امیدوارم این یکی مثل جی پل پول مردمو بالا نکشه دیگه پیداش هم نشه
نمایش نسخه قابل چاپ
امیدوارم این یکی مثل جی پل پول مردمو بالا نکشه دیگه پیداش هم نشه
این قعطی خیلی ب ما ضرر میزنه بهتره ب فکر باشید وگرنه اعتبار خودتونو از دست میدید
فکر نکنم ایشون آدم کلاه برداری باشه اما پول وسوسه آوره یه موقع شیطون گولش بزنه و تو این اوظاع که سایتشونم ظاهرا مختل هست هرچی پول هست رو پس ندن و کلا بیخیال همه چیز بشن البته اگه چنین اتفاقی افتاد همه باید هماهنگی های لازم رو انجام دهند و شکایت کنن
بنده هیچ اتهامی نمی خوام به کسی وارد کنم ولی می خوام به همه کاربرایی که از سایت های واسطه استفاده می کنند ، یک پیشنهاد کوچیک بدم، که هر روز نسبت به درخواست تسویه حسابتون در این سایت ها اقدام بفرمایید، تا اگر خدایی نکرده اتفاقی هم افتاد متضرر نشوید.
این پولیه که واسش دارید زحمت می کشید، فکر نمی کنم کسی باشه که بگه من حال ندارم هر روز پولمو توی حساب بانکی ام بخوام!
البته خودم هم افرادی را می شناسم که تا مبلغ به عدد قابل توجهی نرسد، اصلا درخواست تسویه حساب نمی دهند.
انشاالله مشکل سایت میهن پال هم زود تر حل بشه
دوستان نگران تسویه نباشد به محض حل شدن مشکل سایت تسویه ها انجام می شود.
آقا مجید
شما الان شما دیگه در بین ارائه دهنده درگاه بانکی جایگگاه نسبتا مناسبی رو دارین از این رو بهتره که با حرفه ای ها کار کنین و از سرور های حرفه ای و با امنیت بالا استفاده کنین و با کسانی کار کنین که مو تو این کار ریختن :"> نه با اینن بچه هایی که تازه اینترنت اومدن و دارن فضا میزبانی میفروشن :d
پیشنهاد میکنم که به بهترین دیتا سنتر های ایران مثل پارس آنلاین رو بیارین و سایتتون رو به جایه امنی بسپارین
دوستان ایشون ادم محترمی هستن اینطوری صحبت کردن راجبش خوب نیست
این قطعی ها هم دست ایشون نیست اما باید و باید و باید حل بشه و پیشنهاد برخی دوستان که از سرور های مطمئن استفاده کنید پیشنهاد خوبیه و توصیه میکنم منتقل کنید به هاست دی ال که از اسیاتک سرور دارن
خدماتش بدون حساب کردن این قطعی ها راضی کنندست که امیدواریم سریعتر این مشکل نیز حل شود
سرورشون اختصاصیه مال افرانت فکر میکنم مسئله سرورای داغون ایرانه که دو تا وی پی اس خارجی میخوابونتش الان اصلا پینگ نداره سرور. فکرکنم ایپی های سرورای خارجی بانکای ایران ایراد میگیرن