پاسخ : فروش سرور های مجازی از دو دیتا سنتر بزرگ امریکا -colocrossing و المان- hetzner با قیمت استثنایی به مدت محدود + پشتیبانی تضمینی-کولو سرور
دوستان توجه داشته باشند برای خرید یا سوال میتونند در همین تاپیک و یا در سایت تیکت دهند ولی بهترین راه و سریع ترین راه پیشنهادی ای دی یاهو میباشد که اکثر اوقات همکاران اماده پاسخگویی به شما هستند.
در ضمن پهنای باند سرور های المان نیز اضافه گردید.
یا حق
پاسخ : فروش سرور های مجازی از دو دیتا سنتر بزرگ امریکا -colocrossing و المان- hetzner با قیمت استثنایی به مدت محدود + پشتیبانی تضمینی-کولو سرور
با سلام
سایت شما هک شده و اطلاعات ما در اختیار هکر قرار گرفته
الان یک ایمیل برای من اومده که اعلام هک شدن سرور شماست متن کاملش رو قرار میدم برای دوستان
و تایید می کنم که الان سایت ایشون هک شده
و متاسفانه تمامی اطلاعات ما و سرور ما روی هواست
Hacked By hamidelectronic
-------------------------------------------
وبسایت کولو وب هاست به دلیل ضعف امنیتی هک شد توسط
لطفا از یک جا که از امنیت بالا برخوردار هست سرویس تهیه کنید
------------------------------------------
لطفا سریع برسی کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behjati2010
با سلام
سایت شما...
------------------------------------------
لطفا سریع برسی کنید
عزیز هک نشده تقصیر ما بوده به یک شخص اعتماد کرده و پسورد روت را در اختیارش قرار دادیم..جهت کانفیگ و همون شخص (که اماتوری بیش نیست و کلمه هکر برای ایشون خیلی زیاده) از اعتماد ما سو استفاده کرده ...
به هر حال کوتاهی از ما بوده که به همچین شخصی اعتماد کردیم ولی به طور قانونی کاملا پیگیر قضیه هستیم..و به شدت با شخص مورد نظر برخورد خواهد شد..
سرور هاست تا ساعاتی دیگر در دسترس قرار خواهد بود....
به امید روزی که کسی از اعتماد دیگری سو استفاده نکند.
یا حق:x
سلام
من سرویس آمریکا لازم دارم !
سایتتون دان هستش !
چطوری میتونم سرویس تهیه کنم ؟!
هک شده؟؟؟
من میخواستم بگیرم اما انگار امنیتش کمه
اصلا چطوری باید اقدام به خرید کنیم؟
بله
سایت ایشون هک شده، و به تمام یوزر ها فحش ارسال شده از طرف کسی که هک کرده
واقعا جای افسوس داره، هم برای ایشون که امنیت کارش کمه هم بیشتر برای اون کسی که حتما رغیب ایشون هست و این کارو کرده
اون فحشام همه به خواهر مادر خودش برگرده
سلام دوست عزیز چرا پشتیبانی نمیکنی ؟ الان 2 روزه دارم تیکت میزنم آف میزارم رسیدگی نمیکنی الانم که سایتت هک شده :)
سلام
چند ساعته تحویل میدید؟
سلام
از کولو با من تماس گرفته شد و قول مساعدت و راه اندازی سرور بنده رو دادن که منتظر هستم
در ضمن مشکلاتشون رو بیان کردند که تا حدی قابل قبول بود و به زودی قول رفع اشکال کامل رو دادند
البته ناراحتی من بیشتر از عدم پاسخ گویی بود چون من فقط آدرس سایت رو داشتم که فرمودند با آی دی یاهو باید تماس می گرفتید که انصافا من بی دقتی کردم و آیدیشون را ندیدم
به نظرم کمی تند رفتم
در هر حال منتظر می مانم