سلام
این رو میدونم دوست عزیز
از نظر تحریم و اینطور مسائل مشکلی پیش نمیاد؟
نمایش نسخه قابل چاپ
من خودم یه بار با آقا محسن در این مورد صحبت کردم گفت تا الان که مشکلی نداشتن من هم یه بار از خودشون مستقیم خریدم باز گیر ندادن
اما تنها مشکلش اینه که پشتیبانی شون یکم ضعیف عمل می کرد اما من همون مشکل برای یکی از سرور هام که از آقا محسن گرفته بودم پیش اومد به آقا محسن اطلاع دادم و خیلی سریع پیگیری کردند.فکر کنم جواب رسیلر ها رو زودتر می دن
البته خرید مستقیم ریسک خودش رو داره.ولی در صورت تمایل برای تمدید 6 ماهه یا یکساله سرویس ما می تونیم در این زمینه کمک کنیم ولی برای ماهانه خیر.
سلام
این مشکل مقطعیه یا برای همیشه به مشکل خوردید؟
درسته
اخه سرویس ها و پشتیبانی شما همیشه عالی بود حیف شد که ماهیانه نمیشه خرید کرد
با این حال باز هم فکر میکنم ارزشش رو داره که 6 ماهه یا 1 ساله سرویس گرفت
ممنونم از توضیحتون
سلام
متاسفانه من هنوز کنترل پنل دایرکت ادمین رو روی این سرویس نتونستم بگیرم. علیرغم اینکه قبلا گفته میشد داده میشه. نمی دونم بقیه دوستان هم که این سرویس رو گرفتن این مشکل رو داشتن یا نه؟
سلام دوست عزیز، تو پست اول گفته شده کنترل پنل کلوکسو اگه بخواید به رایگان نصب میشه. برای دایرکت ادمین تنها لایسنس داده میشه و وظیفه نصبش به عهده خودتونه احتمالا. من که به همون کلوکسو قانع بودم دیگه دایرکت ادمین نصب نکردم.
فقط جناب آقای باستانی من چند روزه سرورم suspend شده، تیکت کردم، اگه علت suspend شدن رو بگید و بفرمایید که کی سرورم درست میشه ممنون میشم.
من واسه سایت های شخصی خودم از ایشون یکی گرفتم ولی پشتیبانی نمیدن ایشون
مثلا من الان 3 روزه تیکت زدم هنوز جوابی دریافت نکردم لطفا توضیح دهید البته توضیح صحیح
بعد شما از چه رویی میگین من کلوکسو نصب کردم در حالی که این سرور رو من رها کرده ام لطفا توضحات خود را ارایه کنید