پاسخ : اسکریپت رایگان فروش کارتهای شارژ و محصولات مجازی Virtual Freer
با سلام
دوستان میشه ظاهر کلی اسکریپت و تغییر داد؟ مثلا بک گراند
سلام بله میشه تغییر داد. می تونم با هزینه برات تغییر بدم. ولی جلوه های jQuery و Ajax که بعضی سایتها گذاشتند انجام نمیدم هزینش هم براتون صرف نمیکنه! ولی بک گراند و ظاهر بدون آجاکس میتونم براتون هر چی خواستید تغییر بدم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nasserm
با سلام
دوستان میشه ظاهر کلی اسکریپت و تغییر داد؟ مثلا بک گراند
سلام میشه تغییر داد ولی باید با css و html آشنا باشی
مثلا اگه بخوای بک گراند تغییر بدی باید بری اینجا
کد HTML:
statics/css/style.css
به قسمت body بعد هم background میتونی رنگشو تغییر بدی یا اینکه عکس بزاری مثل این کد
کد HTML:
background: #000000 url(../image/mkh.png) repeat;
با سلام من نصب کردم وارد قسمت مدیریت میشه مشکلی نداره
ولی وارد صفحه اول فروشگاه میشم این خطاها رو میده اینم آدرس سایت
کد:
Warning: rename(/tmp/wrtIT4Sc5,/home/shadikade/domains/shadikade.ir/public_html/sharj/templates/templates_c/58ea3c3d2c2ed19d86ae1e60930fb06d860d3cc2.file.index.tpl.php) [function.rename]: Permission denied in /home/shadikade/domains/shadikade.ir/public_html/sharj/include/libs/smarty/sysplugins/smarty_internal_write_file.php on line 48
Warning: chmod() [function.chmod]: No such file or directory in /home/shadikade/domains/shadikade.ir/public_html/sharj/include/libs/smarty/sysplugins/smarty_internal_write_file.php on line 50
Warning: include(/home/shadikade/domains/shadikade.ir/public_html/sharj/templates/templates_c/58ea3c3d2c2ed19d86ae1e60930fb06d860d3cc2.file.index.tpl.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/shadikade/domains/shadikade.ir/public_html/sharj/include/libs/smarty/sysplugins/smarty_internal_template.php on line 434
Warning: include() [function.include]: Failed opening '/home/shadikade/domains/shadikade.ir/public_html/sharj/templates/templates_c/58ea3c3d2c2ed19d86ae1e60930fb06d860d3cc2.file.index.tpl.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /home/shadikade/domains/shadikade.ir/public_html/sharj/include/libs/smarty/sysplugins/smarty_internal_template.php on line 434
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nimyasoft
با سلام من نصب کردم وارد قسمت مدیریت میشه مشکلی نداره
ولی وارد صفحه اول فروشگاه میشم این خطاها رو میده
اینم آدرس سایت
کد:
Warning: rename(/tmp/wrtIT4Sc5,/home/shadikade/domains/shadikade.ir/public_html/sharj/templates/templates_c/58ea3c3d2c2ed19d86ae1e60930fb06d860d3cc2.file.index.tpl.php) [function.rename]: Permission denied in /home/shadikade/domains/shadikade.ir/public_html/sharj/include/libs/smarty/sysplugins/smarty_internal_write_file.php on line 48
Warning: chmod() [function.chmod]: No such file or directory in /home/shadikade/domains/shadikade.ir/public_html/sharj/include/libs/smarty/sysplugins/smarty_internal_write_file.php on line 50
Warning: include(/home/shadikade/domains/shadikade.ir/public_html/sharj/templates/templates_c/58ea3c3d2c2ed19d86ae1e60930fb06d860d3cc2.file.index.tpl.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/shadikade/domains/shadikade.ir/public_html/sharj/include/libs/smarty/sysplugins/smarty_internal_template.php on line 434
Warning: include() [function.include]: Failed opening '/home/shadikade/domains/shadikade.ir/public_html/sharj/templates/templates_c/58ea3c3d2c2ed19d86ae1e60930fb06d860d3cc2.file.index.tpl.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /home/shadikade/domains/shadikade.ir/public_html/sharj/include/libs/smarty/sysplugins/smarty_internal_template.php on line 434
مشکل عدیده دایرت ادمین هست/
پرمیشن پوشه template_c رو 777 بزارین
همچننی این فایل در مسیر l/sharj/include/libs/smarty/sysplugins/smarty_internal_template.php
اگر با این درست شد اگر نشد بگین چون چند جای دیگه هم باید تغییر بدین
عه
درست نشد صفحه سفید میاره
کد:
http://www.sharj.shadikade.ir/
دوستان من محصول تعریف کردم اما تو قسمت فروشاه نمی تونم انتخابش کنم مشکل از چیه ؟
و اینکه محصولی رو که می خوام بفروشم باید تو قسمت کارت ها تعریف کنم ؟ کد داده بشه ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mobin66
دوستان من محصول تعریف کردم اما تو قسمت فروشاه نمی تونم انتخابش کنم مشکل از چیه ؟
و اینکه محصولی رو که می خوام بفروشم باید تو قسمت کارت ها تعریف کنم ؟ کد داده بشه ؟
جواب اول:شما باید بعد از تعریف محصول در قسمت کارت ها کارد ر.و تعریف کنید
دوم: بله /مثلا توی دسته زدی ایرانسل توی محصول میزنی هزار تومانی و توی کارت سریال شارز و کد شارز رو میزنی///
با سلام و عرض خسته نباشید به تمامی دوستان و مدیران می خواستم یک فروشگاه کارت شارژ راه اندازی کنم لطف اموزش نصب راه اندازی اسکریپت برایم ارسال کنید با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
company
با سلام و عرض خسته نباشید به تمامی دوستان و مدیران می خواستم یک فروشگاه کارت شارژ راه اندازی کنم لطف اموزش نصب راه اندازی اسکریپت برایم ارسال کنید با تشکر
فروش به وسیله این اسکریپ جهت کارت شارز سودی نداره/چون باید کد ها رو از قبل بخرید و در سیستم وارد کنید/از سیستم های آماده که اراده میشه استفاده می کنید نمونش Payline.ir - سامانه پرداخت اینترنتی