سلام دوستان عزیز لطفا راهنمایی کنید.
در freer در قسمت کارت ها بر روی کارت جدید که میزنیم سه تا فیلد مو جود است هر کدام باید به چه صورت پر شود.؟ بعد آیا نیاز هست با بانک قرارداد بست و از آنها درگاه پرداخت آنلاین گرفت. ممنون
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان عزیز لطفا راهنمایی کنید.
در freer در قسمت کارت ها بر روی کارت جدید که میزنیم سه تا فیلد مو جود است هر کدام باید به چه صورت پر شود.؟ بعد آیا نیاز هست با بانک قرارداد بست و از آنها درگاه پرداخت آنلاین گرفت. ممنون
در مورد سوال اول: فیلد ها باید پر شوند وگرنه نشان داده نمیشود حالا بستگی به محصلوی که ارائه میدید باید پر کنید. مثل رمز شارژ، شماره سریال کارت شارژ و...
این اسکریپت برای خرید آنلاین طراحی شده پس باید با یک درگاه آنلاین قرارداد ببندی وگرنه چگونه میخوای فروش کنی؟
سلام
من از این اسکریپت استفاده میکنم و از دروازه پرداخت شاپرک
www.shaparak24.ir
بعد وقتی یه نفر خرید میکنه خرید انجام میشه ، پول هم از شخص کم میشه ولی بعدش کال بک نمیشه به سایت و ارور not found میده!
Not Found
The requested URL /callback.php?gateway=Shaparak was not found on this server.
این ارور
مشکل از کجاس؟
آدرس سایت هم اینه :
www.bartarinweb.com/buy
سلام
آغا من به یه مشکلی برخوردم
اینجور که اگه من برا یه محصول، یه کارت بزارم.طرف میاد میاد اون محصول رو انتخاب میکنه تو قسمت صفحه پرداخت هم میره، بدون اینکه پرداخت بکنه دکمه بازگشت رو میزنه، به صفحه " پرداخت انجام نشد " هم میاد، اما اون کارتی که خریده با اینکه تو کنترل پنل زده قابل فروش ، ولی تو صفحه خرید دیگه نشونش نمیده
باید بیام دستی اون کارت رو پاک کنم دوباره اطلاعاتش رو وارد کنم.کسی به اینجور مشکلی بر خورده ؟
دوست عزیز این مورد چند ده بار بررسی شده و مشکلی نیست///وقتی کسی برا خرید میره سیستم یه کارت رو براش بیست دقیقه رزرو میکنه و داخل کارتها دیگه نشون نمید/بعد از بیست دقیقه دوباره اگر اون طرف موفق به خرید نشد دوباره اونو برمیگردونه/نمیخاد که شما برید و دستی دوباره وارد کنید/این قانون سیستم هست و باید باشه
با سلام
لطفا یکی از همکارا راهنمایی کنند که چطور میشه لیست ایمیل هایخریداران رو از دیتابیس جمع آوری کرد؟
لذا پلاگینی مطمئن ارائه دهید ..... ( 100٪ هزینه هم جبران خواهد شد بابت زحمت نوشتن پلاگین )
با تشکر
دوست عزیز قبلا بنده گذاشتم///دو صفحه قبلم هست/ولی بازم میزام بفرمایید بدون هزینه
http://www.webhostingtalk.ir/f42/343...tml#post623399
دوستان این ارور بعد از برگشت از سایت بانک برای چی هست؟
404 Not Found
The resource requested could not be found on this server!