-
پاسخ : ارائه درگاه پرداخت اختصاصی و واسطه با قابلیت مدیریت اطلاعات
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alinl2008
سلام
من هم مشکلی مشابه پست
#957 دارم. الان وقتی برای تست کردن از فریر خودم خرید میکنم پس از تایید تراکنش در سایت بانک پاسارگاد به فریر منتقل میشم و transaction error میده
پول رو از کارتم کم میکنه و کالا رو تحویل نمیده و ""پول تو حساب جی پل هم نیست"" و بعد ده روز کاری هم بازگردانده نمیشه و وقتی هم که به پشتیبانی میل زدم جوابی دریافت نکردم.:)
در ضمن میشه بگین فرق pga وpgb چیه؟ هیچ جای نت یک آموزش کامل برای ج پل پیدا نکردم.
این مشکل رو همچنان خودمم دارم ...
-
ایمیلی مبتنی بر غير فعال شدن درگاه واسطه از فرداشب دریافت كردم ، این غيرفعال شدن 72 ساعته درگاه مستقیم رو كه شامل نمیشه ؟!
-
سلام جناب عادل
سیستم پیام کوتاه برای تراکنش ها و تسویه حساب ها و ورود کاربر به سایت راه اندازی میکنید؟
با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RapB0y
سلام جناب عادل
سیستم پیام کوتاه برای تراکنش ها و تسویه حساب ها و ورود کاربر به سایت راه اندازی میکنید؟
با تشکر
نه آقای عادل من کاملا مخالفم !!!
عزیز حرفا میزنیا ! الان جی پال کاملا امنیتیه ! الکی سایتو بهم نریز !
-
آقای عادل برای پیگیری واریزی های پایا که پنج شنبه انجام شده بانک فعلا رفع مسعولیت کرده.
تاریخ ثبت |
2013/02/05 |
ساعت ثبت |
06:21:51 |
مبلغ |
531300 |
تاریخ واریز |
2013/02/07 |
ساعت واریز |
14:42:20 |
نوع واریز |
وب سرویس شبا |
تاریخ ثبت حواله بین بانکی : |
۱۳۹۱/۱۱/۱۹ |
|
|
شماره سپرده مبدا : |
۳۹۱۰.۸۰۰۰.۱۰۷۸۴۴۴۵.۱ |
شماره شبای مقصد : |
|
مبلغ انتقال : |
****** |
نام بانک مقصد : |
ملت |
فرستنده : |
سپهر مميز عادل |
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Snowa
نه آقای عادل من کاملا مخالفم !!!
عزیز حرفا میزنیا ! الان جی پال کاملا امنیتیه ! الکی سایتو بهم نریز !
واسه ی چی مخالفید؟!
شما دوست داشتی استفاده میکنی دوست نداشتی استفاده نمیکنی !
مثلا سامانه پیام کوتاه چیش غیر امنیتیه؟!
-
حاجی بیخیال پیامک شو
آقای عادل این مشکل مارو زودتر رسیدگی کنید.قبلنا که مشتریاتون کم بود بهتر تحویل میگرفتی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rapfather
حاجی بیخیال شو بابا
آقای عادل این مشکل مارو زودتر رسیدگی کن.قبلنا که مشتریاتون کم بود بهتر تحویل میگرفتی
فکر کنم این تراکنش آخر وقت اداری 5 شنبه واریز شده و بانک مبدا اون رو حواله نکرده به بانک و حساب شما . تا شنبه باید صبر کنید چون الان کلا بانک ها تعطیل هستند و پیگیری پایا هم عملا غیرممکن هست
-
Re: ارائه درگاه پرداخت اختصاصی و واسطه با قابلیت مدیریت اطلاعات
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
noyfound
ایمیلی مبتنی بر غير فعال شدن درگاه واسطه از فرداشب دریافت كردم ، این غيرفعال شدن 72 ساعته درگاه مستقیم رو كه شامل نمیشه ؟!
جواب سوال خودمو خودم بدم:
خیر درگاه مستقیم غیرفعال نمیشود زیرا من امروز هم تراکنش موفق داشته ام.
-
پاسخ : Re: ارائه درگاه پرداخت اختصاصی و واسطه با قابلیت مدیریت اطلاعات
چقدر زمان میبره درگاه جدید اضافه بشه ؟الان فکر کنم تقریبا یک ماهی میشه که شرکت ثبت کردید ولی خبری از درگاه بانکی جدید نیست ...آیا تا اوایل اسفند درگاهی اضافه خواهد شد ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
noyfound
با سلام خدمت شما،
همانطور که اعلام شد فقط درگاه پرداخت اینترنتی واسطه
موفق باشید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RapB0y
سلام جناب عادل
با تشکر
با سلام خدمت شما،
اطلاع رسانی با پیامک برای هر تراکنش به دلیل حجم بالای تراکنش یک یا چند فروشنده، عملا" غیر ممکن می باشد.
در نظر داریم برای ثبت نام و زمان واریز تسویه حساب ها پیامک ارسال نماییم (به صورت کاملا" رایگان برای فروشنده و فقط جهت اطلاع رسانی)
گزارش ورود ها به سیستم در ناحیه کاربری وجود دارد. هر کدام که سبز رنگ است یعنی بر روی دکمه خروج کلیک شده و به صورت کامل از سیستم خارج شدید و هرکدام که قرمز است دقیقا" برعکس می باشد.
شاد باشید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rapfather
آقای عادل برای پیگیری واریزی های پایا که پنج شنبه انجام شده بانک فعلا رفع مسعولیت کرده.
تاریخ ثبت |
2013/02/05 |
ساعت ثبت |
06:21:51 |
مبلغ |
531300 |
تاریخ واریز |
2013/02/07 |
ساعت واریز |
14:42:20 |
نوع واریز |
وب سرویس شبا |
تاریخ ثبت حواله بین بانکی : |
۱۳۹۱/۱۱/۱۹ |
|
|
شماره سپرده مبدا : |
۳۹۱۰.۸۰۰۰.۱۰۷۸۴۴۴۵.۱ |
شماره شبای مقصد : |
|
مبلغ انتقال : |
****** |
نام بانک مقصد : |
ملت |
فرستنده : |
سپهر مميز عادل |
فروشنده گرامی،
همانطور که بارها اعلام شد و حتی جدول زمان بندی واریزی های بانک پاسارگاد هم ضمیمه شد، حواله از طرف حساب ما با جزئیاتی که در ایمیل واریز درخواست شما وجود دارد توسط بانک پاسارگاد انجام شده است.
بار ها سایر فروشندگان جهت پیگیری به ما رجوع کرده بودند که همیشه از طرف بانک این جمله اعلام می شد :
حواله شما به بانک مرکزی ارسال شده ؛ (و اگر روز بعد از انجام حواله پیگیری می شد، اعلام می کردند : ) حواله شما به بانک مرکزی ارسال شده و تاییدیه آن از بانک مقصد دریافت شده است.
لذا همانطور که در ایمیل اطلاع رسانی هم ذکر شده است، جهت پیگیری حواله های بین بانکی پایا و یا واریزی های شتابی از بانک مقصد (یعنی بانک خودتان) پیگیری نمایید.
پیروز باشید.
-
پاسخ : Re: ارائه درگاه پرداخت اختصاصی و واسطه با قابلیت مدیریت اطلاعات
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lvlehrad
چقدر زمان میبره درگاه جدید اضافه بشه ؟الان فکر کنم تقریبا یک ماهی میشه که شرکت ثبت کردید ولی خبری از درگاه بانکی جدید نیست ...آیا تا اوایل اسفند درگاهی اضافه خواهد شد ؟
با سلام خدمت شما کاربر گرامی،
متاسفانههیچ کدام از کارهای ما به صورت معقول به اتمام نرسیده؛
هم اکنون پس از گذشت بیشتر از 1 ماه هنوز روزنامه رسمی ما ثبت نشده و ما با کپی برابر اصل آن اقدام به دریافت درگاه نمودیم.
از طرفی هم تغییر و انتقال از سیستم شتاب به شاپرک، باعث شده که درخواستها با تاخیر انجام شود و یا مشکلاتی به وجود بیاید.
هم اکنون منتظریم که تمامبی مراحل تکمیل شود و اول درگاه بانک پارسیان و سپس درگاه بانک سامان را به سیستم اضافه کنیم.
در رابطه با درگاه بانک ملت، هنوز برنامه ریزی دقیقی نداریم؛
سربلند باشید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sepadl71
فروشنده گرامی،
همانطور که بارها اعلام شد و حتی جدول زمان بندی واریزی های بانک پاسارگاد هم ضمیمه شد، حواله از طرف حساب ما با جزئیاتی که در ایمیل واریز درخواست شما وجود دارد توسط بانک پاسارگاد انجام شده است.
بار ها سایر فروشندگان جهت پیگیری به ما رجوع کرده بودند که همیشه از طرف بانک این جمله اعلام می شد :
حواله شما به بانک مرکزی ارسال شده ؛ (و اگر روز بعد از انجام حواله پیگیری می شد، اعلام می کردند : ) حواله شما به بانک مرکزی ارسال شده و تاییدیه آن از بانک مقصد دریافت شده است.
لذا همانطور که در ایمیل اطلاع رسانی هم ذکر شده است، جهت پیگیری حواله های بین بانکی پایا و یا واریزی های شتابی از بانک مقصد (یعنی بانک خودتان) پیگیری نمایید.
پیروز باشید.
متاسفانه بانک کارو انجام نمیده.من به شعبه رجوع میکنم میگه ما چیزی دریافت نکردیم.آیا راه دیگه ای برای پیگیری نیستش؟مرکزی که زگ بزنیم,شماره پشتیبانی بانکی یا.......
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rapfather
متاسفانه بانک کارو انجام نمیده.من به شعبه رجوع میکنم میگه ما چیزی دریافت نکردیم.آیا راه دیگه ای برای پیگیری نیستش؟مرکزی که زگ بزنیم,شماره پشتیبانی بانکی یا.......
کاربر گرامی،
رسید حواله به ایمیل شما ارسال شده است.
جهت پیگیری از بانک پاسارگاد، در روزها و ساعات اداری با شماره 02182891593 و یا 02182891190 تماس بگیرید و با توجه به رسید اعلام شده پیگیری نمایید.
همانطور که میدانید سیستم واریز وجه ما هوشمند و خودکار می باشد و بدون دخالت دست واریزی ها را انجام داده و رسید را دریافت و گزارش می دهد؛ پس هیچ گونه مشکلی نباید وجود داشته باشد.
شما هم نیاز نیست حضوری به جایی بروید؛ کاملا" آسان و به صورت تلفنی از بان پاسارگاد(بانک مبدا) و یا بانک مقصد (بانک خودتان) پیگیری نمایید.
سر افراز باشید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sepadl71
کاربر گرامی،
رسید حواله به ایمیل شما ارسال شده است.
جهت پیگیری از بانک پاسارگاد، در روزها و ساعات اداری با شماره 02182891593 و یا 02182891190 تماس بگیرید و با توجه به رسید اعلام شده پیگیری نمایید.
همانطور که میدانید سیستم واریز وجه ما هوشمند و خودکار می باشد و بدون دخالت دست واریزی ها را انجام داده و رسید را دریافت و گزارش می دهد؛ پس هیچ گونه مشکلی نباید وجود داشته باشد.
شما هم نیاز نیست حضوری به جایی بروید؛ کاملا" آسان و به صورت تلفنی از بان پاسارگاد(بانک مبدا) و یا بانک مقصد (بانک خودتان) پیگیری نمایید.
سر افراز باشید.
آقای عادل شما هاست یا سرورتون که مال ایرانه از کدوم شرکت گرفتید ؟
اگر میشه از پیغام خصوصی بفرمایید یا همینجا .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Snowa
آقای عادل شما هاست یا سرورتون که مال ایرانه از کدوم شرکت گرفتید ؟
اگر میشه از پیغام خصوصی بفرمایید یا همینجا .
با سلام خدمت شما کاربر گرامی،
کلیه سیستم ها و سایتهای "شرکت یگانه دانه پیشرو" بر روی سرور های اختصاصی میزبانی می شود.
وب سرور + پلاگینها + ماژول های آن به صورت اختصاصی و تنظیم شده کامپایل و اجرا شده اند.
تمامی سرویس های داخلی سرور توسط خودمان مدیریت و کنترل می شوند.
سرور در دیتا سنتر تبیان نت تهران بوده و از طریق شرکت پارس پروا سیستم با نام تجاری پارس پکتهیه شده است.
پیروز باشید
-
جناب عادل.هیچ درگاهیی بهتر از پارسیان نیست.شما 4ماه پیش قول دادید این درگاهو بالا بیارید.ولی متاسفانه فقط یک درگاه بیشتر ندارید.و این موضوع زیاد جالب نمیتونه باشه.
ما جی پال رو دوست داریم و از شما درخاست داریم درگاه های دیگر هم اضافه کنید
که ماهم الکی 1% پول بابات درگاه پاسارگاد ندیم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rapfather
جناب عادل.هیچ درگاهیی بهتر از پارسیان نیست.شما 4ماه پیش قول دادید این درگاهو بالا بیارید.ولی متاسفانه فقط یک درگاه بیشتر ندارید.و این موضوع زیاد جالب نمیتونه باشه.
ما جی پال رو دوست داریم و از شما درخاست داریم درگاه های دیگر هم اضافه کنید
که ماهم الکی 1% پول بابات درگاه پاسارگاد ندیم
با سلام خدمت شما
حق با شماست، اما ما چهار ماه پیش قول ندادیم و فقط خدمت کاربران گفتیم به زودی اضافه میشه
شما لطف دارید؛ اگر کمی بیشتر صبر داشته باشید، نتیجه را مشاهده می کنید
موفق باشید
-
با سلام خدمت تمامی کاربران معترم و گرامی انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران
26 بهمن ماه، اولین سالروز تولد درگاه پرداخت اینترنتی جی پل مبارکـ...
به همین مناسبت درخواستهای واریز وجه از روز اول اسفند ماه سال نود و یک، یک روز زودتر واریز خواهند شد
درخواستهای واریز وجه شتاب ، بین ساعت 22:00:00 تا 59: 59 : 23 همان روز به صورت کارت به کارت واریز می گردند
درخواستهای واریز وجه شبا ، پس از گذشت 1 روز کاری و بین ساعت 14:00:00 تا 59 : 59 : 15 به صورت حواله پایا واریز می گردند
با تشکر از همکاری تمامی کاربران و فروشندگان درگاه پرداخت اینترنتی جی پل
-
به مناسبت تولد .لااقل از کسانی که تو این 1ماه بیشترین گردش حساب هارو داشتن کارمزد کم کنید:71:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rapfather
به مناسبت تولد .لااقل از کسانی که تو این 1ماه بیشترین گردش حساب هارو داشتن کارمزد کم کنید:71:
سلام. پیشنهاد خیلی خوبیه.
راستی هنوز درگاه رو اضافه نکردید. خداییش خیلی بد قول هستید، قبول کنید.
-
سلام
کارتون خیلی عالیه
ولی درگاه های پرداختتون کمه
میشه یه درگاه پرداخت مستقیم واسه سیستم whmcs طراحی کنید؟
اگه بدید ممنون میشم
منتظر ام:x
-
یعنی چند ساعته تسویه میکنین درخواست هارو که میگین کمتر شده؟
-
من که چند بار حدود ساعت 5 در خواست تسویه دادم نیم ساعت بعدش پول به حساب ام اومده
-
با سلام خدمت تمامی کاربران گرامی و با تشکر از نظرات شما،
در رابطه با افزودن درگاه پرداخت جدید، اگر بر عهده ما بود از همان اول اضافه می کردیم؛ متاسفانه برای بستن قرداد محکم ئ مطمئن باید پیشنیاز هایی رو فراهم کنیم که کردیم. هم اکنون تنها تحویل درگاه و تست آن می باشد
پلاگین و ماژول های جدید قرار است پس از اضافه شدن حد اقل 1 درگاه پرداخت در اختیار فروشندگان قرار گیرد
همانطور که عرض شد :
درخواستهای واریز وجه شتاب بین ساعت 00 : 00 : 00 تا 59 : 59 : 21 هر روز، در همان روز و بین ساعت 00 : 00 : 22 تا 59 : 59 : 23 واریز می گردند
درخواستهای واریز وجه شبا بین ساعت 00 : 00 : 00 تا 59 : 59 : 23 هر روز، پس از گذشت 1 روز کاری و بین ساعت 00 : 00 : 14 تا 59 : 59 : 15 واریز می گردند
موفق و پیروز باشید...
-
فدات شم.من جمعه ساعت 1شبو درخاست تصفیه کارت به کارت ادم.هنوز واریز نکردی.در صورتی که باید آخر شب واریز میکردید
بجا اینکه بهتر شید .هی دارید بدتر میشید که..........................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!
-
با سلام و با عرض پوزش،
متاسفانه سامانه پرداخت امن پاسارگاد با ما هم کاری نکرد و تسویه با ما را کوتاه تر نکرد.
به همین دلیل ، تا زمان اضافه شدن یک درگاه پرداخت اینترنتی جدید به سیستم ، نمی توان مدت زمان واریز وجه را کاهش داد.
-
سلام
دکمه پرداخت تو فاکتور نمیاد
چرا ؟
-
سلام به همه ی دوستان من تازه میخوام از این درگاه استفاده کنم ولی آشنایی به زبان برنامه نویسی php برای درگاه اختصاصی ندارم از دوستان کسی هست که به بنده کمک کنه؟؟برای جوملا احتیاج دارم ممنون میشم.پیشاپیش از لطفتون ممنون
-
هر روز صبح ساعت 8 برای سرویس مشكلی پیش میاد ؟! هر روز صبح حدود ساعت 8 الی 8:05 تراكنشها انجام نمیشه و fsockopen با خطای timeout برمیگرده. در صورتیكه موردی هست بگید تا در بازه زمانی مربوطه امكان واریز وجه رو غیر فعال كنم تا كاربران با مشكلات این چنینی روبرو نشن. دقیقا 3 روز خطاهای سرور رو مانیتور كردم و هر روز هم ساعت 8 این اتفاق افتاده !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
noyfound
هر روز صبح ساعت 8 برای سرویس مشكلی پیش میاد ؟! هر روز صبح حدود ساعت 8 الی 8:05 تراكنشها انجام نمیشه و fsockopen با خطای timeout برمیگرده. در صورتیكه موردی هست بگید تا در بازه زمانی مربوطه امكان واریز وجه رو غیر فعال كنم تا كاربران با مشكلات این چنینی روبرو نشن. دقیقا 3 روز خطاهای سرور رو مانیتور كردم و هر روز هم ساعت 8 این اتفاق افتاده !
با سلام خدمت شما،
خیر؛ ساعت 8 صبح هیچ اتفاق خاصی پیش نمی آید.
شاید مشکل از سمت هاست و یا سرور شما باشد.
اگر باز مشکلی پیش آمد، در همان موقع سایت ما را باز کزده و بررسی نمایید.
تا هفته گذشته، مشکلی بر روی dns ها وجود داشت که به ترتیب تنظیم شده بود؛
که هم اکنون این مشکل برطرف شده است.
در حال حاضر مشکل دیگری وجود ندارد
موفق باشید
-
با سلام
دوستان من ثبت نام کردم توی وب سایت ایمیل هم اومد
با ویرتوال هم کار میکنم
توی تنظیماتش همه چیرو دادم قسمت ماژول منظورمه
کد مرچنت هم آخرین گزینه دادم
سایتی که توی ثبت نام نوشته بودم با سایتی که میخوام کار کنم یکی نیست
واسه تست خرید کردم که خطا داد موقع اتصال
لطفا بگید مشکل کجاس
با تشکر
-
از دوستان کسی هست که افزونه های متصل شدن رو برای جوملا بنویسه؟؟؟/هزینه ای هم داشته باشه مشکلی نداره.کسی هست؟؟؟؟ لطفا کمک کنید.؟؟اقای عادل این افزونه ها برای جی پل منتشر میشه؟؟نمیشه؟؟لطفا بگید ممنون میشم اخه سایت هم پشتیبانی نداره که راهنمایی کنن
-
کسی خبر نداره که درگاه های واسطه تا کی درست میشن؟؟؟؟؟؟
-
با سلام و با عرض وزش خدمت تمامی کاربران گرامی
در حال حاظر در حال تغییر کادر اجرایی، فنی و پشتیبانی می باشیم
تمامی مراحل در حال گذراندن می باشد که تا قبل از عید نوروز، تغییراتی بر روی سیستم اعمال شود و امکانات سیستم افزایش پیدا کند
برنامه نویسی ماژول ها و پلاگین ها و همچنین تکمیل درگاه پرداخت واسطه هم در لیست کارهای اجرایی می باشد
پیروز و سربلند باشید
-
آقا وقتی دکمه پرداخت فاکتور توی Whmcs رو می زنی صفحه سفید می شه چی کار کنم؟!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hojjatele
آقا وقتی دکمه پرداخت فاکتور توی Whmcs رو می زنی صفحه سفید می شه چی کار کنم؟!
با سلام خدمت شما
پلاگینی که شما از آن استفاده می کنید مربوط به 6 ماه پیش می باشد و در حال حاظر کار نمی کند
تا قبل از عید، درگاه های جدید بانکی + پلاگین ها و ماژول های جدید ارائه خواهند شد...
پیروز باشید
-
ماژول جی پال برای virtual freer رو از سایت freer.ir دانلود کردم و نصب کردم ، در تنظیماتش فقط یوزر پسورد و شماره کارت و نوع درگاه اختصاصی رو ازم خواست . آیا تنظیم دیگه ای داره ؟ چون الان کار نمیکنه ارور میده که ایمیل وارد نشده یا درست نمیباشد در صورتی که درست هستش بعدشم میره تو صفحه بانک ملت ولی مینوسه که اطلاعات وارد شده صحیح نیست . ممنون میشم راهنمایی کنید