انتخابات مجلس نزدیک است !
هزینه کنید در بیاید بارتون رو بستید و تا 7 نسل پس از شما در رفاه خواهند بود !
نمایش نسخه قابل چاپ
انتخابات مجلس نزدیک است !
هزینه کنید در بیاید بارتون رو بستید و تا 7 نسل پس از شما در رفاه خواهند بود !
[align=justify]به نظر من سرمایه گذاری در نیروگاه تولید پراکنده DG فعلا خیلی پر بازده و قطعا بهتر از سود سپرده و تقریبا تضمینی هست چون قرارداد خرید تضمینی برق با وزارت نیرو داره. من تو یزد سهام شرکت تک نیرو رو دارم که مالک نیروگاه گازی شهید زنبق و در حال احداث یک نیروگاه chp هست . مدیران شرکت با سابقه های صنعت برق استان هستند و سهامش پارسال 55درصد سود داده چون نیروگاه رو خیلی ارزون ازدولت خریدن. امسال هم نه اونقدر ولی به امید خدا سود خوبی میده خیلی ها که اوایل سهام رو خریدن الان با پول فروشش دارن خونه دار میشن یا میسازن (از جمله خودم). دیگه تو یزد مجوز ساخت نیروگاه DG رو نمیدن چون همه سرمایه دارا تو این زمینه سرمایه گذاری کردن و ظرفیت یزد دیگه تکمیله خودتون میتونید تحقیق کنید
[/align]اگه کسی مایل بود با من تماس بگیره.
دوستان این موضوع مربوط ب دو سال پیشه
فکر میکند جای بحث داره ؟
سرمایه گذاری همیشه جای بحث داره
سلام دوست عزیز
با 40 میلیون میتونید وارد کار هاستینگ به صورت حرفه ای بشید ؛ از جمله برید سرور بخرید در ایران کولو کنید سود سالانه سرور ایران بالای 100 درصد هست
برای مثال من برای کولو یک سرور دارم 250 میدم و اون سرور 5 میلیون برام در اومد با مشخصات زیر :
64 گیگ رم
4 ترابایت اس اس دی
2 سی پی یو زئون
و ....
با این مشخصات دیتاسنتر میده ماهی 1.5 میلیون تومان ولی من دارم میدم 750 به کاربرام که ماهی 500 سوده با این وضع و سالی 6 میلیون سود داره که میشه 120 درصد
اگر مشتریش رو داشته باشید بهترین کار اینه و توصیه میکنم
با تشکر انشاالله موفق باشید
عزیز با نظرش موافقم ، فست فودی خیلی درآمدش بالاست ،دو غدای الکی از رو خودت اسم مینویسی سرو میکنی ببین چطوری روزی میلیونی درآمد داری
اینم بگم اگر میخوای برسی به اون بالا بالاها ، من بچه خوزستانم ، زمین کشاورزی زیاد داریم ، کشت نمیکنیم همه هم بهترین گل هرچی بکاری سبز میشه توی جلگه خوزستان زندگی میکنم دزفول ، هر هکتار کم کم 200 میلیون پولشه ولی چون زیادن نمیکاریم فقط 10 هکتارو پدر بنده میکارن ، پیر مرده دیگه میخواد چیکار کنه
بیا اجازه کن یا با خودم شریک شو زمین از من ، پول از تو ی 30 هکتار چغندر قند بکاریم ، هر هکتار کم کم 100 تن میده ، هر کیلو هم پارسال 270 تومن بوده خودت حساب کن ببین بعد 8 ماه جقدر میمونه برات ولی باید مرد کار باشید و مواظبشون باشی ، اینم بگم شرکت باهات قرار داد میبنده و اینکه ضرر کنی وجود نداره ، چون اینجا شرکت قند هست و نیاز شدید داره به چغندر قند.
راستش من از کشاورزی خوشم نمیاد وگرنه میکردم26 سالمون شده هنوز پشت سیستم نشستیم ، سرور بازی کانفیگ میکنیم ، خدایا شکرت