درود
من نیز از آقای بهلولی یک سرویس گرفتم متانت و اخلاق ایشان ستودنی هست
پشتیبانی هم خیلی خوبه :67:
نمایش نسخه قابل چاپ
درود
من نیز از آقای بهلولی یک سرویس گرفتم متانت و اخلاق ایشان ستودنی هست
پشتیبانی هم خیلی خوبه :67:
من هم چندتا سوال از ایشون پرسیدم همکارمون با متانت و صبور هستند
منظورتونو از این متوجه نمیشم!
عد از تحویل سرور کاربر حق تغییر دادن تنظیمات شبکه را ندارد (مخصوصا دیتاسنتر OVH) که برای شبکه بندی قوانین خودشان را دارند
شاید شما selinux فعال کرده باشین که همههههههه و اکثر پورت های ضروری بسته باشه! در این صورت ما اگر بخواهیم اونو غیر فعال کنیم که من 100% اینکار رو میکنم و سرویس چیز پی ان هم نصب باشه شما با یه abuse ممکنه سرویس کاربرارو قطع کنید و در آخر بگین ما گفته بودیم!؟
در حال حاضر اکثر دوستان پورت ها رو می بندن به دلیل سوء استفاده های کاربران هست که طرف نره باهاش دی... کنه و ...
برای C*C*P*r*o*x*y هم که فقط یک تعداد خاص رو باز میزارن اون هم تازه با مدیریت بر استفاده شما از پهنای باند که خیلی تابلو متوجه میشه که شما در یک زمان خاص این مقدار درخواست داشتید
بدون مدیریت پورت اونم OVH خیلی جالبه چه توقعاتی !!!
یه VPS نیاز دارم که هارد 150 g باشه
پورت 1 g
ویندوز هم روش باشه
با تست میخوام چون میخوام فروشنده ثابت گیر بیارم!
برام پ . خ کنید لطفا
قیمت هارو هم برام بزارید
تست رو هم با برام پخ کنید با ایمیلتون
با تشکر
از ovh چون تنظیمات شبکه خودشو داره و تمامی همکاران هم می دونن ، شما نمی تونید netmask یا dns ها رو تغییرید چون اخطار bad configure میده برای همین این یکی از الزامات هست که تنظیمات شبکه دست نخوره. شبکه بندی با بقیه جاها فرق داره.
خوشبختانه تا الان که کاربری سر این موضوع به مشکل بر نخورده.اگر هم تخلفی صورت بگیره خود کاربر باید جوابگو باشه چون در درجه اول خودشون به مشکل بر میخورند .
بنده فقط به درخواست یوز پورت رو میبندم . چیزهایی که ضروری بوده در قوانین آوردم . و پورت رو بدون محدودیت به مشتری میدم هم ترافیک نامحدود هم unlimit بود پورت برای vps .
فروش از آمریکا و فرانسه همچنان ادامه دارد دوستان میتوانند لاگین وی پی اس - سبد خرید از این لینک لوکیشن مورد نظر خودشونو انخاب کنند.
تیم پشتیبانی در یاهو بصورت مداوم آنلاین می باشد . برای مشاوره با آی دی : loginvps در تماس باشید
از فرانسه 4 عدد سرور مجازی موجود است از آمریکا هم فروش همچنان ادامه دارد .