پاسخ : ارائه درگاه پرداخت اختصاصی و واسطه با قابلیت مدیریت اطلاعات
منم به جی پال پیوستم اونطور که معلمومه کارشون رو دارن حرفه ای انجام میدن :65:
jaypal کارش 20 هست از همه نظر پشیمون نمیشی از پیوستن به jaypal
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saitebartar
با سلام خدمت تمامی مديران سايت هاي فروشگاهي و پذيرندگان درگاه هاي رابط تراكنش آنلاين
در كل بايد گفت هر درگاه رابط تراكنش آنلاين براي خودش يه مزيت و يه معايبي داره
مثلا از نگاه من چند مورد از مزايا و معايب اصلي درگاه هاي رابط تراكنش آنلاين را مي توان به موارد زير اشاره كرد
پي لاين
مزايا : 1- امكان دريافت كارمزد بصورت دلخواه از فروشنده يا خريدار 2- كارمزد پايين و مناسب 3- پرداخت و تسويه حساب در كمترين زمان 4- رابط گرافیکی بالا در ماژول ها
معايب : 1- عدم پرداخت بصورت آسان پرداخت توسط فرم پرداخت يا اسكريپت بدون نياز به ديتابيس 2- كد نويسي پيچيده و عدم قابليت سهل در توسعه ماژول هاي درگاه 3- عدم ذخيره و مشاهده جزييات پرداخت كننده در سايت 4- عدم نمايش اطلاعات تسويه حساب ها و عدم اطلاع رساني واريز بوسيله ايميل
پارس پال
مزايا : 1- قابليت سهل در كد نويسي و توسعه ماژول هاي پرداخت 2- كارمزد مناسب ( يك درصد ) 3- پشتيباني بالا 4- روابط عمومي خوب 5- امكان اتصال دامنه مستعار به درگاه پذيرنده پس از تاييد 6- اتو شدن در بازگشت از پرداخت 7- قابليت تسويه انتخابي به هر يك از حسابهاي ثبت شده 8- امكان پرداخت و واريز وجه مبلغ دلخواه به پذيرنده از خود سايت پارس پال 9- دريافت اطلاعات تسويه بصورت پيام كوتاه رايگان و ايميل
معايب : 1- نداشتن درگاه مستقيم
زرين پال
مزايا : 1- قديمي ترين درگاه و پر كاربر ترين 2- تبليغ سايت و خدمات پذيرندگان 3- انتقال وجه داخلي با دو نوع روش بر اساس شماره حساب زرين پال يا ايميل
معايب : 1- كارمزد بالا در درگاه واسطه 2- سختي در پرداخت براي خريداران به علت طولاني بودن روند پرداخت 3- طولاني بودن روند تسويه ( 3 تا 5 روز ) 4- عدم پشتيباني مناسب در تعطيلات
جي پال
مزايا : 1- راهنمايي پذيرندگان 2- تنوع در ارائه درگاه ها 3- بروز شدن 4- پيشنهاد و انتقاد پذيري 5- پشتيباني مناسب 6- حسابرسي هوشمند و امنيت بالاي كنترل تراكنش ها 7- امكان دريافت كارمزد بصورت دلخواه از فروشنده يا خريدار
معايب : 1- طولاني بودن روند تسويه 2- داشتن فقط يك درگاه بانك 2- عدم سازگاري سايت با بعضي مرورگرها 3- كامل نشدن سايت از قبيل تيكت پشتيباني يا فرم تماس با ما
شتاب
مزايا : 1- كارمزد مناسب 2- راهنمايي به پذيرندگان 3- روابط عمومي خوب
معايب : 1- پشتيباني ضعيف 2- روند تسويه طولاني در بعضي اوقات 3- عدم مشاهده كامل صورت گردش كلي تراكنش ها ( فقط قابل مشاهده تراکنش های 2 روز اخیر )
ساير درگاه ها و يا معايب و مزاياي درگاه هاي فوق كه بنده جا انداختم
را بهتر بقيه دوستان كامل كنند
تا به اين صورت درگاه هاي رابط تراكنش آنلاين خودشون را بروز كنند و همچنين نقاط قوت شون رو تقویت کنند
با تشكر
.
.
.
تک پرداختم هست
تعرفه هاش که خیلی خیلی کمه برای فروش کارت شارژ مناسبه - پرداختشم 1 تا 3 روزه
این رقابتی که ایجاد شده به نفع فروشنده هاست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sepadl71
...
با سلام خدمت تمامی کاربران گرامی انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران
در پی اعلام شروع فعالیت وب سرویس جی پال ، عده ای از کاربران برداشت اشتباهی از گفته های ما داشتند
که هم اکنون ، کمی بیشتر توضیح می دهیم :
در گذشته ی نزدیک ، واریز وجه های شتاب ، به دلیل تعداد کم و مبالغ کم ، توسط اوپراتور و به صورت دستی انجام می شد
راندمان کاری و سرعت کار در این روش ، پایین بود و هر درخواست واریز وجه ، بین 60 تا 120 ثانیه زمان می برد
اما هم اکنون ، پس از برنامه نویسی و راه اندازی وب سرویس جی پال ، و همچنین چند برابر شدن تعداد درخواستهای واریز وجه ، هم اکنون درخواست های واریز وجه شتاب ، به صورت کاملا" هوشمند و خودکار انجام می شود
این امر ، سرعت کار را بالا برده و کمترین زمان را مصرف می کند. سرعت عملکرد این سیستم ، 8 الی 9 واریزی در 60 ثانیه می باشد
همچنین ، دیگر نیاز به وجود اوپراتور ، و وقت گذاشتن نیست. تنها کافیست ، از طریق یکی از شماره تلفن های همراه ، معرفی شده به سیستم (شماره مدیریت جی پال و یا یکی از مسئولین) یک عدد پیامک ، به وب سرویس اینترنتی ما ارسال شده ، تا وب سرویس فعالیت خود را آغاز نموده و نتیجه را اعلام کند
چند مورد از فواید وب سرویس :
امکان تایید و واریز درخواستهای واریز وجه شتاب در هر زمان
امکان تایید و واریز درخواستهای واریز وجه شتاب در هر مکان
امکان تایید و واریز درخواستهای واریز وجه شتاب در کمترین زمان
امکان تایید و واریز درخواستهای واریز وجه شتاب در زمانی که اینترنت دچار مشکل می باشد
امکان تایید و واریز درخواستهای واریز وجه شتاب در زمانی که برق دچار مشکل می باشد
و...
بوده که همه گی اینها ، تنها برای بالا بردن کارایی و کیفیت سیستم و قابلیت های آن می باشد
باز هم از تمامی کاربران ، رفیقان و رقیبان تشکر می کنم ، که همه و همه ، همیشه و همه جا ، عامل اصلی پیشرفت جی پال بوده و هستند...
شاد ، موفق ، پیروز و سربلند باشید / مدیریت جی پال - سپهر ممیز عادل
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
s_dastjani
تک پرداختم هست
تعرفه هاش که خیلی خیلی کمه برای فروش کارت شارژ مناسبه - پرداختشم 1 تا 3 روزه
این رقابتی که ایجاد شده به نفع فروشنده هاست
دوستان
در نظرسنجي
بهترين درگاه رابط تراكنش آنلاين كدام هست؟
در سايت
http://www.saitebartar.ir
شركت كنيد
البته سايت به دليل تغيير سرور و بروز رساني كلي كامل نيست
*** سايت در حال ساخت مي باشد ***
با تشكر
.
.
.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sepadl71
با سلام خدمت شما کاربر گرامی
ما برای اینکه ، حساب های ورودی و خروجی دچار مشکل نشه ، تا پایان هر روز ، نمیتونیم خروجی داشته باشیم
یعنی در هر بار ثبت درخواست شما ، موجودی شما ، با کسر تراکنش های روز جاری محاسبه می گردد
از طرف دیگر ، چون به جز حسابداری مکانیزه ، حسابرسی فیزیکی هم انجام میشه ، یک روز وقت برای حسابرسی نیاز داریم
به همین دلیل ، شتاب بعد از حد اقل 1 و حد اکثر2 روز ؛ و شتاب بعد از حد اقل 2 و حد اکثر 3 روز واریز می شود
در رابطه با درگاه ها هم ، در حال بررسی هست؛
با نوع برنامه نویسی ما ، نیازی به چند پلاگین و ماژول نیست
موفق باشید
سلام
تمام حرفهای شما قبول، ولی سیستم های مشابه روزانه تسویه حساب دارند و این نشون میده نکته قوتی توی حسابداری اونها هست که شما هم باید اجرا کنید.
برای مثال من کاربر طلایی زرین پال هستم و روزانه تسویه دارم.
اگر بتونید تسویه و درگاه رو حل کنید من شخصا میام سمتتون.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Benygh
سلام
تمام حرفهای شما قبول، ولی سیستم های مشابه روزانه تسویه حساب دارند و این نشون میده نکته قوتی توی حسابداری اونها هست که شما هم باید اجرا کنید.
برای مثال من کاربر طلایی زرین پال هستم و روزانه تسویه دارم.
اگر بتونید تسویه و درگاه رو حل کنید من شخصا میام سمتتون.
با سلام ذخدمت شما کاربر گرامی
قبلا" در رابطه با واریز وجه گفته شده بود
سیستم ما ، دارای دو مرحله حسابداری و حسابرسی می باشد
در مرحله اول ، در پایان هر روز تراکنش های همان روز از هر نظر بررسی می شوند و اگر مشکلی بود گزارش ثبت می شود ؛ اگر هم مشکلی نبود ، باز هم گزارش برای حسابرسی حسابدارمان تهیه می شود
در مرحله دوم ، در روز بعد ، بین ساعت 9 صبح تا 12 ظهر ، نتایج به حسابدار داده شده تا حسابرسی شود
پس از تکمیل مراحل حسابداری و حساب رسی ، بین ساعت 12 ظهر تا ساعت 12 شب ، در کوتاه ترین زمان ممکن ، درخواستهای واریز وجه واریز می گردد
واریز وجه توسط شتاب ، دارای محدودیت روزانه و واریز وجه توسط شبا دارای محدودیت ماهیانه برای ما می باشد
به همین دلیل در صورتی که درخواستهای واریز وجه ، دارای مبلغ بالایی باشند ، نیمی از آنها بعد از 1 روز و نیمی دیگر ، بعد از 2 روز واریز می گردد
همچنین درخواستهای شبا هم ، با وجود محدودیت ماهیانه ، در مدت زمان طولانی تری واریز می گردد
در رابطه با زرین پال ، به احتمال 99% از اعتبار خودشون ، هزینه شما رو تسویه می کنند و علت این کارشون ، قدمتشون هست
ما هنوز آنقدر قدیمی و کهنه کار نشدیم که ، قبل از واریز وجه بانک ، پول را برای شما واریز کنیم
قول می دهم در چند ماهه آینده ، با اقداماتی که انجام می دهیم ، به جایی برسیم که بتوانیم واریز وجه روزانه انجام دهیم
موفق باشید
با سلام خدمت تمامی کاربران گرامی انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران
درپی افزایش تعداد تراکنش های روزانه و همچنین مبلغ تراکنش های روزانه ، جی پال تصمیم به راه اندازی درگاه های پرداخت مستقیم جهت کمک به موسسات خیریه نموده است
این درگاه ها ، دارای کارمزد 4.8درصدی برای هر تراکنش می باشند که 2.4درصد از آن به صورت جداگانه جمع آوری شده و در روز 30ام هر ماه ، به موسسه خیریه مربوطه واریز می گردد
لازم به ذکر است ، در این درگاه ها کارمزد فقط از فروشنده دریافت می گردد
برنامه ریزی و برنامه نویسی درگاه های ذکر شده ، در حال انجام می باشد و در آینده ای نزدیک ، تمامی آنها به سیستم اضافه شده تا بتوانید از آنها استفاده کنید
لیست موسسات خیریه برنامه ریزی شده ، به شرح زیر می باشد :
اگر می خواهید ، جز دنیای فانی کنونی ، آخرت باقی خود را گلستان کنید ، از درگاه های پرداخت مستقیم جهت کمک به موسسات خیریه استفاده نمایید
موفق ، پیروز ، شاد و سربلند باشید
شما تو کارتون فکر کنم نمیشه ندارید؟؟؟ ;)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mr-secret
شما تو کارتون فکر کنم نمیشه ندارید؟؟؟ ;)
با سلام خدمت شما کاربر گرامی
بنده دقیقا" متوجه منظورتون نشدم.
میشه کمی توضیح بدین ؟