظورتون اینه که از پوشه ی پلاگین واقع در محل نصب اسکریپت همه ی پلاگین های نصب شده رو پاک کنم
تو قسمت دومش گفتین واسه جابجایی از دیتابیس استفاده کنین ، منظورتون از دیتابیس دقیقا چیه؟ باید توسط php my admin این کارو انجام بدم یا فقط آپلود ماژول مورد نظرم تو پوشه ی پلاگین و فعال کردنش کافیه؟
به این نکته هم توجه کنین که اصلا ماژولی به اسم پرداخت آنلاین داخل پوشه ذکر شده وجود نداره
لازم به پاک کردن فایل ها تو پوشه پلاگین نیست
به phpmyadmin برین و از قسمت پلاگین همه درگاه ها رو پاک کنین و برگردین به مدیریت فریر از دوباره نصب و تنظیم کنین
والا ی دفعه گفتن تو پوشه اسمارتی باگ داره منم عوض کردم ولی اینی که واسه شما داره واسه من نداره