پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی ارزان | 50 درصد تخفیف دائمی | رم 1 گیگ 15 هزار تومان | رم 2 گیگ 25 هزار تومان | ابرسرور
سلام
منم میخوام از شما خرید کنم
ولی قبلش میخوام یه سوال بپرسم
تضمینی وجود داره که مثلا من امروز از شما سرور خریدم فردا سرور خاموش نباشه؟
مثلا از امریکا سرور میفروشید چند روز بعد که احتمالش خیلی زیاده بیاد و ایران تحریم کنه و همه سرور هارو هم خاموش کنه
برای این موارد راه حلی دارید؟
چون از ابری دی خریدم که از کاربران قدیمی بودند ولی اصلا راضی نیستم و 3 روز هست سرور امریکا من خاموش هست و میگن درست میشه معلوم نیست کی شاید 2 روز شاید 7 روز شاید 1 ماه ... بعد حل بشه
برای این موارد پیش بینی نشده راه حلی دارید تا وبمسر بیچاره به چکنم چه کنم نیفته؟
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی ارزان | 50 درصد تخفیف دائمی | رم 1 گیگ 15 هزار تومان | رم 2 گیگ 25 هزار تومان | ابرسرور
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
svb93
سلام
مثلا از امریکا سرور میفروشید چند روز بعد که احتمالش خیلی زیاده بیاد و ایران تحریم کنه و همه سرور هارو هم خاموش کنه
چون از ابری دی خریدم که از کاربران قدیمی بودند ولی اصلا راضی نیستم و 3 روز هست سرور امریکا من خاموش هست و میگن درست میشه معلوم نیست کی شاید 2 روز شاید 7 روز شاید 1 ماه ... بعد حل بشه
برای این موارد پیش بینی نشده راه حلی دارید تا وبمسر بیچاره به چکنم چه کنم نیفته؟
درود
بنده در راطه با سایر همکاران و سیستم کاریشون نمیتونم نظری بدم ولی بهتون پیشنهاد میدم از هرجا میخواید تهیه کنید دنبال سابقه کاریشون باشید.
تاپیک های فروش ما در این انجمن از چندین سال قبل وجود داره و با کمی تحقیق متوجه سیستم کاری ما خواهید شد.
ضمن اینکه سرورهای ما در دیتاسنتر کولوکراسینگ مدتهاست کولو هست و اگر مشکلی داشت صد در صد مشتریان ما شاکی میشدند ، تا حایی که تونستیم در این سالها هوای مشتریانمونو داشتیم و راضی به اذیت شدنشون نبودیم.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi0000
سلام. رم 1 گیگ موجود دارید؟ چه قیمتی؟
درود
از امریکا موجود است.
ماهیانه 35 هزار تومان | کد تخفیف us1
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
svb93
سلام
ایشون صد درصد تضمین میشن. من ۵-۶ ساله از خدماتشون برای سرورهای آمریکا استفاده میکنم. خاموشی سرور خیلی ناچیزه.
- - - Updated - - -
چرا قیمتهایی که اینجا ارایه کردین با قیمتهای مندرج در سایت یکی نیست؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
libertad
ایشون صد درصد تضمین میشن. من ۵-۶ ساله از خدماتشون برای سرورهای آمریکا استفاده میکنم. خاموشی سرور خیلی ناچیزه.
- - - Updated - - -
چرا قیمتهایی که اینجا ارایه کردین با قیمتهای مندرج در سایت یکی نیست؟
درود
از اینکه میبینم از سرویس های ما راضی هستید بسیار خرسندم.
قیمت های اینجا افر است و با سایت متفاوت است.
ظرفیت سرورهای آلمان تکمیل است و موجودی صفر است.
از امریکا رم 1 گیگ 7 عدد قابل ارائه است.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
da6276
ظرفیت سرورهای آلمان تکمیل است و موجودی صفر است.
از امریکا رم 1 گیگ 7 عدد قابل ارائه است.
سلام
آفر رم 2 موجود دارید ؟ چقدر هست؟
و همینطور رم 512 ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
djmojtaba
رم 512 هم ارایه میدید ؟
درود
رم 512 به دلیل عدم سود ارائه نمیدیم ، چه اینجا چه روی سایت...
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
omid_r
سلام
آفر رم 2 موجود دارید ؟ چقدر هست؟
و همینطور رم 512 ؟
درود
متاسفانه رم 2 گیگ ظرفیت سرورهامون تکمیل شده است و ارائه نمیدیم در حال حاضر ، فقط رم 1 گیگ امریکا 3 عدد موجود است.
رم 512 هم کلا ارائه نمیدیم.
2 عدد رم 2 گیگ المان قابل ارائه است.
از امریک رم 1 گیگ 5 عدد موجود است.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi0000
سلام
یک سفارش ثبت کردم
منتظر تحویلم
درود
سفارش شما اماده شد و تیکت کردیم ، مشکلی داشتید در خدمت هستیم.