پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی رم 512 مگابایت ماهیانه 9.900 تومان - 1 گیگابایت 14.900 تومان - usa | canada
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی رم 512 مگابایت ماهیانه 9.900 تومان - 1 گیگابایت 14.900 تومان - usa | canada
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alireza.076
فروش ادامه دارد
با سلام
خدا رو شکر با این وضعیت cpu فروش هنوز ادامه دارد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mmlg
با سلام
خدا رو شکر با این وضعیت cpu فروش هنوز ادامه دارد
لطفا اسپم نکنید، دلیل پاسخ ندادن به شما مشخص میباشد، در صورت ادامه دادن به دروغ گویی سرویس شما به حالت معلق در می آید
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alireza.076
لطفا اسپم نکنید، دلیل پاسخ ندادن به شما مشخص میباشد، در صورت ادامه دادن به دروغ گویی سرویس شما به حالت معلق در می آید
موفق باشید
عکس ها گویای همه چیز هست
اگر شما فکر میکنید با ریوبت درست میشه
خودتون ریبوت کنید
ما که چند بار ریبوت کردیم و درست نشد
اگر این کارو نکنید یعنی شما دروغ گو هستید و فریبکار
1 فایل پیوست
با سلام
اینم عکس جدید با ریبوت کردن جدید
در صورت لزوم آي پي و پسورد سرور پي ام كنيد ببينم مشكل از چي هست. ;)
دوست عزیز، فکر میکنید خیلی باهوش هستید؟!!
همان عکس را قرار میدهید و ادعا میکنید که سرویس را ریبوت دادید و سی پی یو باز رو 100% هست!
بنده آلان ریبوت میدهم، شما تصویری به من نشان دهید که سی پی یو باز روی 100% باشد، البته غیر از این عکس که مشخص میباشد همان عکس پست قبلی را آپلود نمودید و گفتید که ریستارت داده اید، در حالی که هیچ ریستارتی در سرویس شما داده نشده است!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alireza.076
دوست عزیز، فکر میکنید خیلی باهوش هستید؟!!
همان عکس را قرار میدهید و ادعا میکنید که سرویس را ریبوت دادید و سی پی یو باز رو 100% هست!
بنده آلان ریبوت میدهم، شما تصویری به من نشان دهید که سی پی یو باز روی 100% باشد، البته غیر از این عکس که مشخص میباشد همان عکس پست قبلی را آپلود نمودید و گفتید که ریستارت داده اید، در حالی که هیچ ریستارتی در سرویس شما داده نشده است!
با سلام
من هدفهم تخریب شما که نیست
ping سرور رو گذاشتم تا اینکه شما الان ریست کردید
دقیقا درسته الان لود cpu مناسب هست
دوست عزیز من بیش از 5 بار ریبوت کردم ولی مشکل حل نشده بود
عکس هم عکس قبلی نیست و عکس جدید بود
فعلا cpu کاملا مناسب هست
تا یک ساعت اینده هم مانیتور میکنم و گزارش میدم
با سلام
مانیتورینگ Cpu رو فعال کردم
ای کاش زودتر فعال میکردم که این همه سو تفاهم به وجود نیاد
تا چند ساعت دیگه مشخص میشه وضعیت cpu به چه صورت هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mmlg
با سلام
من هدفهم تخریب شما که نیست
ping سرور رو گذاشتم تا اینکه شما الان ریست کردید
دقیقا درسته الان لود cpu مناسب هست
دوست عزیز من بیش از 5 بار ریبوت کردم ولی مشکل حل نشده بود
عکس هم عکس قبلی نیست و عکس جدید بود
فعلا cpu کاملا مناسب هست
تا یک ساعت اینده هم مانیتور میکنم و گزارش میدم
واقعا متسفام برای شما
از طرز خط هایی که بر روی ایپی کشیده شده است کاملا مشخص میباشد که هر 2 تصویر یکی میباشند
لطفا ادامه ندهید بیشتر از این، مشکلی نیز داشتید داخل سایت تیکت بزنید