سلام
توی سایت تیکت دادم لطفا بررسی کنید
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
توی سایت تیکت دادم لطفا بررسی کنید
ضعف امنیتی که هکر میاد سایتش رو در اختیار میگیره و هر چرندی که دوست داره ایمیل میزنه به کاربراش
پشتیبانی هم که فسیل 0
ما که 2 تا سرویس گرفتیم توی 18 روز یا قطع بود یا مشکل داشت بدشم که کلن بستنش
الان چند وقته با شرکت دیگه کار میکنم یک بار به مشکل نخوردم کیفیت کارشون خیلی بالا هست!
کار ندارم تموم شده رفته اینارو هم روی هیچ قصدی نگفتم ! چرا دیگه فحش میل میکنین ؟!
یوزر بنده رو پاک کنین سایتتون هک یا هر چیز دیگه میشه بد و بیراه که لایق خودشون هست رو میل نکنن !
یعنی موندم ملت با چه اعتماد به نفسی میان سرویس میفرشن بدون داشتن حتی سواد پایه !
ادعاشونم که ...........................
ظاهرا همکارمون سایتشون هک شده و دشنام یا هرچی که ارسال شده عمدی نبوده
لطفا دوستان تحمل کنند خودشون بیان جوابگو بشن چون فعلا بن هستند.
با سلام
من خودم اولین نفری بودم که داخل همین تایپینگ خبر هک شدن رو دادم و شاکی شدم و ...
در مورد قطع بودن سرویس من هم مثل بقیه دوستان مشکل داشتم
دیروز سرور من رو فعال کردن تا الان هم مشکلی نداشتم
البته به نظر می رسد نکته حرفه ای نبودن ایشون درست باشه
ولی با یکمی صبر فکر کنم کار دیگر دوستان رو هم راه بندازن و مدتی که فعال نبودن رو جبران می کنند
البته نمیدونم چرا بن شدن ؟؟
از مدیرانی که ایشون را بن کردن درخواست می کنم دلیل بن شدن ایشون رو همینجا بگن تا کاربرهایی مثل ما در جریان قرار بگیرن
با تشکر
من چندین ماه قبل از این آقا سرویس گرفتم
تو هر ۴۸ ساعت ۱۲ ساعت قطعی داشتیم
یک بار هم که ۱۰۰ گیگ اطلاعات ما رو پروندن و گفتن ببخشید همین :71:
چندین بار تو این تاپیک سر زدم گفتم این بار حتما موفق میشن و خوب کار میکنن که باز هم انگار ....
اين متني هست كه ايشون تو سايتشون بعد از بازگرداني بك آپ سايت نوشتن.نقل قول:
صفحه اصلی پورتال > اطلاعیه ها > هک شدن سایت(خواهشا مطالعه شود)
هک شدن سایت(خواهشا مطالعه شود)
2013/02/09 22:47
با سلام
همانطور که حتما در جریان هستید در ۲ روز اخیر موقع وارد شدن سایت با پیام هک شدن سایت و ایمیلی نیز بر همین مبنا به یوزر ها ارسال شده بود.. قضیه از این قرار است هفته پیش به دلیل اینکه مسول هاستینگ ما دچار بیماری بوده و قادر به پشتیبانی نبود برای همین متوسل به یکی از همکاران قابل اعتماد(که واقعا جواب اعتماد ما رو هم داد) پسورد روت رو دادیم و ما این شخص رو چندین ماه بود میشناختیم.. ولی این شخص با دیدن این که تعداد یوزر هامون روزانه در حال افزایش است نتونست دوام بیاره و شل در هاست اپلود کرد و اسم خود را هکر گذاشته در حالی که به طور ۱۰۰٪ از اعتماد ما سو استفاده کرد.وکیل شرکت به طور قانونی پیگیر قضیه است.
متاسفانه جوی به وجود اومده که دیگه به دو چشم خود نیز نمیشه اعتماد کرد...درست نیست ولی بنده نام وبسایت این شخص رو نیز میگم تا یوزر ها بهتر این به اصطلاح هاستینگ رو بشناسند. سایت: marivanhost.ir
یاهو ایدی: hamidbalkon
همیشه گفته و خواهم گفت.... به امید روز های بهتر!
در مورد سرويس هاي ايشون هم من بقيه رو نمي دونم اما من يه وي پي اس ٥١٢ از كولوكراسينگ آمريكا از ايشون دارم و بعد از ٢٥ روز تنها قطعي اي كه داشتم يه قطعي ٤ ساعته بود،در بقيه موارد از جمله سي پي يو و سرعت هارد و پورت شبكه كاملا عالي هست.تست سرعت هم من هر روزه انجام ميدم و با IDM از Cachefly دانلود مي كنم ميانگين سرعت دانلود ٣٠ مگابايت بر ثانيه هست و تا ٦٠ مگابايت هم ميره در ساعات كم مصرف.
سرویس منم دوباره وصل شده
فکر میکنم سرویس های آمریکاشون کیفیت بهتری دارن
چون برای منم که آلمانه قطعی نسبتا زیادی داشته
داداش جوجه رو آخر پاییز میشمرن 100% به مشکل بر میخوری .
سطح علمیشون و دیتا سنتر هایی که خریداری میکنن بسیار ضعیف و ...
زمانی هم که ملت شاکی میشن تیکت میزنی قطع ست جواب میده هست که هست صبر کن وصل بشه ؟!!
دیگه آخرشم میکن ایبوز داده سرور و کلن دان میکنن سرورتونو دقیقا سیر تکامل همینه .
توصیه من به شما ها بکاپ بگیریدددددددددددددددددددد ددددد
از یه جای دیگه من 8 تا سرور و 4 تا هاست گرفتم خدا شاهده 2 ثانیه مشکل نداشته .