پاسخ : فروش ویژه VDS آمریکا با امکانات عالی ، پورت 1GBit شرکت رسمی
من یک سرویس رم: 256 به یک زور و بدبختی و بعد از بد قولیهای بخش فروش از این ها گرفتم ولی اصلا از سرویسشون راضی نیستم و بعد از مکاتبه با مسئولین سایت به جایی نرسیدم و توهین هم میکردند
اگر کسی این سرویس را میخواهد با قیمت 10000 تومان بهش میدم. مال مال خودش
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
joomla
من یک سرویس رم: 256 به یک زور و بدبختی و بعد از بد قولیهای بخش فروش از این ها گرفتم ولی اصلا از سرویسشون راضی نیستم و بعد از مکاتبه با مسئولین سایت به جایی نرسیدم و توهین هم میکردند
اگر کسی این سرویس را میخواهد با قیمت 10000 تومان بهش میدم. مال مال خودش
فکر کنم بدونم شما کدوم مشتری ما هستید
خوب مشکل شما در مورد راه اندازی وی چی ان سرور هستش نظر شمارو جلب میکن به صفحه اول تاپیک صفحه اول سایتو که عرض کردیم ! آموزش نصب و راه اندازی وی پی ان سرور ارسال خواهد شد که گفتید موزش ناقصه یکی دیگه براتون ارسال شد اونم ناقصه حتما؟8-|
نه اینکه ما بیایم براتون نصب کنیم نمی دونم شما از یه سرویس 12 تومنی چه انتظاری دارید ! شما که تو تیکت نوشتید من الا جلومه ، نوشتید در امور شبکه و ... حرفه ای هستید ، دوست حرفه ای من ، یشما که حرفه که حرفه ای هستید نباید نیازی به اموزش ما داشته باشید برای راه اندازی یک وی پی ان سرور ساده
اگر نصبی هم صورت گرفت ، جز وظایف ما نبوده و نیست و جهت همکاری ما با مشترکین می باشد ( این تو قوانین نوشته شده است )
در مورد دیرکرد سرویستون ، همینطوری که در قوانین ذکر شده در صورتی که سرویس بیش از یه مدت زمانی بهتون تحویل داده نشد مشترک می تواند نسبت به بازگشت هزینه اقدام نمایید که شرکت بدون هیچ چون و چرایی مبلغ شمارو برگشت خواهد داد که شما این درخواست هم نکرده بودید
حالا من با شما که مشکل فنی دارید باید چیکار کنم؟
به خاطر کاری که کردید ، من اجازه نمیدم سرویستون به شخص دیگری واگذار بشه سرویس شمارو مانیتور میکنم اگه کسی غیر از ایپی رنج خودتون وارد شد ، در صورت واگذاری سرویس ، سرویستون مستقیما ترمینت خواهد شد
موفق باشید
اولا :من در تیکت اولم به شما سرویس اروپا را سفارش دادم که شما سرویس آمریکا را دادیدو این اولین اشتباهتون
دوما : طبق دیر کردتون که قرار بود با درخواست مشتری مبلغ برگشت زده بشه که شما نکردید واقعا چرا به تعهدات خودتون عمل نمیکنید ؟
سوما :به خاطر چی مگر من حق فروش سرویس خودم را ندارم ؟؟؟؟؟
کار من هم عقلی و هم شرعی و هم قانونی است اگر شما این کار را انجام دهید غیر قانونی است
چهارما : بعدا من با چندین ip کانکت میشوم که این هم طبیعی است
واقعا زشته که آدم برای 12000 تومان انقدر خودشو پایین بیاره
واقعا متاسفم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
joomla
اولا :من در تیکت اولم به شما سرویس اروپا را سفارش دادم که شما سرویس آمریکا را دادیدو این اولین اشتباهتون
دوما : طبق دیر کردتون که قرار بود با درخواست مشتری مبلغ برگشت زده بشه که شما نکردید واقعا چرا به تعهدات خودتون عمل نمیکنید ؟
کار من هم عقلی و هم شرعی و هم قانونی است اگر شما این کار را انجام دهید غیر قانونی است
واقعا متاسفم
همینطوری که در این تاپیک شرکت میکنید ما سرویس امریکا به شما ارئه دادیم در هر صورت مثل خیلی های دیگه می تونستید درخواست بزنید که سرویس شمارو به اروپا منتقل کنند برای ما هم خیلی بهتر بود چون دسترسیمون به سرور اروپایی خیلی سریعتر هستش
شما هیچ وقت نمی تونید با این کارهاتون هیچ تداخلی در کار ما ایجاد کنید ، تنها مشتری ما نیستید اخریشم نیستید ، می تونید از جای دیگه تهیه کنید من سرویستون در صورت ادامه این روند میگم مسدود کنن
خیلی زیبا بود که تو تیکت مشکلتونو حل می کردید اقای عباس زاده ادم شریفی هستند برای خیلی ها هم ثابت شده و مطئنان مشکلتون رو برطرف می کردند کسانی که کارهای مشترکین مثل شمارو انجام میدن نصاب های ویندوزیه ستند مثل خودتون ! از توی همین انجمن ها انتخاب شدند شما با 12000 تومان هم خدا میخواید هم خرما؟ بستگی به نوع برخورد شخص نصاب ویندوز میتونه براش وی چی ان راه اندازی کنه این دیگه به خودش مربوطه چون اون فقط پول نصب ویندوز رو از ما میگیره الا خیلی ها این مشلات اینچنین داشنتد به سادگی حل شد ! و خیلی ها هم در حال حل شدن هستش ولی با این کارتون بهتره خودتون مشکلتون رو حل کنید و مراقب باشید سرویستون واگذار نشه به شخص دیگری.
فکر میکنم قیمت های بسیار مناسب آقای عباسزاده در مقابل خدمات بی نظیرشون خیلی ها رو داره ناراحت میکنه ...
این رسم مردونگی نیست به جای تخریب رقابت کنین ...
:55:
---------- Post added at 10:53 PM ---------- Previous post was at 10:52 PM ----------
سرویسهای نوین وی پی اس حرف نداره ...
D;
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
joomla
واقعا متاسفم
سلام مجدد
همکار بنده تیکت شمارو به من نشون دادند که نشون میداد سرویس شما از همون اول در اروپا بود در حالی که ما فکر میکردیم تا الا ما اشتباهی امریکا به شما داده بودیم
تیکت ها موجوده می تونید ببینید سرویس شما اروپایی بود
و هیچ اشتباهی رخ نداده بود.
8-|
---------- Post added at 08:56 PM ---------- Previous post was at 08:53 PM ----------
اصلا جالب نیست 8-|
با سلام خدمت آقای عباس زاده.
اولا می خوام از کیفیت و قیمت خوبتون تشکر کنم.
و اما در مورد پشتیبانی :
وی پی اس من قطع شده است.در این مورد تیکت دادم و جوابم این بوده :
نقل قول:
سلام
ما خیلی وقت هستش ایمیل ارسال کردیم ب هشما که سرور امریکا ما دچار تحریم شده و سریعتر نسبت به اقدام انتقال سرویس خودتون به یه سرویس اروپایی که مشخصاتش رو بهتون در همان ایمیل ارسال کردیم انتقال بدید.
3 بار به شما ایمیل زده شد که دست اخر یکی از همکاران به صورت دستی امروز بهتون ایمیل زده که انتقال بدید
این در حالی است که اصلا به من ایمیلی داده نشده و فقط همین ایمیل آخری که گفتند به من رسیده.
الان هم که تیکت را می بینم در وضعیت"نگه داشته شده" است.ولی جوابی در مورد این که یوزر و پسورد وی پی اس جدید اشتباه است ندادند.(در همان ایمیل داده شده است)
الان هم علاوه بر این که اطلاعاتی که داشتم از بین رفته ، وقتم هم گرفته شده است.
یوزر و پسورد VMware vSphere Client هم یادتون نره! :">
خواهشا رسیدگی کنید تشکر
دقیقا همون پاسخ به منم داده شد ( ظاهرا کپی پست میشه ) برای من هم اون سه ایمیل ادعا شده نرسیده و دنبال مسبب اون مسئله هستم و فقط ایمیل اخری بصورت نوشداروی پس از مرگ سهراب با یک ای پی اشتباهی که احتمالا برای همه یوزرها همینجوری بصورت کپی پست ! فرستاده شد رسیده . فکر میکردم فقط من اون پاسخها رو دیدم .
اطلاعات منم شامل سایتها و موارد دیگه مهم همه از بین رفته . فعلا نیازی نمیبینم تیکتها و پاسخها به اینجا منتقل بشه
پیشنهادتی برای جبران ضرر و عبور از این بحرانی که در اثر بی تدبیری ایجاد شده بهشون کردم و منتظر پاسخم :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ArashMiniStar
با سلام خدمت آقای عباس زاده.
اولا می خوام از کیفیت و قیمت خوبتون تشکر کنم.
و اما در مورد پشتیبانی :
وی پی اس من قطع شده است.در این مورد تیکت دادم و جوابم این بوده :
این در حالی است که اصلا به من ایمیلی داده نشده و فقط همین ایمیل آخری که گفتند به من رسیده.
الان هم که تیکت را می بینم در وضعیت"نگه داشته شده" است.ولی جوابی در مورد این که یوزر و پسورد وی پی اس جدید اشتباه است ندادند.(در همان ایمیل داده شده است)
الان هم علاوه بر این که اطلاعاتی که داشتم از بین رفته ، وقتم هم گرفته شده است.
یوزر و پسورد VMware vSphere Client هم یادتون نره! :">
خواهشا رسیدگی کنید تشکر
من نمی دونم چه ربطی به اینجا داشت ؟
اینجا هیچکس به درخواست شما رسیدگی نمی کنه
نقل قول:
http://www.webhostingtalk.ir/images/icons/icon1.gif پاسخ : فروش ویژه VDS آمریکا با امکانات عالی ، پورت 1GBit شرکت رسمی
دقیقا همون پاسخ به منم داده شد ( ظاهرا کپی پست میشه ) برای من هم اون سه ایمیل ادعا شده نرسیده و دنبال مسبب اون مسئله هستم و فقط ایمیل اخری بصورت نوشداروی پس از مرگ سهراب با یک ای پی اشتباهی که احتمالا برای همه یوزرها همینجوری بصورت کپی پست ! فرستاده شد رسیده . فکر میکردم فقط من اون پاسخها رو دیدم .
اطلاعات منم شامل سایتها و موارد دیگه مهم همه از بین رفته . فعلا نیازی نمیبینم تیکتها و پاسخها به اینجا منتقل بشه
پیشنهادتی برای جبران ضرر و عبور از این بحرانی که در اثر بی تدبیری ایجاد شده بهشون کردم و منتظر پاسخم
ظاهرا شما هیچ کدوم قوانین رو با دقت مطالعه نکردید دوست گرامی
نقل قول:
15 : در صورتیکه مشکلاتی برای شرکت نوین وی پی اس پش آید و این مشکلات از عهده مسئولین این شرکت خارج باشد و موجب قطعی ارتباط و یا از کار افتادن خدماتی که شرکت به مشتری ارائه میدهد، گردد، این مورد از عهده مسئولین شرکت خارج میباشد از میان اتفاقات مزبور می توان به مواردی مانند آسیب دیدگی ماهواره های مخابراتی، پدیده های مخرب جوی، اشكالات خطوط مخابراتی، تاخیر در پاسخگویی شركتهای خارجی فراهم كننده خدمات درخواستی به هر میزان زمانی، ممنوعیت به كارگیری اینترنت در خارج یا داخل كشور، جنگ، تغییر در قوانین داخلی یا خارجی، اجبار شركتهای بین المللی جهت دریافت مبالغ اضافی جهت پایدار ماندن خدمات مربوط به میزبانی وب، تحریم های بین المللی ، تغییرات در قوانین و بوجود آمدن مشکلات ارزی، اقتصادی، واردات و صادرات، تغییرات نرخ ارز و مشکلاتی از این قبیل که خارج از عهده شرکت نوین وی پی اس باشد را اشاره نمود .
ما پیشنهاد شمارو به دیتاسنتر ارجاع دادیم ، و داریم نهایت همکاری رو با شما میکنیم
بیخودی شلوغ کردن در اینجا منجر میشه هیچ همکاری با شما انجام نشه