پاسخ : فروش فوق ویژه/شروع قیمت از 3900/رم 512 >5900تومان!/مزایده ی دو دامنه 3erver.ir , VP3.ir
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
abolfazl201358
خوب ملت باید چکار کنند الان اقای
dr.saeed میشه لطف کنید بکابمون رو بدید بریم چند روزه اینجوریه اقا بخدا ما هم باید کارمون رو راه بندازیم ایمیل میزنید سرور درست شد یهد ایمیل میاد به شرح زیر
اینم ی نوعش هستش دیگه بحر حال دستتون درد نکنه گل کاشتید
الان تکلیف من چی میشه ؟ باید دوباره پول بدم ؟
داداش شرمنده اما انگارا صلا تو باغ نیستید!! پولت رو به چی بریزی؟ زده پولو خورده سرور رو تعطیل کرده رفته خبری هم از بک آپ نیست.ماها از پولمون گزشتیم دعوای ما سر بک آپ هست که ندارند ایشون.. بعد شما بازم میخوای ازاینا سروربگیری؟ خدایی دل شیر میخواد :))
پاسخ : فروش فوق ویژه/شروع قیمت از 3900/رم 512 >5900تومان!/مزایده ی دو دامنه 3erver.ir , VP3.ir
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
:)) آمریکا رو بستند به جاش بهت آلمان دادند.. یک سرچی کن ببین فرق آلمان با آمریکا چیه بعد لذت ببر..
راستی خوب شد تاپیک بالا آمد..از این جناب د ز د هم بنده شکایت کردم. در دست اقدام هست.تا یکی دو روز دیگه میفهمن اوضاع همچین خرکی هم نیست که هر غلطی خواست کنه.. میگه برید شکایت کنید پاش هستم!! پاش برسه کلانتری دم در پول رو میده.
دوست عزیز من نمیدونم شما چرا جمع میبندید و قصدتون چیه
ولی من بیشترین کاری که میتونم بکنم همین هست
من نه سرور امریکا دارم نه داشتم که بخوام به کسی از اونجا سرویس بدم
من فقط به کسانی که به حساب من ریختند دارم سرویس میدم که زیر دینشون نباشم خدایی ناکرده
دیگه نمیدونم چه انتظاری دارید از بنده که خودم 400 تومن مال باختم
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Iran Web Host
دوست عزیز این چه نوعش هست؟
بنده به تمامی کسانی که به حساب من واریز کرده بودند سرویس تقدیم کردم
شما به حساب ایشون واریز کردید مگر بنده حاتم طایی هستم که از حرف من دلخور شدید و میگید اینم یه نوعش هست؟
شما ببینید به حساب چه کسی واریز کردید ازش شکایت کنید
من به هیچ وجه نگفتم که پولهایی که ایشون خوردند رو جبران میکنم
سلام
ای بابا قوربونت برم این پولا که پل نیست که ما بخوای شکایتم کنیم بردارد من کلا چیزی که مهم نیست برام پوله
بکاب مهمه که لطف کنیدشون ممنون میشیم
درست میگید ما به حساب شما نریختیم ولی شخصی که خرید کردیم افر ئهنده این تاپیک بوده و جای که سفارش دادیم سایت شما بوده شماره حسابی هم که بوده توی سایت شما بوده
روزی که من درخواست دادم توی سایتتون برای شماره حساب شما طی تیکتی که زدید جواب دادید و شماره حساب رو دادید خوب چرا برای خودتون رو ندادید؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
abolfazl201358
سلام
ای بابا قوربونت برم این پولا که پل نیست که ما بخوای شکایتم کنیم بردارد من کلا چیزی که مهم نیست برام پوله
بکاب مهمه که لطف کنیدشون ممنون میشیم
درست میگید ما به حساب شما نریختیم ولی شخصی که خرید کردیم افر ئهنده این تاپیک بوده و جای که سفارش دادیم سایت شما بوده شماره حسابی هم که بوده توی سایت شما بوده
روزی که من درخواست دادم توی سایتتون برای شماره حساب شما طی تیکتی که زدید جواب دادید و شماره حساب رو دادید خوب چرا برای خودتون رو ندادید؟؟؟
دوست من وقتی شما میفرمایید فردا مهلت تمدید هست و من کلا یک هفته نبوده با ایشون کار میکردم
یعنی شما مشتری ایشون بودید در واقع
خوب من فکر کردم شما نیاز به شماره حساب های ایشون دارید
وگرنه چه دلیلی داره که منحصرا شماره حساب ایشون رو بدم خدمتتون؟
یکبار دیگه متن خودتونو بخونید
"فردا سر رسید ماهست"
این یعنی شما اصلا نمیدونستید من هستم و از ایشون در واقع درخواست شماره حساب کردید که من پاسخ دادم جای ایشون
ولی در هر صورت شما به حساب ایشون ریختید و ایشون باید پاسخگوی شما باشند
در مورد بکاپ هم در تیکت توضیح دادم که
من اگه سرور دستم بود که دلیلی نداشت به ایشون پول بدم برای تمدید و ایشون بخوره بره
خوب خودم تمدید میکردم
مالک سرور ایشون بودند ، تمدید نکردند ، خاموش شده
حالا بفرمایید من به چه صورت میتونم به شما بکاپ بدم ؟!؟!؟!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Iran Web Host
دوست من وقتی شما میفرمایید فردا مهلت تمدید هست و من کلا یک هفته نبوده با ایشون کار میکردم
یعنی شما مشتری ایشون بودید در واقع
خوب من فکر کردم شما نیاز به شماره حساب های ایشون دارید
وگرنه چه دلیلی داره که منحصرا شماره حساب ایشون رو بدم خدمتتون؟
یکبار دیگه متن خودتونو بخونید
"فردا سر رسید ماهست"
این یعنی شما اصلا نمیدونستید من هستم و از ایشون در واقع درخواست شماره حساب کردید که من پاسخ دادم جای ایشون
ولی در هر صورت شما به حساب ایشون ریختید و ایشون باید پاسخگوی شما باشند
در مورد بکاپ هم در تیکت توضیح دادم که
من اگه سرور دستم بود که دلیلی نداشت به ایشون پول بدم برای تمدید و ایشون بخوره بره
خوب خودم تمدید میکردم
مالک سرور ایشون بودند ، تمدید نکردند ، خاموش شده
حالا بفرمایید من به چه صورت میتونم به شما بکاپ بدم ؟!؟!؟!
سلام بله شما صحیح میفرمائید هیچ وظیفه ای نداری به ما جواب بدید حق باشماست
ایشون هم که نیستش کاری بوده شده و نباید میشده مشکل از هیچ کس نیست به غیر از خود ما که چشمامون میبینه :))
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
abolfazl201358
سلام بله شما صحیح میفرمائید هیچ وظیفه ای نداری به ما جواب بدید حق باشماست
ایشون هم که نیستش کاری بوده شده و نباید میشده مشکل از هیچ کس نیست به غیر از خود ما که چشمامون میبینه :))
دوست عزیز من منطقی با شما صحبت کردم
از شما هم خواهش میکنم منطقی باشید
شما بفرمایید من چیکارم و چجوری میتونم بکاپ به شما بدم تا من جور کنم !
اینکه شما میفرمایید مقصر خود ما هستیم هم موافقم
مقصر من هستم و شما که با این بشر کار کردیم و گذاشتیم هر کاری میخواد با زندگی و آبرو و پول و اطلاعاتمون بکنه
الانم باید حقمونو از ایشون بگیریم اگر توانشو داشته باشیم
ولی متاسفانه شما یقه من رو گرفتید که هیچکارم
میتونم به شما پاسخی ندم ولی میخوام به این باور برسید که مقصر واقعی کی هست و همینجوری روی هوا یه چیزی نگید و طلبکار من بشید !
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Iran Web Host
مقصر من هستم و شما که با این بشر کار کردیم و گذاشتیم هر کاری میخواد با زندگی و آبرو و پول و اطلاعاتمون بکنه
میتونم به شما پاسخی ندم ولی میخوام به این باور برسید که مقصر واقعی کی هست و همینجوری روی هوا یه چیزی نگید و طلبکار من بشید !
موفق باشید
آقا جـــون شما خودتو به عنوان شریک ایشون معرفی کردی پس باید حالا که هستی جواب مشتری ها رو بدی و راضی نگهشون داری
غیر از اینه ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Iran Web Host
موفق باشید
سلام
امن کجا یقه شمارو گرفتم قوربونت برم خدای نکرده توهیمی کردم نه ولا
ماهم که شمارو مقصر این مشکل نمیدونیم
فدای سرت کار شده دیگه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza115
آقا جـــون شما خودتو به عنوان شریک ایشون معرفی کردی پس باید حالا که هستی جواب مشتری ها رو بدی و راضی نگهشون داری
غیر از اینه ؟
دوست عزیز
من تمام تلاشم رو کردم که مشتری راضی بمونه
و الانم تو این وضعیت دلار سرور گرفتم دارم سرویس میدم به مشتری
ولی مثل اینکه یکسری از دوستان مثل شما فکر میکنند واقعا جایی خبریه
من هنوزم روی حرفم هستم هر کس مشکلی داره طبق قولم سرویس میدم
ولی کسانی که انتظارشون بالاتر از حد تصور هست لطفا از طریق دیگری پیگیری کنند
بنده هم اگه مقصر باشم پاسخگو خواهم بود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Iran Web Host
دوست عزیز
من تمام تلاشم رو کردم که مشتری راضی بمونه
و الانم تو این وضعیت دلار سرور گرفتم دارم سرویس میدم به مشتری
ولی مثل اینکه یکسری از دوستان مثل شما فکر میکنند واقعا جایی خبریه
من هنوزم روی حرفم هستم هر کس مشکلی داره طبق قولم سرویس میدم
ولی کسانی که انتظارشون بالاتر از حد تصور هست لطفا از طریق دیگری پیگیری کنند
بنده هم اگه مقصر باشم پاسخگو خواهم بود
آره خبریه
هنوز متوجه نشدین ؟
شما و شریکت دکتر کلـــــــــــــــاه برداری کردین و حالا جفتون هم دارین به یه اسم دیگه دوباره قعالیت می کنید
شما که به قول خودت پول واریز کردی چرا ساکت نشستی ؟ ؟
یه مدرک بزار که اصلا پولی واریز کردی به حساب این دکتر
ارزش بحث کردن نداره چون کاملا بی فایده هست(تو ایران هستیم)