مدیران این تاپیک رو قفل کنند تا وقتی یکی از بچه ها گرفت !
نمایش نسخه قابل چاپ
مدیران این تاپیک رو قفل کنند تا وقتی یکی از بچه ها گرفت !
آخرين خبر
قضيه شركت و .......... تصديق ميشه پسر خاله ام در مشهد در كمتر از 5 دقيقه پيش آنجا را ترك و خبر داده كه مسائل كه بهش گفتم نگاه كنه (كادر و تحصيلات و كلا شركت ) همه حقيقت داره
البته از آقاي بابايي هم چند تا سوال كرده كه بنده خدا پسر خالم را سنگ روي يخ كرده !!!!
ولي اي ول حال كردم خودم از همان اول مشتريتون هستم و پول ميدم
آقا ناصر ! شنیدی که میگن کور به کور میگه تو چشات گرد و خاک میره دقیقاً مصداق شماست !
یک پنل هاست تست بدن دوستمون مشکلات حله ! ظرف 2 دقیقه امنیت سرور معلوم میشه ! اگه سرور سوخت که به درد نمیخوره اگه نسوخت خوبه !
من که خودم تایید نمیدم تا نبینم !
عزيزم ايشان ضمن مزاحمت براي ما ، از من سوال ميكنه سرورهايي را كه ميخواهيد بدهيد مشخصاتش چيه ؟؟؟؟؟؟ من هم با كمال احترام به ايشان گفتم كه به اين تالار مراجعه كنند و باز هم اگر مشكلي بود در همين جا مطرح كنند
ما به دوستان گفتيم پيام خصوصي ندهند نه تنها درست نشد كه از صبح تا حالا 6 نفر مراجعه حضوري داشتند كه اگر ما vps بخواهيم بايد چه كار كنيم و يا آمده ايم كه شركتتان را ببينيم .....
البته من نبايد آدرس شركت را ميگزاشتم ، خوب شد تلفن يا ايميل را نگزاشتم و گرنه ...........:102::100:
فکر کنم دوستان متوجه شدن و در عوض نمی گن نفهمیدم
اینطور که مشخصه ، شده تنها حدف جلب توجه هست
بنده هم نه میزبانی هاست دارم ونه مخالف این کار بودم
اگر هم افراد اگاه و با سابقه بیشتر در این تاپیک به شماره 2 مراجعه بکنند متوجه می شوند که من هم خودم در خواست داده بودم
بهتره یکم ارزش خودتون رو ببرید بالا و کاری نکنید با همه شما بازی بشه
در اخر هم جلوتون یه وی پی اس بندازن
یکم به قدرتی شما کاربران دارید فکر بکنید
یک شبه می تونید یکی رو بهترین و یک شبه می تونید یکی رو بدترین بکنید
نگذارید باهاتون بازی بشه و اون ارزشی که دارید رو بمسخره بگیرند
اگر قرار هست وی پی اس داده بشه بهتره در 4 چوب یک سری قوانین باشه ، ان هم از پیش مشخص شده
منم ميخواهم چند جا تبليغت رو هم كردم اگه بدي چند جا ديگه هم تبليغ ميكنم برات
عزيزم من چند بار هم اعلان كردم كه سر تاريخ مقرر واگزار ميكنم بعد ميتواني از دوستان تمامي سوالات را بپرسي
اما اين كاري كه شما گفتيد را دوستان انجام دادند و پس از نصب چند اسكريپ و نرم افزار از سه تيم هك و امنيتي در ايران روسيه و آلمان درخواست كردند كه آنها را چك كنند كه آنها تا الان مشكلي پيدا نكردند
جناب علی بابا با توجه به این قوانین شما مجرم هستید
http://www.webhostingtalk.ir/f54/%D8...8C%D9%85-6195/
بند ه قسمت 1 و 8
شنیدن کی بود مانند دیدن ؟
من یه وارز میخوام .
اینم ایمیلم
mehdi.love2008@gmail.com