سلام
میشه به جای کشور ها استانها رو بزاریم و به جای استانها شهرستان های اون استان رو بزاریم
من گشتم فایلشو ندیدم
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
میشه به جای کشور ها استانها رو بزاریم و به جای استانها شهرستان های اون استان رو بزاریم
من گشتم فایلشو ندیدم
[QUOTE=هاست 97;425386]بخش ششم : اتصال سرور و ساخت محصولات در مدیریت whmcs
اتصال سرور برای تحویل آنلاین هاست
Access Hash (Instead of password for cPanel servers) : برای مقدار دهی به این قسمت وارد WHM خود بشوید و بر روی Setup Remote Access Key کلیک کنید.
در این صفحه میتوانید با کلیک بر روی Generate New Key کد جدید را دریافت کنید که طولانی هست و از ترکیب حروف و اعداد هست. این کد را کپی کنید و به مدیریت WHMCS باز گردید و در قسمت Access Hash کپی کنید.
تیک Secure هم اختیاری هست و الان بر روی Save Changes کلیک کنید تا تنظمات سرور اضافه شود.
الان وارد whm شوید و Logout را بزنید و به مدیریت WHMCS باز گردید و الان نام سرور خود را میبینید و جلوی آن یک دکمه هست با نام WHM که اگر تنظیمات صحیح اعمال شده باشد با کلیک بر روی آن بدون لوگین کردن وارد WHM میشوید.
با سلام
من در این گزینه مشکل دارم لطفا راهنمایی کنید
کنترل پنلم lxadmin هست و این گزینه در کنترل پنلم نیست
Setup Remote Access Key
وقتی وارد کنترل پنل میشم در یک کادر این ارور رو میده
A connection error occurred. Please try again later.
آقا شما خودتون می تونید راه اندازی کنید >؟!
مشکلی نداره طبق همین آموزش برین تحویل آنی میده
عالی بود مرسی
با سلام من از direct admin استفاده میکنم forwarder کجاس؟ و من به چه صورت این تنظیمات رو انجام بدم؟؟؟
ممنون میشم کمکم کنید
آقا لطفا ی آموزش کامل در صفحه اول پی دی اف گذاشته شود خیلی پست ها سلوغ شده
www.servicenet.ir
خدمات تخصصی طراحی وب سایت
واقعا متاسفم که این پست اینجوری خراب شد و این سایت هم که مثل اینکه اصلا مدیر نداره بخواد رسیدگی کنه چه برسه به بررسی
متاسفم برای این ساید خیلی خوب داشت پیش میرفت حیف