-
پاسخ : اسکریپت رایگان فروش کارتهای شارژ و محصولات مجازی Virtual Freer
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
007008
دیگه 100% میتونم بگم از کانفینگ هاست سایت شماست
هاست رو عوض کنید مشکل حل میشه
در ضمن دیتابیس جدید استفاده کنید نه از قبلی
من آذر آنلاین رو توصیه میکنم
من مدیر سایت 98 و ی پ ی ا ن رو میشناسم اونم از این هاست گرفته مشکلی نداره
ممنون از راهنماییتون.
اخه تا 2-3 روز پیش کاملا بدون مشکل کار میکرد، بعد بخاطر ماژول بانک پارسیان یک سری تغییرات دادم و ... اوکی نشد که کل فضای هاست + دیتابیس ها رو هم پاک کردم و از ابتدا نصب کردم که درست نشد.(روی همین هاست یک سایت دیگه با فریر دارم که بدرستی کار میکنه...)
من میگم شاید این فایل نسخه 1.56 که دانلود میکنم تغییرات دادن و مشکل داره. کسی همون نسخه ای رو که خودش نصب کرده میتونه اپلود کنه.
-
دوستان فکرکنم بخاطر این بود که موقع نصب کلیدرمزنگاری رو تغییر میدادم!البته دیفالت هم تست کرده بودم ولی... و کش مرورگر هم بی تاثیر نبود...
همه رو پاک کردم و دوباره نصب کردم خدا رو شکر درست شد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Milad99
دوستان فکرکنم بخاطر این بود که موقع نصب کلیدرمزنگاری رو تغییر میدادم!البته دیفالت هم تست کرده بودم ولی... و کش مرورگر هم بی تاثیر نبود...
همه رو پاک کردم و دوباره نصب کردم خدا رو شکر درست شد
آره اینم بعضی موقع ها اثر داره ، اصلا یادم نبود بگم ، در کل خوشحالم مشکلت حل شد .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majidamiri
cache های مرورگرتون رو پاک کنید ، درست میشه !! ;)
احتمال میره از دیتابیس باشه.
شاید utf8 رو عوض کردید
یا کانفیگ رو صحیح کد نشده
یا کلید رمزنگاری به اشتباه تغییر داده شده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Milad99
ممنون از راهنماییتون.
اخه تا 2-3 روز پیش کاملا بدون مشکل کار میکرد، بعد بخاطر ماژول بانک پارسیان یک سری تغییرات دادم و ... اوکی نشد که کل فضای هاست + دیتابیس ها رو هم پاک کردم و از ابتدا نصب کردم که درست نشد.(روی همین هاست یک سایت دیگه با فریر دارم که بدرستی کار میکنه...)
من میگم شاید این فایل نسخه 1.56 که دانلود میکنم تغییرات دادن و مشکل داره. کسی همون نسخه ای رو که خودش نصب کرده میتونه اپلود کنه.
ماژول پرداخت پارسیان فقط در قسمت پرداخت تاثیر گذاره
امکان نداره روی بخشهای دیگه اثر بذاره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ahmad110
تو ماژول فریر پورت برای وب سرور جدید پارسیان تعریف نشده . با اینکه بنده به سازنده ایمیل زدم اما ظاهرا هنوز ایشون ماژول رو تصحیح نکرده . به هر حال من ماژول سالم رو اینجا اتچ میکنم هر کی نیاز داشت استفاده کنه .
ماژول سالمه احمدآقا؟
مثل ماژول قبلی بانک ملت نیست که باگ داشت؟
آقای بایرام هنوز این جدیده رو داخل سایتشون نزاشتن؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saitebartar
پلاگين دوست عزيزمان
به نوع خود جالب و قابل توجه است
كه نصب و تست گرديد
كه در اين پلاگين در قسمت خروجی اطلاعات خریداران ، آدرس ايميل خريداران بصورت طبقه بندي شده نمايش داده مي شود
اما يه مواردي هم اضافه بشود خوب هست
1- نمايش شماره تلفن ها براي خبرنامه پيامكي
2- امكان ارسال ايميل به ليست
3- گرفتن خروجي بصورت فايل تكست
( براي ثبت اعضاء در ليست خبرنامه پيامكي يا ارسال ايميل از طريق نرم افزارها )
البته با اجازه اين دوستمون يه كم اين فايل بررسي و ويرايش شد
و كمي نواقص جا مانده بر طرف شد
دوستان مي توانند فايل را از ضمايم دانلود كنند و در مسير و محل نصب اسكريپت آپلود و سپس اكسترك نمايند
دوستان هنوز قابلیت خروجی موبایل خریداران اعمال نشده.
من چک کردم امکان خوبیه که آقای بایرام میتونه به اسکریپت اصلی اضافه کنه فقط یک مشکلی داره صفحه دوم به بعد خروجی تکرار همون صفحه اول هستش که باید دید مشکل از کجاست.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
f2u.ir
سلام.بعد از مشکلاتی که تو پلاگین sms پیش اومد (صفحات اول همین تاپیک رو بخونید) نمی خواستم ماژول ها و کدهایی که دارم و می نویسم رو رایگان بدم ولی دیدم اینجوری در حق نویسنده این کد بی انصافی می شه که زحمت کشیده و این اسکریپت رو رایگان دراختیار بچه ها گذاشته.
حالا فردا یکی دیگه میاد و این رو به اسم خودش میده بیرون و کلی هم از ملت پول می گیره.
این کد میاد و آدرس ایمیل خریداران رو به صورت صفحه بندی شده نمایش میده که تعداد تو هر صفحه رو از قسمت تنظیمات می تونید تغییر بدید.
این فایل ها رو تو قسمت ادمین اکسترکت کنید.
اینم بگم که هنوز کاملش نکردم، پس دوستانی که مشکل دارن حتما بهم بگن.
نکات مهم:
1- از فایل هاتون پشتیبان بگیرین. (بعد نگین نگفتی)
2- آین با نسخه 1.55 کار می کنه.موفق باشید.
جناب تکمیلش نمیکنید؟
-
سلام.
یه مقدار سرم به خاطر یه پروژه جدید شلوغ شده.
انشالله به زودی این رو به همراه خروجی شماره موبایل خریداران آماده می کنم.
ضمنا اون مشکل تکرار تو صفحه دوم به بعد رو هم بررسی می کنم.
موفق باشید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezabest
ماژول سالمه احمدآقا؟
مثل ماژول قبلی بانک ملت نیست که باگ داشت؟
آقای بایرام هنوز این جدیده رو داخل سایتشون نزاشتن؟
ماژول کاملا سالمه و مث ساعت کار میکنه . باگ هم نداره خیالت راحت .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamedwolf
دوستان کسی مازور فرستنده نداره اخه مال خودش خرابه
تایید میشه این ماژول مشکل داره و کارت را نشان نمیدهد
و یک مشکل دیگه که داره برای مبالغ کم کار نمیکنه مثلا بنده خواستم یک اکانت تست بسازم که ماژول را چک کنم مبلغ را زدم 250 ریال + 3750 ریال کارمزد که بشود 4000 ریال ولی وقتی وارد بانک شد قیمت را زد 24000 ریال لطفا دوست عزیزمون که این ماژول را نوشتند بررسی کنند
-
دوستان لطفا این ماژول فرستنده رو واسه من تست کنید ، من قبلا از این ماژول استفاده میکردم سالم سالم بود اما الان به اکانت فرستنده دسترسی ندارم که بخوام تست کنم ، لطفا تست کنید و نتیجه رو همینجا بگید ، با تشکر
دانلود ماژول فرستنده
-
سلام
بعضا، پرداخت کامل انجام میشه ولی هیچ کارتی برای فرد تخصیص داده نمیشه و باید به صورت دستی کارت رو تحویل بدیم.
دلیل این موضوع چیه ؟
بعضی اوقات هم کارت توی سیستم برای کاربر رزرو میشه ولی نه اس ام اس میشه و نه ایمیل!
××× کسی از دوستان میتونه برای تغییر نوبت درگاه های پرداخت راهنمایی کنه ؟
-
دوستان قسمت اخبار که گوشه سمت راست صفحه مدیریت قرار داره به سایت اصلی آقای بایرام "فریر" وابسته است و اگه مشکلی برای سایتشون پیش بیاد این قسمت باعث میشه صفحه مدیریت با تاخیر و کند بالا بیاد و خود اون قسمت هم نشون داده نشه.
این اتفاق چند ساعت پیش که سایت ایشون از دسترس خارج شده بود تکرار شد.
چطور میشه قسمت اخبار رو حذف کرد؟
البته صد در صد خود جناب بایرام هم اجازه میدن چون یه جور مشکل امنیتی هم داره که اگه کسی به سایت ایشون دسترسی داشته باشه بوجود میاد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Benygh
سلام
بعضا، پرداخت کامل انجام میشه ولی هیچ کارتی برای فرد تخصیص داده نمیشه و باید به صورت دستی کارت رو تحویل بدیم.
دلیل این موضوع چیه ؟
بعضی اوقات هم کارت توی سیستم برای کاربر رزرو میشه ولی نه اس ام اس میشه و نه ایمیل!
درسته تایید میشه.این مشکل معمولا از هر 30درخواست یکبار اتفاق میافته که علتش نامشخصه
البته امکانش هست بخاطر خرید همزمان یک محصول یکسان توسط دونفر باشه یا خرید همزمان با دو مرورگر متفاوت
احتمالا خود آقای بایرام دلیل اصلیشو میدونن که درخواست میشه لطفا نحوه رفع مشکل رو توضیح بدن.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Benygh
سلام
دلیل این موضوع چیه ؟
××× کسی از دوستان میتونه برای تغییر نوبت درگاه های پرداخت راهنمایی کنه ؟
مورد اول رو اگر تنظیمات رو کامل انجام داده باشید نباید مشکلی باشه
مورد دوم هم یکم بیشتر توضیح بدید متوجه نشدم
-
با سلام
سیستم پرداخت آنلاین سایت فرستنده دات کام برای پرداخت های آنلاین شتابی از پنج شنبه دچار یک سری تغییرات می شود، و سایت هایی از اسکریپت قبلی بانک سامان یا ملی برای مستقیم کردن درگاه شتابی خود توسط freer استفاده می کنند بطور کامل از کار خواهد افتاد، لذا حتما باید از سایت ferestandeapi.com و با استفاده از یک کد api سایت های خود را بروزرسانی نمایند، یعنی پلاگین جدید را تهیه کنند، این پلاگین بزودی بر روی سایت Virtual Freer هم قرار خواهد گرفت.
این پلاگین از اول توسط اینجانب نوشته شده بود و اکنون نسخه س سازگار با سیستم جدید سایت ferestandeapi.com را در اینجا لینک می کنم:
پرشین گیگ - دانلود - ferestande-freer.zip
1- پلاگین های قبلی را در صورت وجود از سیستم کامل اول غیر فعال کرده و سپس پاک کنید.
2- فایل های ferestande_saman.php و ferestande_melli.php را در داخل فولدر plugins آپلود کنید
3- فایل request_ferestande.php را در داخل فولدر include آپلود کنید (اگر قبلا چنین فایل هایی بر روی سرور وجود داشت، replace کنید.)
4- از داخل محیط ادمین ماژول های جدید را نصب کنید و کد api خود را وارد کنید.
برای گرفتن کد api از سایت ferestandeapi.com اقدام کنید.
-
با سلام
سیستم پرداخت آنلاین سایت فرستنده دات کام برای پرداخت های آنلاین شتابی از پنج شنبه دچار یک سری تغییرات می شود، و سایت هایی از اسکریپت قبلی بانک سامان یا ملی برای مستقیم کردن درگاه شتابی خود توسط freer استفاده می کنند بطور کامل از کار خواهد افتاد، لذا حتما باید از سایت ferestandeapi.com و با استفاده از یک کد api سایت های خود را بروزرسانی نمایند، یعنی پلاگین جدید را تهیه کنند، این پلاگین بزودی بر روی سایت Virtual Freer هم قرار خواهد گرفت.
این پلاگین از اول توسط اینجانب نوشته شده بود و اکنون نسخه س سازگار با سیستم جدید سایت ferestandeapi.com را در اینجا لینک می کنم:
1- پلاگین های قبلی را در صورت وجود از سیستم کامل اول غیر فعال کرده و سپس پاک کنید.
2- فایل های ferestande_saman.php و ferestande_melli.php را در داخل فولدر plugins آپلود کنید
3- فایل request_ferestande.php را در داخل فولدر include آپلود کنید (اگر قبلا چنین فایل هایی بر روی سرور وجود داشت، replace کنید.)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pcmehrdad
با سلام
سیستم پرداخت آنلاین سایت فرستنده دات کام برای پرداخت های آنلاین شتابی از پنج شنبه دچار یک سری تغییرات می شود، و سایت هایی از اسکریپت قبلی بانک سامان یا ملی برای مستقیم کردن درگاه شتابی خود توسط freer استفاده می کنند بطور کامل از کار خواهد افتاد، لذا حتما باید از سایت ferestandeapi.com و با استفاده از یک کد api سایت های خود را بروزرسانی نمایند، یعنی پلاگین جدید را تهیه کنند، این پلاگین بزودی بر روی سایت
Virtual Freer هم قرار خواهد گرفت.
سلام من این پلاگین دانلود و نصبش کردم ولی جواب نمیده کد api از سایت فرستنده گرفتم و گذاشتم ولی میزنه
در اتصال به درگاه فرستنده مشکلی به وجود آمد٬ لطفا از درگاه سایر بانکها استفاده نمایید.
-
اینکه مستقیم نیست بازم نام و نام خانوادگی میخواد :| اسم و فایمی طرف چه به دردشون میخوره؟؟ اگه به رسیدگی هست خوب شناسه پرداخت واسه کی گذاشتن؟
-
کار نمیکنه که فعلا حالا واسه شما کار میکنه
-
در جواب دوستان:
بانک ملی فعلا کار نمی کنه و از طرف خود فرستنده بسته شده است.
برای بانک سامان کامل جواب میده، هرکی مشکلی داره یک پ.خ بفرسته مشخصات هاستشو تا براش درست کنیم.
-
راجع به اسم و فامیلی هم باید بگم که خود سیستم فرستنده اجباری کرده که نام و نام خانوادگی رو برای پیگیری و .... حتما وارد کنند، در ضمن می تونید به کاربر بگید که الکی وارد کنند.
-
خوب میشه با یک کد رندوم نام و نام خانوادگی زد این چه کاریه :| خودتون فکر کنین برای پیگیری اسم مهم هست یا شماره تراکنش؟
-
والا اگه دست من بود مطمئن باشید که اسم و فامیل رو نمی خواستم بگیرم، ولی جزو قوانین فرستنده دات کام هست! نمیشه کاری کرد، کسی هم که رندوم استفاده می کنه چک می کنند اگه مشکلی داشته باشه می بندندش، یا باهاش تسویه نمی کنند.
-
-
طبق قانون و قرار دادی که فرستنده ارائه داده جایی ذکر نشده نام و نام خانوادگی اجباری هست :68:
در صورتي که ميخواهيد ناشناس خريد کنيد، ميتوانيد اطلاعات نامعتبر وارد کنيد.
یعنی راه دور زدن هم بالا نوشته عجب!!!
-
باسلام
من قبلا از فرستنده استفاده میکردم
اما الان خیلی جالب کرده کاراشو
بابت گرفتن درگاه 50 هزار تومن پول
بابت هر تراکنش بانک 375 تومن
بابت هر 200 تراکنش از کد ای پی آی 5 هزار تومن پول
بابت هر وصول پول 2.5% پول
دوستان چپزی براتون میمونه ؟؟؟
-
375 تومن بانک سامان میگیره نه فرستنده شما میتونین از بانک سامام هم پرس و جو کنین
درگاه 50 تومان یکبار هست و کارمزد 2.5 درصدی که میتونین در مورد کارمز هم باهاشون کنار بیاین
فقط این جالبه اسم و فامیلی که میدونن الکی هست برای چی میخوان؟ برای پیگیری شماره پیگیری تراکنش پس به چه درد میخوره؟ نکنه اسم انسانها خاص شده و هرکی یه اسم مشخصی داره؟
-
فکر کنم سر این چیزا بانک بهشون گیر میده که این شماره تراکنش رو با چه اسمی خرید کردند!
شایدااا!
نمی دونم ولی هرکی می خواد بهتره به خوشون زنگ بزنه بپرسه!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Pars98
مورد اول رو اگر تنظیمات رو کامل انجام داده باشید نباید مشکلی باشه
مورد دوم هم یکم بیشتر توضیح بدید متوجه نشدم
سلام
مشکلی در تنظیمات نیست، میبینید که در پست قبل شما هم دوستان چنین تجربه ای رو داشتند و بیان کردند.
مورد دوم :
وقتی یک نفر پرداخت رو میزنه سیستم یک کارت رو برای مشتری رزرو میکنه و بعد از پرداخت موفق اون رو ایمیل و پیامک میکنه. ولی بعضی اوقات حتی بعد از پرداخت کامل شده ایمیل و پیامک ارسال نمیشه و مشتری باید از طریق پشتیبانی اقدام به دریافت کالای خودش کنه
در مشکل اولی که توضیح دادم، اصلا هیچ کارتی رزرو نمیشه، چند بار امتحان کردم و فکر میکنم نتیجه ای که گرفتم درست باشه، وقتی یک نفر دکمه پرداخت رو چندین بار پشت سر هم میزنه این اتفاق میفته.
در مورد اینکه چند نفر همزمان خرید رو انجام بدن چنین چیزی ممکن نیست چرا که سیستم طبق شماره و ایمیل رزروی ها رو جدا میکنه و عملا برای هر کاربر یک Session چند دقیقه ای ایجاد میکنه تا کارت برای اون رزر بمونه.
ممنون میشم آقا بایرام بیان و توضیح بدن.
در مورد تغییر مکان ماژول ها کسی چیزی میدونه ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vistaperes
375 تومن بانک سامان میگیره نه فرستنده شما میتونین از بانک سامام هم پرس و جو کنین
درگاه 50 تومان یکبار هست و کارمزد 2.5 درصدی که میتونین در مورد کارمز هم باهاشون کنار بیاین
فقط این جالبه اسم و فامیلی که میدونن الکی هست برای چی میخوان؟ برای پیگیری شماره پیگیری تراکنش پس به چه درد میخوره؟ نکنه اسم انسانها خاص شده و هرکی یه اسم مشخصی داره؟
دوست عزیز شما ترفداری میکنی ؟
من چند سال درگاه دارم برای کسی تمدید میکنم
375 هم نگفتم کی میگیره منظور من در سوال آخرم بود نیازی نبود 2 جمله اولو بگی در متن پاسخ
-
فکر کنم در برای محصول 50.000 تومان 400 تومن کسری چیزی نباشه پس میمونه
فرستنده یکی از قدیمی ها هست و اعتباری که داره هزینه ی معقولانه ای هست
مثل هاستینگ یه جا 100 تم تومنی هست یه جا دیگه 500.000 تومان فقط به خاطر اعتبار و امنیت ;) کاربرای دیگه میتونین از درگاه های سایت های دیگه استفاده کنند کسی نگفت بیان فرستنده ;)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vistaperes
فکر کنم در برای محصول 50.000 تومان 400 تومن کسری چیزی نباشه پس میمونه
فرستنده یکی از قدیمی ها هست و اعتباری که داره هزینه ی معقولانه ای هست
مثل هاستینگ یه جا 100 تم تومنی هست یه جا دیگه 500.000 تومان فقط به خاطر اعتبار و امنیت ;) کاربرای دیگه میتونین از درگاه های سایت های دیگه استفاده کنند کسی نگفت بیان فرستنده ;)
نه کلا شما میخای ترفداری کنی
من نه خوبی گفتم نه بدی جالبه به یو بر میخوره حرف من کاملا واضاح بود
سوال آخر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mariean
باسلام
من قبلا از فرستنده استفاده میکردم
اما الان خیلی جالب کرده کاراشو
بابت گرفتن درگاه 50 هزار تومن پول
بابت هر تراکنش بانک 375 تومن
بابت هر 200 تراکنش از کد ای پی آی 5 هزار تومن پول
بابت هر وصول پول 2.5% پول
دوستان چپزی براتون میمونه ؟؟؟
....................
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pcmehrdad
با سلام
سیستم پرداخت آنلاین سایت فرستنده دات کام برای پرداخت های آنلاین شتابی از پنج شنبه دچار یک سری تغییرات می شود، و سایت هایی از اسکریپت قبلی بانک سامان یا ملی برای مستقیم کردن درگاه شتابی خود توسط freer استفاده می کنند بطور کامل از کار خواهد افتاد، لذا حتما باید از سایت ferestandeapi.com و با استفاده از یک کد api سایت های خود را بروزرسانی نمایند، یعنی پلاگین جدید را تهیه کنند، این پلاگین بزودی بر روی سایت
Virtual Freer هم قرار خواهد گرفت.
پس چرا قطع نشد؟!
-
سلام
قالب جدید این اسکریپت رو کسی داره واسه دانلود بذاره ؟
منظورم این سایت های چیلتر فروش هستن که جدیدا یه سری قالب باحال گذاشتن
از اینا کسی داره اینجا بذاره استفاده کنیم ؟
نمنونه :
http://dc-sharj.tk/
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
verizon.net
سلام
نمنونه :
با اضافه کردن اسلایدر زیبایی قالب بیشتر شده ولی قالب استاندارد نیست و لبه های کادر بیرون زدگی داره
-
ببینید این نه حالا
باز هم نمونه هایی بهتر هستند خیلی از این بهتر
من خودم واسه دوستان چند مدل دیگه اما قدیمی طراحی کردم ولی اینا باحا تر شدن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
verizon.net
سلام
نمنونه :
www.shop.portfa.tk
حالا اون یکی سایت یکم تغییرش داده که شلوغش کرده ولی در کل کاری نداره من می تونم مثل همون رو اوکی کنم.