پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
FARID88
من از سه روز پیش سرویس 1 گیگ انگلیس سفارش دادم هنوز خبری نیست!
کی تحویل می دید؟
سلام
اولا سرویس رم ۱گیگ انگلیس اصلا فروش ندارم!!!
دوما از سایت پیگیر باشید اگر سفارشی دادید
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
آقا شایان مشکل ایمیل این سرور Redstation رو حل کن ، 1 هفتس مشتریا شاکین اصن نمیشه ایمیل فرستاد اینجوری پیش بره باید وی پی اس و عوض کنم
سلام
سرور 500 گیگ با رم 4 گیگ هم داری؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hrh
آقا شایان مشکل ایمیل این سرور Redstation رو حل کن ، 1 هفتس مشتریا شاکین اصن نمیشه ایمیل فرستاد اینجوری پیش بره باید وی پی اس و عوض کنم
سلام
اینجا ساپورت نیست دوست عزیز
از پشتیبانی سایت پیگیر باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
heshi
سلام
سرور 500 گیگ با رم 4 گیگ هم داری؟
سلام
ماهانه ۶۰ هزارتومان موجود دارم
سلام
سرور حدود ماهی 40 تومن چی تو چنته داری؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
heshi
سلام
سرور حدود ماهی 40 تومن چی تو چنته داری؟
با رم ۲گیگ و هارد ۴۰۰ گیگ میتونم ماهانه ۴۰ بدم
روی انگلیس با هارد دو ترابایت رم دو گیگ چند می تونید بدید ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
diges
روی انگلیس با هارد دو ترابایت رم دو گیگ چند می تونید بدید ؟
سلام
۲ترابایت روی یک هارد موجود ندارم
یکی از سرور های انگلیسم ۱۴ تا هارد داره روی اون میتونم به صورت ۱۰ تا هارد ۲۰۰ گیگ بدم
با رم ۲گیگ ماهانه ۱۴۰ هزارتومان
سلام
شرمنده که هی همش مزاحم میشم
میگم میشه روی این رم 2 گیگ ویندوز 2008 نصب کرد؟
قطعی و این چیزا نداره؟