پاسخ : [●] ارایه نمایندگی دامنه رایگان و ssl به همراه تمام امکانات رایگان - آفاق هاستینگ [●]
تخفیف ثبت دامنه .in تا پایان ماه may 2013 میلادی، تمدید شد
پاسخ : [●] ارایه نمایندگی دامنه رایگان و ssl به همراه تمام امکانات رایگان - آفاق هاستینگ [●]
بزودی آموزش های لازم جهت نمایندگان در وب سایت قرار داده خواهد شد
همینک میتوانید با شارژ 20 دلار اکانت خود را فعال کنید
پاسخ : [●] ارایه نمایندگی ثبت دامنه و SSL رایگان به همراه تمام امکانات مدیریتی Com تنها 8.9 دلار - آفاق هاستینگ [●]
سلام
قیمت 8.9 دلار برای ثبت دامنه .com بدن تغییر همواره ثابت خواهد ماند
البته شامل بازه تخفیف نخواهد شد.
پاسخ : [●] ارایه نمایندگی ثبت دامنه و SSL رایگان به همراه تمام امکانات مدیریتی Com تنها 8.9 دلار - آفاق هاستینگ [●]
من سرویس رو ثبت کردم ولی کی فعال میشه و اینکه برای فعال سازی این باید 20 دلار بدیم یا پنل نمایندگی ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
chaleshtor
من سرویس رو ثبت کردم ولی کی فعال میشه و اینکه برای فعال سازی این باید 20 دلار بدیم یا پنل نمایندگی ؟
سلام
شما باید 20 دلار جهت فعال سازی بپردازید البته کل این 20 دلار در حساب شما قرار گرفته و قابل استفاده است
جهت این موضوع به sales@afaghhosting.net ایمیل ارسال نمایید تا جهت شارژ شما را راهنمایی کنند
قیمت ثبت دامنه شما چند میشه دلار چند ریال
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mortezafox
قیمت ثبت دامنه شما چند میشه دلار چند ریال
سلام
قیمت ها برای نمایندگان که ثبت نام کرده اند و اکانت فعال دارند قابل رویت است
دامنه .com با نرخ ثابت 8.9 ثبت میشود
با تشکر
همیکنک سرویس نمایندگی خود را فعال کنید کاملا رایگان با امکانات کامل
reseller.rack101.net
سلام
من ثبت نام کردم و الان باید چه کار کنم؟؟؟
در ضمن من میخوام به whmcs متصل کنم که یوزرهام مستقیماً خرید کنند ، برای این منظور چه اقدامی باید انجام بدم؟