آپدیت به صورت سیستمی کی ارائه میشه؟ زمانبندی خاصی در نظر دارید؟
نمایش نسخه قابل چاپ
همه سرکار هستید
بخودی تقاضای پشتیبانی و .... نکنید
انن اقا اینکاره نیست
بیخودی بهانه میاره
ارگ میخواست درست بشه الان یکسال درست شده بود
پارت پارت چیه راه انداختید :|
مشکلات اسکریپت رو اگر حل کردید فایل های جایگزین رو برام به آدرس زیر ایمیل کنید
r.haghighi68@gmail.com
در پنل تون هم ایمیل بالا برای لایسنس اسکریپت ثبت شده
اگر واقعا فایلی قرار بفرستید تا امشب یا فردا ظهر بفرستید اگر نه که بنده و سایر دوستان رو با این ایمیل فرستادن و ... بیشتر از این سرکار نذارید
بنظر هممون سرکار هستیم
منکه فردا رسما میرم برای شکایت
نمیخوام بیشتر از این بازیچه دست این انسان نادرست بشم
آقای مالدار هزینه اسکریپت که هیچ ضرر و زیان مالی ما رو هم باید جبران کنید.ببینم در پیشگاه قانون هم میتونید از این بازی ها در بیارید یا خیر
حق و حقوق قانونی خریدار و مشتری اولویت همیشگی هر صنف بوده و هست و شما هم موظف به پرداخت حقوق قانونی مشتری و پرداخت غرامت خواهید بود.
خود بنده انصرافی رشته حقوق هستم(4ترم-2سال)
دوستانی که قصد شکایت دارند در نظر داشته باشید فعالیت خود شما هم متاسفانه مشکل داره و قانونی نیست
بهتره با تعامل این مشکل و حل کنید و با هم کنار بیاید
ایشون اگر میخواست واقعا کلاهبرداری کنه می تونست اصلا فعالیتی نداشته باشه و جوابی هم نده
ولی الان که داره همکاری می کنه خوب بهتره شما هم اجازه بدید تا مشکلات و برطرف کنه
شما این همه صبر کردید
1 هفته هم صبر کنید و نتیجه نهایی و مشاهده کنید
اگر اتفاق خاصی رخ نداده بود و مثبت نبود روند کار به هماهنگی کامل اقدام قانونی کنید
ولی مطمئن هستم اگر موضوع وب سایت موزیک و فیلم باشه برای خود شما هم مشکل ایجاد میشه بدون شک
درواقع به نوعی اعتراف می کنید خودتون....
موفق باشید
- - - Updated - - -
بنده خودم شخصا 8 ماه پیش درخواستی داشتم و هزینه اونم پرداخت کردم
ولی متاسفانه هنوز کامل نشده
اینم مستند:
http://uupload.ir/files/c41_capture88.png
مبلغش هم بیشتر از هزینه اسکریپت شما هست
ولی هیچ وقت به ایشون فشار نیاوردم به چندلیل
اولین دلیل این بود که مطمئنم هستم ایشون کلاهبردار نیست و خیالم از بابت مبلغ پرداختی راحته
درسته عجله داشتم و تقریبا مشکل بزرگی برای من ایجاد شد ولی احتمال دادم که حتما برای ایشون هم مشکلی پیش اومده و درک می کنم
مورد بعدی هم این بود که ایشون داخل چند موارد حساس به بنده کمک کرده بودن و نمی شد نادید گرفت
در هر صورت شما اگه قانون خونده باشید هم خودتون خوب می دونید این جور صحبت کردن ها تهدید ها راه به جایی نمی بره
پس در نتیجه منتظر باشید و جوسازی نکنید
ایشون خودش تاپیک و آپدیت کرد و مجدد شما شروع کردید به ارسال مطالب این چنین
1 درصد فرض کنید واقعا برا ایشون مشکلی پیش آمده و خودتون و جای اون بزارید
موفق باشید
با سلام
اول در مورد وجهه قانونی بودن کار ما: بنده تو کار فیلم و ... نیستم کارم اشتراک دانلود فایل های کاملا مجاز و طبق قوانین کشورمون هست .(دارای نماد اعتماد الکترونیکی و مورد تایید سایت ساماندهی)
دوم در مورد کلاهبردار بودن و یا نبودن ایشون: بنده هیچ نوع قضاوتی در مورد ایشون نکردم و فرمودم ایشون حق ما رو خورده و بخاطر ایرادات اسکریپت و عدم پشتیانی و عدم جوابگویی درست و عدم پایبندی به قول و قرارشون قبل از خرید (در مود شخص خود بنده که تقریبا داره دو ماه میشه ...بقیه رو اطلاعی ندارم) خواستار عودت وجه شدیم که با این حال ایشون نه به ما جواب درستی دادند و نه اینکه هزینه رو عودت دادند و نه اینکه اصلا خبری از عذر خواهی بود و نه از آپدیت ها و حل مشکلات و اد کردن آپشن های مد نظرمون(همونایی که قبل از خرید عنوان کردیم) با گذشت شنبه ها و ... خبری نشده که نشده...فقط دروغ و جواب سربالا جواب ما بوده تا به الان.
تیکت بی جواب
تلفن بی جواب
تلفن خاموش
و...و...
اینها همه باعث نارضایتی ما از ایشون و محصولشون بوده و هست و برای همین درخواست عودت وجه داریم
اینکه شما میفرمایید ما 8 ماهه فلان مبلغ رو دادیم و ... برادر محترم هر کس مشکلات و دغدغه و گرفتاری های خودش رو داره نه شما از گرفتاری و مشکلات بنده اطلاع دارید و نه بنده... پس لطفا قضاوت نکنید.
خود من بخاطر عجله در طراحی اختصاصی این هزینه رو کردم که کم هم نیست در قبال اسکریپت دانلود اون هم بصورت کد شده ... تا له الان هم متحمل خسارت هایی شدم از سوی کاریرانم
سوم هم دیشب یکی از اعضای فامیل بنده فوت شدند و بخاطر همین تا الان نه تونستم جواب تاپیک رو بدم نه اینکه برم دادگستری ... وگرنه تصمیمم جدی است و خواهم رفت چون ایشون با این همه تفاسیر حاضر به عودت وجه نیستند و نمی دونم چه اصراری دارند که تا به الان ما رو الاف خودشون کردند.
خود بنده به هیچ وجه آدم بد قولی نیستم در مورد شما هم قضاوتی نمیکنم اما درک کنید که بدقولی کردن و بازی دادن دیگران به بهانه های واهی و دروغ در مورد آپدیت و لایسنس و ... کاری شایسته و در خور ایشون و من و شما نیست.
موید باشید.
درود
موردی که شما عنوان کردید توسط برنامه نویس در دست کدنویسی هست و این مورد تا فردا رفع میشه
درود
دوست عزیز شما اسکریپتی رو خریداری کردید با امکانات مشخصی که قبل از خرید دموی اون رو برسی کردید, در توافقنامه و قوانینی که قبل از خرید مطالعه و پذیرفتید تاریخی برای ارائه آپدیت مشخص نشده و آپدیت ها بر حسب نیاز کاربران و مشکلات سیستم کدنویسی و در دسترس قرار داده میشه
از اونجایی که فرمودید دانشجوی رشته حقوق هستید قطعاً به این موارد آگاه هستید :
موضوع چنین شکایاتی اصلاً در دادسرا پیگیری نمیشه و در هر جایی که شما مطرح کنید در نهایت به شورای حل اختلاف انتقال داده میشه
در صورتی که حکم مربوطه خصوص هر پرونده ای برائت باشد طبق قانون شخص شاکی باید کلیه خسارت های وارده و هزینه وکیل شرکت رو جبران کنند
شرکت موظف به عمل کردن به تعهداتی هست که قبل از خرید در قرارداد کاربران داده یا در صفحه محصول توضیح داده
------------
بنده خیلی ساده میتونستم کلا بیخیال سیستم و کاربرانش بشم و بزارم خیلی ها بیخیال سیستم بشم و خیلی ها هم شکایت کننده و وکیل بنده خیلی ساده و با استناد به قوانین شرکت, اساس نامه شرکت, مواردی زمان بندی پشتیبانی و ... موضوع رو حل کنند و حتی در پرونده هایی که رای به برائت باشد خسارت هم دریافت بشه.
اما با وجود مشکلات شخصی بنده یک برنامه نویس رو برای پشتیبانی سیستم گرفتم که مشکلات سیستم رو رفع و وضعیت پشتیبانی رو مثل قبل کنند.
اما ایشون نمیتونن معجزه کنند و تعداد موارد در دست کدنویسی و درخواست های پشتیبانی زیاد هست, لذا کمی زمان میبره تا همه موارد آپدیت و پشتیبانی مثل قبل بشه.
اون دسته از عزیزانی که قصد دارند مشکلشون رفع بشه و پشتیبانی سیستم مثل قبل بشه کمی صبوری کنند تا آپدیت ها ارائه و درخواست های پشتیبانی پاسخ داده بشه و بعد از اون همه چیز طبق روال قبل خواهد شد.
سخن نهایی : بنده و برنامه نویس جدید سیستم در تلاش هستیم سیستم vip مثل قبل به صورت منظم آپدیت و پشتیبانی بشه اما این مسئله کمی زمان میبره تا کلیه کدها نوشته بشه, ما به دنبال رفع مشکل هستیم نه معجزه
لذا بنده از کلیه کاربران عذرخواهی میکنم و در خصوص کاربرانی که بنده رو درک کردند و صبر کردنند مواردی که قرار بود به صورت تجاری در سیستم منتشر بشه به صورت رایگان بعد از کدنویسی در اختیارشان قرر داده میشه
اون دسته از کاربرانی هم که فکر میکنند نیاز هست این موضوع به صورت قانونی پیگیری بشه از نظر بنده این موضوع هیچ مشکلی نداره و قطعاً دراین خصوص وکیل بنده پاسخگوی هر عزیزی که خواستار پیگیری و حل مسئله به صورت قانونی باشه رو هستند
بنده مجدداً از کلیه کاربران سیستم عذرخواهی میکنم و اطمینان میدم که با جدیت دنبال رفع مشکلات و بهبود سیستم پشتیبای هستم