من فکر میکنم کلا داره به webhostingtalk.ir توهین میشه این تاپیک جم بشه برای وجه هم انجمن هم کاربرا بهتر
نکته: وب مستری که عقل داشته باشه علاوه بر هاستینگ خودشم به فکر زحمتش هست
بدرود
نمایش نسخه قابل چاپ
بنده شاید بیش از 1-2 سال هست که از ایشون سرویس دارم
نسبت به قیمت بد نبود ولی این اواخر واقعا دیگه بی مسئولیت شدن
سرویس آریا دانلود که رو سروراشون بود که خودشون میدونن چه مقدار پرداختی داشتن هر ماه که خیلی راحت 300 گیگابایت از اطلاعات رو نابود کردند خیلی راحت تازه مقصر هم شدیم خود ما
دوباره یک سرویس دیگه به عنوان هاست دانلود خریداری شد بعد یه روز از خواب بلند شدیم دیدیم هاست ساسپند شده
حالا ما هی بگرد دنبال ایمیلی ، تیکتی که اخطار داده باشن ما نمیدونستیم که دیدیم خبری نیست تازه ما تیکت دادیم که چرا چطور؟ میگه فشار زیاد بود و همین باعث شد 2روز سایت بخوابه
حداقل برای بنده خیلی جالب بود که بدون هیچ اطلاعی یهو سرویس رو می بندن
بعدم هم که سرور مجازی خریداری شد و با گذشت 4 روز هنوز که هنوزه سرویسی که زده بودند نهایتا 24ساعت تحویل خواهد شد ، تحویل نشده و سایت ما 6روز هست که پایین هست
البته مشکل اصلی این هست که ایشون حتی زحمت نمیده تا بگه چه مدت طول می کشه سرویس تحویل بشه
2روز پیش هم با کلی بدبختی تو یاهوو پیداشون کردیم که گفتن 10روز به عنوان خسارت اضافه می کنیم و هاست دانلود هم باز می کنیم تا سرور تحویل بشه که اون هم با گذشت 2روز هنوز باز نکردن
بازدید سایت دقیقا 1/5 شده و این آقا میگه 10روز به عنوان خسارت اضافه می کنیم
امیدوارم روزی دیتا سنتر کل سرور های شما رو فرمت کنه و بعد بگه به عنوان خسارت 1ماه رایگان بهتون سرویس میدیم تا ایشون هم درک کنند زحمت دوستان بازیچه دست ایشون نیست که هی 10 روز 10روز اضافه سرویس بده تا جبران بشه
سرویس ایشون مناسب برای افرادی هست که کار مهمی ندارند
حرف های بالا هم فکر نکنم نیاز به مدرک داشته باشه
خودشون چون انسان دروغ گویی نیستند میان تایید می کنن
امیدوارم دوستان با اطلاع قبلی خرید کنند
موفق باشید
حرف های شما درست و متین هست
در مورد اریا دانلود باید بگم بهتون 48 ساعت قبلش بهتون سرور جایگزین داده شده بود و داشتید منتقل میکردید! ( و بعدش گفتید 300 گیگ منتقل نشده بهتون 10روز تایم خسارت دادم )
میدونم این اواخر مشکلات زیاد شده ولی من بی مسوولیت نشدم مشکلات زیاد شده! که دارم رفعش میکنم
در مورد هاست دانلود هم زمان خرید خودتون گفتید هیچ کار سختی قرار نیست انجام بشه و منم تاکید کردم گفتید نه کار سختی روش انجام نمیشه
ولی 3 شب پیش دانلود هاتون خیلی بالا بوده و باعث بالا رفتن لود سرور میشدید که مجبور به ساسپند شدیم
سرورتون هم امروز تحویل میدم خیالتون راحت باشه
هاست هم تا تحویل سرویس فعال شد
شایان جان هم من شما رو میشناسم هم شما من رو
درباره آریا دانلود خودتون میگید 48 ساعت
شما میتونید تو 48ساعت انتقال بدید دلیل نمیشه ما هم همچین توانایی داشته باشیم
بنده هنوز دارم جواب نظرات " لینک خراب هست " رو میدم شما میگید 10روز؟ 300 گیگ مگه ظرف 10روز جمع شده بود؟
در مورد مشکلات شما همونطور که تو تیکت گفتم شما هرچقدر مشکل داشته باشید ما هم مشکلات خودمون رو داریم
من اگر درک نمیکردم که شما مشکل دارید واقعا همون 2روز اول اونقدر با صبر و حوصله منتظر رفع مشکلاتتون می موندم؟
هاست دانلود هم هنوزم میگم فشاری روش نیست
کل سایت 500 ای پی در روز نداره و میانگین فایل ها شاید به 3مگ هم نرسه
کل پست های سایت هم 200 تاست
حالا یه شب یه فایلی که محبوب بوده زیاد دانلود شده شما باید بدون هیچ اطلاعی به بنده ببندید؟ درسته شما مسئول سرور هستید ولی بنده هم مسئول سایت هستم و من باید این مشکلات رو رفع کنم
سرویس هم شما قرار بود 2روز پیش فعال کنید که نکردید
امیدوارم سرور امروز تحویل بشه و مثل 2 دفعه قبل نباشه
صحبت ها هم به خاطر خودتون بود . که بتونید سرویستون رو بهتر کنید و در نهایت خودتون سود کنید
وگرنه بنده نه مشکلی با شما دارم و نه واقعا وقت دارم که بشینم مثل برخی دوستان با شما کل کل کنم و بخوام شمارو بد نام کنم
امیدوارم شما هم وضعیت ما رو درک کنید
آقای عسگرپور من تو این تاپیک با کسی دشمنی ندارم فقط بهتون یه پیشنهاد میدم :
شما موقعی که دیدید مشکلات هی دارن زیاد میشن میتونستید فعلا جلوی فروش رو بگیرید تا اوضاع بهتر بشه بعد از بهتر شدن اوضاع با قدرت شروع کنید!
صرفا این یک پیشنهاد بود!
فکر میکنم به اندازه کافی اینجا صحبت شد آقای عسگر پور هم قرار هست کاربران رو راضی کنند کسانی هم که راضی نمیشند میتونند برن شکایت کنند هر جا که مایلند اینجا دارالخلافه نیست در مورد موندن یا بن شدن دائم ایشون هم تصمیم گیری خواهد شد
تاپیک قفل
توی این تاپیک در صورتی که کسی ضرر و زیانی ندیده شرکت کنه و قصد بهم زدن جو تاپیک رو داشته باشه حساب کاربریش مسدود میشه بدون هیچ گذشتی،این تاپیک صرفا جهت بررسی مشکلات زیان دیده ها هست نه اظهار نظر سایرین! در مورد پست هائی که توشون الفاظ بدی به کار برده شده هم با کاربران خاطی برخورد شده و در صورتی که مجددا مشاهده بشه برخورد شدیدتری صورت میگیره، تاپیک صرفا برای برطرف شدن مشکل طرفین باز شده نه دعوا کل کل های بچه گانه.
موفق و خلاق باشید.