پاسخ : رشین وی دی اس - فروش سرور مجازی با منابع اختصاصی ار اروپا رم 1 گیگ 15 هزار تومان !! رم 2 گیگ 22 هزار تومان***منابع اختصاصی-کنسول رایگان-باز
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yaghi
برای سرورهای حرفه ای تخفیف بزارید در ضمن مقدار رمُ به همون 2 گیگ برگردونید !!!
درود
متاسفانه امکان ارائه تخفیف خاصی روی سرورهای حرفه ای نیست تا کیفیت عالی این سرویس ها حفظ بشه (البته بزودی برای مشتریانی که بیشتر از 3 سرویس فعال دارند تخفیفات ثابتی اعمال خواهد شد)
متاسفانه متوجه قسمت دوم جملتون هم نشدم
ارادتمند
پاسخ : رشین وی دی اس - فروش سرور مجازی با منابع اختصاصی ار اروپا رم 1 گیگ 15 هزار تومان !! رم 2 گیگ 22 هزار تومان***منابع اختصاصی-کنسول رایگان-باز
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persianmagic
درود
متاسفانه امکان ارائه تخفیف خاصی روی سرورهای حرفه ای نیست تا کیفیت عالی این سرویس ها حفظ بشه (البته بزودی برای مشتریانی که بیشتر از 3 سرویس فعال دارند تخفیفات ثابتی اعمال خواهد شد)
متاسفانه متوجه قسمت دوم جملتون هم نشدم
ارادتمند
قسمت دوم مشخصه دیگه تا همین چند روز پیش رم سرورهای حرفه ای 2 گیگ بود که متاسفانه الان شده 1 گیگ !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yaghi
قسمت دوم مشخصه دیگه تا همین چند روز پیش رم سرورهای حرفه ای 2 گیگ بود که متاسفانه الان شده 1 گیگ !
برای سرویس ها حرفه ای هم رم 1 گیگ و هم رم 2 گیگ موجود هست
هیچ تغییری از روز اول داده نشده
ارادتمند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Aqua141
سلام چرا این تیکت ما رو جواب نمیدید
مشاهده درخواست #874703
رسیدگی شد
افرهای ویژه نوروزی
نقره ای ویژه 2
سی پی یو:2هسته
رم: 2 گیگابایت
هارد: 100 گیگابایت ساتا 3
پورت: 10گیگابیت نامحدود
لوکیشن: انگلستان
ماهیانه25 هزار تومان
طلایی
سی پی یو:4هسته
رم: 4 گیگابایت
هارد: 110 گیگابایت ساتا 3
پورت: 10گیگابیت نامحدود
لوکیشن: انگلستان
ماهیانه 35 هزار تومان
با سلام دوست عزیز
می خوستم بدونم هر 100 گیگ فضای اضافی هزینش چقدر میشه.
من واسه هاست دانلود می خوام کاربرها هم روزی حدود 70-90 گیگ دانلود دارن. به نظرتون من از چه سیستم هامل و وب سروری استفاده کنم برای من مناسبه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
orbital2
با سلام دوست عزیز
می خوستم بدونم هر 100 گیگ فضای اضافی هزینش چقدر میشه.
من واسه هاست دانلود می خوام کاربرها هم روزی حدود 70-90 گیگ دانلود دارن. به نظرتون من از چه سیستم هامل و وب سروری استفاده کنم برای من مناسبه؟
با سلام
هزینه 100 گیگ هارد اضافه با تخفیف 9 هزار تومان خواهد ود
برای تعداد کاربر گفته شده با توجه به کیفیت سرویس ها وب سرور ای ای اس ویندوز کاملا جوابگو خواهد بود و مشکلی نیست
ارادتمند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persianmagic
با سلام
هزینه 100 گیگ هارد اضافه با تخفیف 9 هزار تومان خواهد ود
برای تعداد کاربر گفته شده با توجه به کیفیت سرویس ها وب سرور ای ای اس ویندوز کاملا جوابگو خواهد بود و مشکلی نیست
ارادتمند
ممنون دوست عزیز ولی من که الان از iis 6 دارم استففاده می کنم بعضی اوقات افت شدید سرعت بویژه بعضی شب ها رو داریم که کاربرا نمی تونن بیشتر از 50-60 کیلوبایت دانلود کنن. پورت متصل به سرور مجازی هم 1 گیگ هستش اما تا 20 مگابایت تضمین شده.
به نظرتون بهتر نیست از لینوکس استفاده کنیم؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
orbital2
ممنون دوست عزیز ولی من که الان از iis 6 دارم استففاده می کنم بعضی اوقات افت شدید سرعت بویژه بعضی شب ها رو داریم که کاربرا نمی تونن بیشتر از 50-60 کیلوبایت دانلود کنن. پورت متصل به سرور مجازی هم 1 گیگ هستش اما تا 20 مگابایت تضمین شده.
به نظرتون بهتر نیست از لینوکس استفاده کنیم؟؟
در اینکه سرویس لینوکس و وب سرورهای مربوطه قدرت و کیفیت بالاتری نسبت به ویندوز دارند شکی نیست
اما با توجه به اینکه دانلود روزانه 70-90 گیگ میباشد من ویندوز رو پیشنهاد میکنم چون ساده تر هست و تا 500-700 گیگ و 100 یوزر مشکلی نخواهید داشت
اگر با لینوکس مشکلی ندارید و اشنا هستید بهتر هست از لینوکس استفاده کنید تا در اینده هم به مشکل بر نخورید و نگرانی نداشته باشید
در نهایت لطفا برای ادامه از طریق سایت در تماس باشید تا تاپیک شلوغ نشود
با سپاس
با سلام دوست عزیز هر گیگ رم اضافی چند در میاد ؟؟
با تشکر