سلام
خسته نباشید
ببخشید دو تا سوال داشتم.
یکی اینکه شما شماره تماس ندارید؟
پشتیبانی فقط از طریق ایمیل و اس ام اس هست؟؟؟
مورد دوم اینکه فرق بین
کنترل پنل ریبوت ، ریستارت ، Reload
ببخشید این سوال دومم یه کم مبتدیانه هست
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
خسته نباشید
ببخشید دو تا سوال داشتم.
یکی اینکه شما شماره تماس ندارید؟
پشتیبانی فقط از طریق ایمیل و اس ام اس هست؟؟؟
مورد دوم اینکه فرق بین
کنترل پنل ریبوت ، ریستارت ، Reload
ببخشید این سوال دومم یه کم مبتدیانه هست
آیا شما هنوز هم فروش دارین؟
:106:
---------- Post added at 03:05 PM ---------- Previous post was at 03:04 PM ----------
لطفا اگه فروش دارین لیست قیمت جدید و بدین . :54:
عالیه
کسی نیست جواب ما رو بده؟
8-|
---------- Post added at 04:25 PM ---------- Previous post was at 04:22 PM ----------
قیمت های فروش همون قیمت های پست اوله یا تغییر کرده؟ و آیا هنوز این شرکت فروش داره؟
L-)
سلام دوست من بهتر نیست به بخش پشتیبانی سایت تیکت بزنین فکر کنم زودتر به نتیجه برسید
سلام
ببخشید من یه سوال داشتم
عکسی که گرفته بودن و به دلیل زیاد بودن تاپیک ها نمیتونم پیدا کنم
نشون دهنده ی سرعت 12 مگ بر ثانیه بود؟
یعنی 120 مگ؟
با سلام خدمت تمامی دوستان ه گرامی ..
من امروز سرویس ام رو تحویل گرفتم واقعا فوق العاده است سرعت دانلود و آپلود خیلی خیلی بالاست ...
به تموم دوستان پیشنهاد میکنم حتی اگر شده یک بار وی پی اس های شرکت نوین وی پی اس رو تست کنن مطمئن باشن مشتریه دائمی خواهند بود ...
از همه نظر چه پشتیبانی چه کیفیت و کمیت و قیمت و ... بهترین هاستینگی هست که باهاش دارم کار میکنم خیلی خوبه ...
فقط هدف از پست دادن تشکر از مدیران لایق نوین وی پی اس و پیشنهاد سرویس های این شرکت به تموم دوستان بود واقعا عالیه دستشون درد نکنه ...
به امید پیشرفتهای روز افزون نوین وی پی اس ...
با تشکر و موفق باشید ...
یا علی ...
:x
با این حساب منم به شما چند وقت دیگه می پیوندم
فقط یه سوال
پورت برای رپید لیچ تو سرورا باز هست؟
متشکر
آقایون سرویس بد نیست ولی مشکلی که دارن اینه
1. ساپورت ضعیف فقط تیکت ( بابا یک شماره ای | پشتیبانی آنلاینی )
2. زدن کنترل پنل ریبوت ، ریستارت ، Reload میدن که اصلا نمیدن ( حداقل بزن نمیدیم )
3. وقتی مثلا ویندوز هنگ میکنه به هر دلیلی ( ایمیل میدlم عزیزان لطفا سیستم ریستارت کنید )
ریستارت که نمیکنند میگن شما فلان کارو کردید دوباره باید ایمیل بدید اونم بازم بعد از 12 ساعت بگه باشه ریستارت میکنیم.(دیگه خودتون حدس بزنین دیگه)
ولی سرعت و کیفیت بد نیست