مشاهده لیست قیمت ها با تخفیف و بدون تخفیف
سرویس نمایندگی آفاق هاستینگ این امکان را به شما میدهد که با هزینه ای مناسب دامنه ثبت کنید
لایسنس SSL خرید کنید
سرویس های هاستینگ لینوکس و ویندوز ارایه کنید
تا
تجارتی موفق داشته باشید
=============================
شارژ حساب از طریق درگاه بانک سامان و پارسیان
شارژ حساب از طریق سیستم وب مانی webmoney
sales@afaghhosting.net
=============================
سلام
متاسفانه من جدیدا خیلی دیدم که بعضی از همکاران بسیار گرامی دامنه ها را با قیمت های ناعادلانه ثبت میکنند.
همچنین برای دریافت مستقیم نمایندگی بسیاری از کاربران و شرکت ها دچار مشکل هستند.
برای همین من تصمیم گرفتم که این امکان را در اختیار دوستان بزارم که برای خود از ریسلر کلوب نمایندگی داشته باشند و مستقل و با کمترین تعرفه ممکن فعالیت کنند.
اما چرا افاق هاستینگ ؟
ثبت دامنه برای نمایندگان با قیمت بسیار پایین اسلب 3
عدم وجود هرگونه برند یا علامتی از افاق هاستینگ در سرویس ها.
امکان ارایه طیف گسترده ای از امکانات و سرویس ها
شارژ پنل ها با کمترین هزینه ممکن
کنترل پنل مدریتی دامنه با آپتایم 99.99 درصد و امکان دسترسی در هر شرایطی (حتی قطعی سایت آفاق هاستینگ)
تذکرات:
به دلیل تقاضاهای اسپم زیاد کاربرانی که در ابتدا شارژی نداشته باشند سرویس ان ها فعال نخواهد شد. /
کاربران کاملا مستقل هستند تنها برای شارژ پنل خود از طریق ما اقدام میکنند /
امکان نقد کردن شارژ در هیچ زمانی نیست /
شارژ:
کاربران پس از سفارش میتوانند سرویس خود را به هر میزان شارژ کنند.پس از ثبت هر دامنه از حساب شما کسر و بقیه در حساب شما باقی میماند برای تراکنش های بعدی.
دوستان عزیز دقت کنید که هزینه دلار ما بر اساس نرخ حواله بانکی ما هست. ما وظیفه ای برای توجیه شما برای دریافت خدمات از سرویس های خود را نداریم به همین دلیل از مطرح کردن سوالات نامربوط خودداری کنید.
تا این لحظه بیش از 1000 دامنه توسط ما ثبت و چند ده نماینده فعال با ما کار میکنند که این خود اعتماد کاربران به سرویسهای ما هست.
مهمترین دلیل اعتماد فعالیت صادقانه بوده که سعی کردیم داشته باشیم و خواهیم داشت.دلار های حواله کاملا معتبر و از درگاه های معتبر حواله میشود به همین دلیل در اینده نگرانی بابت دامنه های خود نخواهید داشت
(در هنگام ثبت نام کلیه واحد های پولی را بر روی USD قرار دهید)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
بله فعال هست.
نامی از ما در هویز دامنه ها نیست
بله.شما میتوانید مستقل از ما فعالیت کنید
بله.حتی میتوانید پنل کاربران را به این صورت ایجاد کنید :
http://domainpanel.mydomain.com
ببینید بزارید صادقانه پاسخ بدهم.شما زیر مجموعه ما هستید.
اما در این مورد شما باید به ما اعتماد کنید.
همان طوری که سعی ما افزایش این اعتماد 2 طرفه هست.
اما بر اساس قوانین ما.ما به هیچ عنوان تا زماینکه اخطاری از سازمان های رمی بین المللی دریافت نکنیم کاری انجام نمیدهیم و اگر مشکلی ایجاد شود (که چند بار ایجاد شد) سعی در رفع مشکل ایجاد شده میکنیم.
من میتونم با اطلاعات غیر واقعی پنل شما را فعال کنم اما انتظار داریم در سیستم کاربری خود سایت ما با اطلاعات درست ثبت نام کنید.
همان طوری که همیشه هنگام فعال سازی پنل کاربران از نوشتن کد پستی و تلفن صحیح کاربران در هویز دامنه ها خودداری کردیم. (با توجه به درخواست کاربر)