سلام خسته نباشید
ببخشید من یه مشکل دارم
وقتی مثلا انتخاب میکنم شارژ ایرانسل بعدش مثلا مینویسه شارژ 1000 یا 2000 , چرا تیک نمیخوره تا شارژ انتخاب بشه؟
میشه راهنماییم کنید؟
و یک سوال دیگه چرا ماژول بانک ملی براش نساختین؟آیا امکانش هست برام بسازید؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام خسته نباشید
ببخشید من یه مشکل دارم
وقتی مثلا انتخاب میکنم شارژ ایرانسل بعدش مثلا مینویسه شارژ 1000 یا 2000 , چرا تیک نمیخوره تا شارژ انتخاب بشه؟
میشه راهنماییم کنید؟
و یک سوال دیگه چرا ماژول بانک ملی براش نساختین؟آیا امکانش هست برام بسازید؟
سلام دوستان ممنون میشم یکی از استادان راهنمایی کنن مرسی
اول اینکه اسکریپت رو نصب کردم و همه چیش اوکی هست فقط توی فیلد های کارت هام که چیزی می نویسم موقع پرداخت و callback فقط دو تا شناسه پرداخت 1 و 2 رو نشون میده و چیزی از فیلد ها نشون نمیده
دوم من الان دو تا فیلد به اطلاعتات تماس مشتری اضافه کردم که می خوام موقع خرید کارت ها توی پنل مدیریت پوزر که پرداخت کردهخ اطلاعت رو تو پنل مدیریت به من نشون بده که نشون نمیده و فقط چیز های فبلی رو نشون میده مثل ایمیل و موبایل و دو تا شناسه پرداخت .نیاز به دستکاری فایل ها هست ممنون میشم بگین دستوراتشون چی هست
فروشگاه اینترنتی مکس شارژ
چراکسی جواب نمیده؟!!!
دوست عزیز این سیستم فروش شارز اتوماتیک نیست که شما یه محصول بنام شارز ایرانسل 1000 تومنی بسازی بعاد خودش شارژ کنه(کمی تحقیق قبلش بد نبود)
این سیستم باید دسته ها رو (ایرانسل و همراه اول) تعریف کنید و بعدش برا هر کدوم محصول بزاری مثلا 1000 تومانی و 2000 تومانی ایرانسل و بعد اینا غیر فعال هستن و باید بری داخل کارت ها و برای هر محصول کارت به صورت دستی وارد کنید/(یعنی شما شارز از جای دیگه میخرید کدشو داخل سیستم میزنی)
{کلا برای شارز استفاده نمیشه دوستان بحث نکنید/اونا اسکریپتای دیگس و تاپیک جدا داره اینجا بحث نشه)
کسی وظیفه پاسخگویی نداره /
2 تغییر میخاستم انجام بدم در این اسکریپت
1-اونجایی که تعداد شارژ میشه انتخاب کرد بردارم
2- من چطور میتونم بجای بانک کاری کنم که سفارش به ادرس ایمیلم ارسال بشه؟یعنی بجای بانک به ایمیلم ارسال بشه
سلام
من virtual freero نصب کردم اما قسمت ورود به وب سایت که باید نام کاربری و پسوردو بزنم ووارد نمیشه و میگه اشتباهه در صورتی که یوزر و پسوردو درست وارد میکنم.لطفا کمکم کنید
از پسورد دارای کاراکتر کمتر استفاده کنید
دوباره نصب کنید/نشد از دیتابیس رمزوو تغیییر بدین تو همنی تاپیک و جای دیگه توضیح دادم
تعداد شارز رو میشه برداشت/ولی این سوال دوم رو متوجه نشدم/اگر منظورتون اینه بعد از خرید یوزر پسی که برا مشتری بره برا شما هم بیاد اینجور باید پلاگین ایمیل رو تغییر بدین که تو سایت هست
سلام صبح اسکریپ دانلود کردم نصب کرد م اینجوری بالا میاد آدرس http://login***shop.tk/