پاسخ : اسکریپت رایگان فروش کارتهای شارژ و محصولات مجازی Virtual Freer
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mo_mohit1
داداش اگه یاهو هستی بیا
اگه نه من یک مشکلی دارم
صفحه مثلا 4 یا هر صفحه میرم همون ایمیل های صفحه یک میاره
یک اررور هم بالای صفحه هست
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/sharjir/public_html/pay/admincp/export.php:1) in /home/sharjir/public_html/pay/include/prepare.php on line 12
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
p_s_f
داداش اگه یاهو هستی بیا
اگه نه من یک مشکلی دارم
صفحه مثلا 4 یا هر صفحه میرم همون ایمیل های صفحه یک میاره
یک اررور هم بالای صفحه هست
Warning: session_start() [
function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/sharjir/public_html/pay/admincp/export.php:1) in
/home/sharjir/public_html/pay/include/prepare.php on line
12
صفحه بندی دکوره////همه رو کلا توی یه صفحه بهتون نمایش میده/ارور هم رویعضی از هاستا میده که اگر وقت کردم چک میکنم ببینم مشکل کد چیه
کسی میدونه این اسکریپت چه پیش نیاز هایی رو نیاز داره روی سرویس php ? روی سرور مجازی با کنترل پنل کلوکسو نصب کردم صفحه سفید بالا میاد
سلام
"ماژول خرید مستقیم" چی هست و چکار می کنه ؟!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AbnusServer.Com
سلام
"ماژول خرید مستقیم" چی هست و چکار می کنه ؟!
برای مستقیم کردن خرید///کسایی که صفحه html دارن و چند تا محصول معرفی کردن وقتی روی محصول کلیک کنند مستقیم ایمیل رو میگیره و به دروازه پرداخت میره و دیگه نمیخاد دوباره محصوب رو انتخاب کنی
نمونه برا پ خ کردم
قالب اسکریپتvirtual freer
قالب اسکریپت فروشگاه شارژ
دوستان این ارورها بالا و پائین اسکریپت به دلیل چیست؟
Warning: session_start() [function.session-start]: open(/tmp/sess_ead5a305d00a2705cae3d98c632abc42, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/scriptsh/public_html/vip/include/prepare.php on line 12
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/scriptsh/public_html/vip/include/prepare.php:12) in /home/scriptsh/public_html/vip/include/prepare.php on line 1
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
miladsadsad
دوستان این ارورها بالا و پائین اسکریپت به دلیل چیست؟
Warning: session_start() [function.session-start]: open(/tmp/sess_ead5a305d00a2705cae3d98c632abc42, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/scriptsh/public_html/vip/include/prepare.php on line 12
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/scriptsh/public_html/vip/include/prepare.php:12) in /home/scriptsh/public_html/vip/include/prepare.php on line 1
اگر از دایرکت ادمین استفاده میکنید حتما از پرمیشن هاست///که چند تاش باید تغییر کنه//توی همین تاپیک بگردین توضیح دادم اگر دایرمت ادمین باشه/
آیا کسی خرید به مبلغ دخواه را داره و چندتا پلاگین دیگری که در خود freer هستش؟