پاسخ : فروش ویژه رم 1 گیگ از دیتا سنتر اینگلیس uk2 پهنای باند نامحدود فقط 15 تومان |1Gbps Port |MagicVps.Com
قابل توجه دوستان درکل 10 عدد سرور با رم 512 موجود هست ماهیانه 15 تومن بصورت پرداخت 6 ماهه
الان 4 ماه هست که ما رم 512 را داریم 10 دلار میدم و رم 1 گیگ را 14 دلار قیمت دلار هم به نرخ روز دلار پیپال محاسبه میشه و البته بین 100 تا 250 تومن زیر قیمت روز دلار پیپال معمولا
تصمیم گرفتیم بجای اینکه زمان بگزره تا پر بشه این چندتا سرویس با 50% تخفیف همیشگی + زیر قیمت روز دلار پیپال این 10 عدد را ارایه کنیم (قابل توجه اینکه با این قیمت افر از این دیتا سنتر ارایه نخواهد شد و فقط 10 عدد موجود میباشد حداکثر )
دلار به قیمت 3000 تومن محاسبه شده که درحال حاضر حدود 3150 تا 3200 هست نرخ بازار پیپیال
دیتا سنتر uk2.net
جهت پرداخت 6 ماه ماهیانه 15 تومن =6 ماه 90 تومن( 5$ )
رم 512
پورت سرور اصلی 1 گیک
هارد 16 گیگ
پهنای باند نامحدود
دسترسی به پنل وی ام ور جهت خاموش و روشن و ریبوت کردن +کنسول مدیریت سرور
پاسخ : فروش ویژه رم 1 گیگ از دیتا سنتر اینگلیس uk2 پهنای باند نامحدود فقط 15 تومان |1Gbps Port |MagicVps.Com
قیمت هر ای پی اضافه چند هست؟ و تا چند آی پی میتونین ارائه بدین؟
ایپی اضافه ار ایپی 2 دلار هستش محدودیتی نداریم چنانچخه بصورت معقول باشه تعداد و مصرف
دوستان تحویل سروها بصورت انی هست و همون لحضه بعداز پرداخت تحویل داده میشوند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ruhy
لینک سفارش؟
ریجستر کنید و تیکت بزنید چون توی پلانهای دیفالت نیستش بصورت دستی فاکتور ایجاد میشود
MagicVPS - اعضا
شماره حساب
http://www.magicvps.com/acc.html
بعداز پرداخت تیکت بزنید بصورت انی تحویل د اده میشود سرور
موجودی فقط 9 عدد یک سفارش تحویل شد
اقای کیانی به شدت تایید میشن ولی واقعا این قیمتها بهتون نمیاد :ی دوستان من بودم یه ثانیه هم بهش فکر نمیکردم سریع میگفتم بفرست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mr-secret
اقای کیانی به شدت تایید میشن ولی واقعا این قیمتها بهتون نمیاد :ی دوستان من بودم یه ثانیه هم بهش فکر نمیکردم سریع میگفتم بفرست
خواهش میکنم عزیز لطف دارید واله این 10 عدد فقط بودش دیگه گفتم بدم بره پولش برگشت بشه بهتر هست تا زمان بخوره وگرنه درحال حاضر با قیمت 10 $ هستش این پلان
موجودی فقط 8 عدد 2 عدد سفارش تحویل شد