با سلام
دوستان تمامی تیکت ها در حال بررسی و رفع هستند.
متاسفانه مشکلاتی درطی چند روز اخیر داشتیم که واقعا از دست ما خارج هست. در حال پیگیری و رفع تمامی مشکلات هستیم ، لطفا صبوری بفرمایید
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
دوستان تمامی تیکت ها در حال بررسی و رفع هستند.
متاسفانه مشکلاتی درطی چند روز اخیر داشتیم که واقعا از دست ما خارج هست. در حال پیگیری و رفع تمامی مشکلات هستیم ، لطفا صبوری بفرمایید
جواب داده نشدن تیکت بعد از ۸ روز اصلا حالب نست...
با سلام
دوست من ، باور بفرمایید ما چهار روزه به خاطر مسائل دیتاسنتر هلند ، خواب و خوراک نداشتیم. باور بفرمایید فقط شما نیستید که تیکت می زنند
اما مطمئن باشید در اسرع وقت به همه تیکت ها پاسخ داده می شود
پشتیبانی افتضاحه
بخش فروش فورا پاسخ میده برای جذب مشتری و بخش فنی به هیچ عنوان برای رفع مشکلات تلاشی نمی کند
اگه تیک بزنید پاسخ صحیحی از این مجموعه نمیگیرید
فقط به فکر فروش هستند و پشتیبانی ندارند
در عجب از ادمین هستم چرا تاپیک های این شرکت رو رو بلاک نکرده است !!!
با سلام
دوست من متاسفانه خودتون رو معرفی نکردید، لذا برخی از موارد زیر رو به خاطر عدم اطلاع از موضوع تیکت شما عرض می کنم
1- ما خیلی وقته که توی این انجمن عملا هیچ فعالیتی نداریم و اگر دقت کرده باشید تاریخ ایجاد این پست عملا برای 1 سال و 8 ماه پیش هست ! پس عملا بسته شده بود تا اینکه شما بازش کردید.
2- دوست گرامی موارد مربوط به پشتیبانی فنی با پشتیبانی مالی متفاوت هست ! امیدوارم متوجه باشید که موارد فنی نیاز به زمان بیشتری دارد پس کاملا عادی هست که برای موارد فنی وقت بیشتری گذاشته شود
3- دوست من طبق قوانین ما و یا قوانین سایر شرکت ها و یا سایر دوستان پاسخگویی به تیکت های فنی به خاطر بررسی مشکل و رفعش ممکنه تا 72 ساعت طول بکشه (که البته ما در خال حاضر به جز یک مورد چنین موردی رو نداریم). لذا اگر تیکت شما مثلا 6 ساعت طول بکشه تا پاسخگویی بشه این امری است عادی و واقعا جای اعتراض براش وجود ندارد.
4- اگر شما همون دوستی باشید که تیکتش بیش از 72 ساعت به طول انجامیده ، باید خدمتتون عرض کنم که تیکت شما به خاطر انجام مدیریت و نصب نرم افزار هایی که هیچ ارتباطی به تیم فنی ندارد ، قابل انجام نیست. شما درخواست نصب نرم افزاری رو دارید که قبل از خرید هیچ توافقی روش انجام نشده است و این مورد طی تیکت هم خدمتتون عرض شده بود ولی شما اصرار به نصبش داشتید! حتی نتونسته بودید فایل .exe اش رو دانلود بکنید!
5- در تمامی روز ها از ساعت 8 صبح الی 18 عصر پاسخگویی تلفنی چه برای خرید و چه برای پشتیبانی فنی دایر هست! هیچ تماسی از هیچ فردی مبنی بر عدم انجام مشکل فنی دریافت نشده است
6- طبق آمار سیستم مدیریت کاربران که در زیر اسکرین شاتش رو گذاشتم مدت پاسخگویی ما برای تیکت ها که حدود 1500 تیکت جدید بوده حدود 5 ساعت می باشد
کیفیت سرورهاشون پایینه. من 1 ساله ازشون سرور دارم.
وقتی سرور از دسترس خارج میشه دیر جواب میدن. دیر هم انلاین میشه. پنج شنبه که تیکت بزنید تا شنبه ساعت 11 جواب نمیدن.
دانش فنی نسبت به وایرشارک و سوکت ندارند یا شاید خودشون رو به اون راه میزنن. سرورشون تو خاک روسیه هست یعنی هر کسی که با وایرشارک یا سوکت پروگرمینگ کار کرده به راهتی میتونه اینو متوجه بشه ولی ip از هلند یا انگلیس خریدن و دایرکت کردن رو اون سرور. وقتی میگی سرورت تو روسیه هست میگه برو از ip هویز بگیر. خوب معلومه ای پی که اجاره میکنی از هلند باشه یا انگلیس و از خود ip هویز میگیری معلومه میزنه هلند . چون ip تو هلنده. همه این موارد جدا. خود گوگل رو هم داخل سرور باز میکنی روسیه میزنه. تویتر رو باز میکنی روسیه میزنه. یوتیوب رو باز میکنی روسیه میزنه. تاریخ و ساعت سیستم هم رو روسیه نیست که بگی اتوماتیک اونجا باشه. ویندوز تازه صفر . سایت بینگ رو باز میکنی زبان روسی باز میکنه . هر سایتی از هر جایی اونجا باز میکنی روسیه رو میاره. خوب اینم یه نشون خوب. البته 2 حالت داره یا خودشون میدونن و به اون راه زدن یا اینکه وارد نیستن و یا اینجوری به خودشون انداختن. به هر حال من تجربه 1 سال کار باهاشون رو گذاشتم. عکس و اسکرین شات هم خواستین دارم میفرستم.
دوست گرامی متاسفانه کسی که سواد فنی نداره شما هستید ! کسی که گوگل رو ملاک قرار می ده چیزی جز این هم ازش انتظار نیست !
خیلی ساده ای پیتون رو در ripe که ای پی از اونجا گرفته شده سرچ کنید !
https://apps.db.ripe.net/db-web-ui/query?searchtext=95.181.161.39
در قسمت route قسمت origin ، مقدار AS number رو می تونید مشاهده بفرمایید که AS211895 هست
حالا کافی هست اون رو استعلام بفرمایید!!!
https://bgp.he.net/AS211895
این AS برای دیتاسنتر هلند و Serverius هست !
از کسی که 1 ساله کاربر ماست واقعا انتظارات بیشتر از این هست !
- - - Updated - - -
پس دوست من لطفا وقتی اطلاعات ندارید بهتر بود که یکمی بیشتر تحقیق بفرمایید و به یوتیوب بسنده نکنید ! هیچ سایتی از مواردی فرمایید بجز گوگل و زیر مجموعه های گوگل روسی نیست و از ماکروسافت - امازون بگیرید تا هر جایی که بخواهیید هلند نشون می ده !
در ضمن در مورد کانفیگ هم ما کاری نخواهیم کرد و جزو وظایف ما نیست که برای شما وایزگارد و سوکت تنظیم کنیم ، این مورد به وضوح در وب سایت اعلام شده است.
سلام.
من دوشنبه یه سرور امریکا از شما تهیه کردم و نیاز بود سیستم عامل عوض بشه که تیکت زدم و سریع هم پاسخ داده شد ولی بعد از پاسخ اولیه که گفتین تغییر میدین هنوز جوابی دریافت نکردیم. ممنون میشم رسیدگی کنید این سیستم عامل عوض بشه ما از برنامه عقب نیوفتیم. ممنون.
با سلام
دوست من ، ایزوی سیستم عاملی که شما داده بودید باید به شکل دستی نصب می شد.
ممنون می شم لطفا صبوری بفرمایید ، زمان از دست رفته شما قطعا محاسبه خواهد شد و حقی از شما ضاییع نخواهد گردید
چه جالب !!! خود شخص من که تقریبا ۳ سال پیش بود ازشون سرویس داشتم که پیر مارو در آوردن با سرویس دادن و پشتیبانی خوشگلشون
مدتی هم هست یکی از دوستان تهیه کردن و جالبه بعد از ۳ سال هنوز درگیر مشکلاتشون هستن ! لااقل ۲تا نیرو پشتیبانی میذاشتی لااقل به موقع جوابگو باشن نه اینکه اصلا نباشن بعد مثلا ۴-۵ روز یه جوابی که اصلا دردی رو دوا نمیکنه بدن !
یه جورایی نمیدونم این تیم کج دار مریض و دست و پا شکسته دارن کار میکنن ( شاید مشکلات مالی ) یا با دیدگاه فقط فروش دارن کار میکنن که شاید واقعا براشون کیفیت سرور ها و جوابگو بودن مهم نیست و شاید مشتری های خاص خودشونو دارن و زیاد هم مهم نیست براشون حالا از بین ۵۰ تا مشتری مثلا ۱۰-۱۵ تاش هم شاکی باشن که البته فکر میکنم بیشتر از این مقدار باشه!
خلاصه که ایشالله خیره